Αναμετρήσεις με νύχια και με δόντια…

0
433

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ. Τις τελευταίες μέρες δεν μας πήγαν όπως θα θέλαμε τα δελτία μας. Παρόλα αυτά έχουμε πίστη ότι κάποια στιγμή θα “σπάσει” και θα γευτούμε τον “καρπό” των κόπων μας. Για σήμερα 23/10/2024 έχουμε δελτίο από Ισπανία-Segunda Division και Αγγλία-Championship. Προχωράμε πάντα με θετική ενέργεια καθώς το στοίχημα παιχνίδι είναι και όλα μπορούν να συμβούν!  Ladies and Gentlemen faith to the game…

Πάμε στο κουπόνι μας.

GOOD LUCK

Στο Estadio Nuevo Pepito Amat θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 20:00 το παιχνίδι της Segunda Division μεταξύ της Ελντένσε και της Σαραγόσα. Οι «Los Azulgranas» στοχεύουν να βάλουν τέλος στο σερί των τριών αγώνων χωρίς νίκη και είναι πιθανό να παλέψουν με νύχια και με δόντια απέναντι στη Σαραγόσα. Ο έμπειρος μέσος Μαρκ Ματέου αναμένεται να επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα, αφού μπήκε ως αλλαγή στην ισοπαλία 1-1 με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, ενώ στους γηπεδούχους δεν υπάρχουν νέα προβλήματα τραυματισμών. Από την άλλη πλευρά, οι «Los Blanquillos» δεν φαίνεται να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, χάνοντας τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Παρόλο αυτά σήμερα περιμένω να κάνει την έκπληξη και λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την safe επιλογή X2 & O1.5 (ισοπαλία ή νίκη Σαραγόσα και να σημειωθούν 2 γκολ και άνω στο παιχνίδι)

Η Λούτον υποδέχεται την Τρίτη το βράδυ την πρωτοπόρο Σάντερλαντ σε μια σημαντική αναμέτρηση για την Championship. Οι «Hatters» έχουν τρία εντός έδρας παιχνίδια αήττητα από τότε που έχασαν τις δύο πρώτες αγωνιστικές στο Kenilworth Road. Ωστόσο, οι “Μαύρες Γάτες” έχουν κερδίσει τρεις από τις πέντε εκτός έδρας αναμετρήσεις τους φέτος. Ο προπονητής των «Hatters», Ρομπ Έντουαρντς, θα έχει νιώσει την πίεση μετά το αργό ξεκίνημα της Λούτον στη σεζόν, αλλά τα πράγματα έχουν αρχίσει να βελτιώνονται. Είναι αήττητη στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, δύο νίκες και μια ισοπαλία, με την τελευταία νίκη να έρχεται το Σαββατοκύριακο με το εντυπωσιακό 3-0 επί της τοπικής αντιπάλου Γουότφορντ. Θα χρειαστεί να είναι δυνατή απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα της Σάντερλαντ, η οποία διεκδίκησε ξανά την πρώτη θέση του πίνακα χάρη στη νίκη της με 1-0 επί της Χαλ την Κυριακή. Αυτή η νίκη σταμάτησε ένα σερί δύο διαδοχικών εκτός έδρας ηττών για τις “Μαύρες Γάτες” (3-2 στην Πλίμουθ και 2-1 στη Γουότφορντ) και εξασφάλισε ότι η ομάδα του Ρέτζις Λε Μπρις ξεκίνησε αυτή τη μεσοβδόμαδη αγωνιστική στην 2η θέση. Η Σάντερλαντ παραμένει αήττητη εντός έδρας με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία σε πέντε παιχνίδια, αλλά έχουν προσθέσει εννέα βαθμούς και εκτός έδρας, σκοράροντας εννέα γκολ σε αυτά τα παιχνίδια και δεχόμενοι έξι. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή G/G & Ο2.5 (να σκοράρουν και οι 2 ομάδες και να σημειωθούν 3 γκολ και άνω στο παιχνίδι)

Το βράδυ της Τετάρτης έχουμε δράση στην κορυφή της Championship, καθώς η έκτη Μπλάκμπερν υποδέχεται την πέμπτη Γουέστ Μπρομ σε ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Σε αυτό το ματς οι «Rovers», με το καλύτερο ρεκόρ εντός έδρας, αντιμετωπίζουν τους «Baggies», οι οποίοι έχουν το καλύτερο εκτός έδρας ρεκόρ. Η Μπλάκμπερν έρχεται σε αυτό το παιχνίδι με 100% νικηφόρο ρεκόρ στο Ewood Park. Η ομάδα του Τζον Γιούστας έχει κερδίσει και τα πέντε παιχνίδια της, σκοράροντας δώδεκα γκολ και δεχόμενη μόλις τρία. Η πιο πρόσφατη εντός έδρας νίκη της ήρθε το Σαββατοκύριακο με 1-0 επί της Σουόνσι Σίτι. Ωστόσο, μακριά από την έδρα της, τα πράγματα είναι διαφορετικά, με την Μπλάκμπερν να μην έχει κερδίσει ακόμα εκτός έδρας. Δύο ισοπαλίες, τρεις ήττες. Οι αντίπαλοί της όμως θα τους προσφέρουν ένα σκληρό τεστ, καθώς η Γουέστ Μπρομ έχει το καλύτερο εκτός έδρας ρεκόρ στην Championship, συγκεντρώνοντας δέκα βαθμούς από τα πέντε εκτός έδρας παιχνίδια της. Οι «Baggies» έχουν επίσης πετύχει έντεκα γκολ σε αυτά τα πέντε εκτός έδρας παιχνίδια, έναντι μόλις δύο στο στάδιο Hawthorns. Δεν έχει νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, αλλά μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, έχει φέρει ισοπαλία στις δύο τελευταίες 0-0  εντός έδρας με τη Μίλγουολ και 1-1 εκτός έδρας με την Όξφορντ το Σαββατοκύριακο. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή G/G & Ο7 Corner (να σκοράρουν και οι 2 ομάδες και να σημειωθούν 8 κόρνερ τουλάχιστον στο παιχνίδι)

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια. Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site. Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη.