Αδρεναλίνη να κυλάει στις φλέβες…

0
249

Καλημέρα φίλες και φίλοι του ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ. Καλό ΠΣΚΔ να έχουμε με υγεία πάνω από όλα και να περάσετε υπέροχα το τριήμερο που μας έρχεται. Στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια που είχαμε τις προηγούμενες μέρες είχαμε απρόσμενα και αναπάντεχα αποτελέσματα. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι όμως και σήμερα 25/10/2024 θα ασχοληθούμε με παιχνίδια από τα πρωταθλήματα Ιταλίας-Serie A, Ισπανίας-LaLiga και Πορτογαλίας-Primeira Liga. Προχωράμε πάντα με θετική ενέργεια καθώς το στοίχημα παιχνίδι είναι και όλα μπορούν να συμβούν!  Ladies and Gentlemen check the UV index…

Πάμε στο κουπόνι μας.

GOOD LUCK

Η Κάλιαρι θα επιδιώξει να επεκτείνει το αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις όταν αντιμετωπίσει την Ουντινέζε εκτός έδρας το βράδυ της Παρασκευής. Η Ουντινέζε απέφυγε τον υποβιβασμό με μόλις δύο βαθμούς διαφορά από την κόκκινη ζώνη την προηγούμενη σεζόν. Οι “μπιανκονέρι” έχουν ανταποκριθεί καλά μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν, με 13 βαθμούς σε οκτώ παιχνίδια και βρίσκονται στο πρώτο μισό του πίνακα. Οι παίκτες του Κόστα Ρούντζαϊτς ταξίδεψαν στο Μιλάνο την περασμένη αγωνιστική με την ελπίδα να σημειώσουν back-to-back νίκες για δεύτερη φορά φέτος. Έχασαν παρότι έπαιξαν πάνω από μία ώρα με πλεονέκτημα παίκτη και θα είναι πρόθυμοι να απαντήσουν αυτή την εβδομάδα. Εν τω μεταξύ, η Κάλιαρι ήταν μόλις έναν βαθμό μακριά από τον υποβιβασμό την περασμένη σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι δεν ανταποκρίθηκαν με τον τρόπο που θα ήθελαν οι οπαδοί τους στο ξεκίνημα της περιόδου, παίρνοντας μόλις έναν βαθμό από τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια τους και αποτυγχάνοντας να σκοράρουν στα τέσσερα από αυτά. Ωστόσο, οι παίκτες του Νταβίντε Νίκολα έχουν μπει στη σεζόν και ταξιδεύουν στο Blue Energy Stadium με αήττητο σερί τριών αγώνων, με δύο νίκες και μία ισοπαλία στο ενεργητικό τους. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή O2.5 (να σημειωθούν 3 γκολ και άνω στο παιχνίδι)

Η Εσπανιόλ είναι μια ομάδα που ταξίδεψε μεταξύ της La Liga και της La Liga 2 τις τελευταίες σεζόν. Πέρυσι, κατάφερε να εξασφαλίσει την άνοδο στη La Liga, αλλά χρειάστηκε να περάσει από τα πλέι οφ. Φέτος, τα δημοφιλή “παπαγαλάκια” το μόνο που θέλουν είναι να επιβιώσουν κάπως. Ωστόσο, οι τέσσερις ήττες στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές αποτελούν σίγουρα λόγο ανησυχίας. Εξακολουθούν να βρίσκονται εκτός της επικίνδυνης ζώνης (14η θέση) αλλά μόλις δύο βαθμούς μακριά από την 18η Λεγανές. Αυτή τη στιγμή, οι περισσότεροι ποδοσφαιρολόγοι πιστεύουν ότι η Εσπανιόλ είναι η τέταρτη ή πέμπτη χειρότερη ομάδα στη La Liga και ότι μπορεί να εξασφαλίσει την επιβίωση, επειδή η Λας Πάλμας, η Βαγιαδολίδ και η Λεγανές δεν πείθουν μέχρι στιγμής. Η Σεβίλλη βρίσκεται σε πτώση. Από την πρώτη τετράδα της Ισπανίας, έγινε γρήγορα μια μεσαία ομάδα στην καλύτερη περίπτωση. Τις δύο τελευταίες σεζόν τερμάτισε στην 11η και 13η θέση, αλλά έσωσε τη σεζόν 2022/23 με την κατάκτηση του Europa League. Τώρα, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η ομάδα της Ανδαλουσίας δεν φαίνεται καλά στη La Liga και άλλη μια θέση στη μέση της βαθμολογίας μοιάζει με το πιο ρεαλιστικό σενάριο. Βρίσκεται στην 13η θέση με 12 βαθμούς σε δέκα αγωνιστικές, που είναι ελάχιστα καλύτερη από πέρυσι. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή Ο2.5 (να σημειωθούν 3 γκολ και άνω στο παιχνίδι)

Η Σάντα Κλάρα θα επιδιώξει να πετύχει την τέταρτη εντός έδρας νίκη της στην κορυφαία πορτογαλική κατηγορία της περιόδου 2024-25 την Παρασκευή, όταν θα φιλοξενήσει την Ζιλ Βισέντε. Η Σάντα Κλάρα είναι ένα από τα νέα παιδιά στη Liga Portugal. Οι Αζοριανοί κέρδισαν την άνοδο από τη δεύτερη κατηγορία στο τέλος της περασμένης σεζόν, αφού κέρδισαν την κατηγορία με μόλις τρεις ήττες σε 34 αγώνες. Πολλοί περίμεναν ότι θα δυσκολευτούν στην πρώτη κατηγορία, αλλά η ομάδα του Βάσκο Μάτος παίζει σαν να μην είχε υποβιβαστεί καν, με τη Σάντα Κλάρα να βρίσκεται στην πρώτη τετράδα. Εν τω μεταξύ, η Ζιλ Βισέντε δεν έχει υποβιβαστεί τις τελευταίες πέντε σεζόν. Η καλύτερη καμπάνια των «Roosters» σε αυτό το διάστημα ήρθε πριν από περίπου τρία χρόνια, όταν τερμάτισαν στην πέμπτη θέση. Οι παίκτες του Μπρούνο Πινέιρο δεν έχουν κάνει πολλά άσχημα πράγματα, αλλά ούτε και πολλά καλά, στην τρέχουσα περίοδο. Καμαρώνουν για δέκα από τα οκτώ παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι στιγμής, καταγράφοντας δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή G/G (να σκοράρουν και οι 2 ομάδες στο παιχνίδι)

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια. Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site. Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη.