Το μυστικό στο στοίχημα είναι να παίζεις κάτι, που δεν το παίζει κανένας άλλος!!!

0
676

Παιχτούρες μου Καλησπέρα. Η χθεσινή ημέρα δεν ήταν η καλύτερη που θα μπορούσαμε να έχουμε στοιχηματικά και αυτό αποδείχτηκε από τα αποτελέσματα τα οποία βγάλαμε και τα οποία ήταν μέτρια όσον αφορά τα προγνωστικά στο Live betting, αλλά και πολύ άσχημα στο pregame. Η αλήθεια είναι ότι μέσα από αυτή τη διαδικασία των προγνωστικών τις περισσότερες φορές προσπαθούμε να βγάλουμε κάποια σημεία τα οποία δεν αποτελούν ..απλά σημεία, αλλά σύνθετα Compo Bet, τα οποία τις περισσότερες φορές γίνονται 3 και 4 και 5 και 6 σημεία στο σύνολό τους. Βέβαια αυτό αποτελεί επιλογή μας και μαζί με την επιλογή μας έχουμε και το ρίσκο μας.

Πριν πάμε να ξεκινήσουμε και σας αναλύσουμε τα σημερινά μας προγνωστικά, να σας θυμίσουμε ότι και σήμερα υπάρχει το πρόγραμμα του καθιερωμένου μας Live….!!!Καταρχήν εδώ…Free Chat Katenatsio,μπαίνεις μας γνωρίζεις ,μαθαίνεις και μετά κάνεις το επόμενο βήμα…..!!!Μπαινείς στην μεγάλη παρέα του Katenatsio απλά με ένα κλικ εδώ 17:00…!! Στο tiktok katenatsio2025 ,εμείς έχουμε κανονικά το καθιερωμένο μας live στις 17:00.Ακολούθησε τα βήματα για να ζήσεις όλα αυτά στο katenatsio.com που μαζί με το Katenatsio Live σπάμε ταμεία!!!……………χωρίς καμία αμφιβολία!!!.Επειδή εμείς δεν σταματάμε ποτέ, σήμερα συνεχίζουμε πιστοί πάντα στο τρίπτυχο μας, Υπομονή-Επιμονή-Αυτοσυγκράτηση.Αν θες να μας γνωρίσεις μπες στο σημερινό Live στις 17:00 για να ζήσει το απόλυτο…. απλά κάνεις εγγραφή δωρεάν στην σημερινή εκπομπή .
Και αν τώρα θέλεις να χορτάσει και η τσέπη σου ….η λύση είναι ΕΔΩ …. Μπορείς να έχεις όλες τις πληροφορίες για εμάς σε TikTok,Youtube,Facebook,Instragram…. για να ζήσεις μοναδικές στιγμές Live Katenatsio!!!
Για όσους θέλουν να ακολουθήσουν την ομάδα του Katenatsio….η λύση είναι μια www.katenatsio.com εδώ μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλα τα πακέτα μας ,για κάθε γούστο και για όλα τα «βαλάντια»!!!και βέβαια στο Telegram Chat και στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ Telegram Channel…..Όσο για την συνδρομή 0,83cents/per day…..τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά.

Πρώτη μας επιλογή για σήμερα είναι το παιχνίδι της Σάλτσμπουργκ με την Ντιναμο Ζαγκρεμπ. Οι Αυστριακοί δεν θυμίζουν σε τίποτα την ομάδα φόβητρο των προηγούμενων χρόνων και μάλιστα δεν θυμίζουν σε τίποτα την ομάδα, η οποία έδειχνε δυναμική μέσα στην έδρα της. Ήδη έχει ξεκινήσει με 2 στραβά αποτελέσματα και δείχνει μάλιστα δυσκολία στο να κρατήσει το μηδέν αφού διαθέτει μια προβληματική άμυνα. Σήμερα συναντάει μια άλλη προβληματική άμυνα που είναι αυτή της Ντιναμο Ζαγκρεμπ. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να δείχνουν καλύτερη μεσοεπιθετικά αυτή την περίοδο από τους Αυστριακούς, αλλά αμυντικά χωλαίνουν σε σημείο που δεν μπορούμε να τους εμπιστευτούμε. Για αυτούς τους λόγους θα πάμε με το Over 0,5 μισό πρώτο στο ημίχρονο & Over 1,5 ενάμιση στο δεύτερο ημίχρονο.

Επόμενος σταθμός μας θα είναι οι μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και ένα παιχνίδι το οποίο φαντάζει ότι ξεκινάει από το γκολ και τελειώνει στα γκολ!!! Η αλήθεια είναι ότι βλέποντας τις επιδόσεις των δυο ομάδων μεσοεπιθετικά θα ήταν πάρα πολύ εύκολο να επιλέξουμε το Over 2,5 …ή ακόμα και το Over 3,5 τελικό και το οποίο είναι και το προφανές. Εμείς θα το κάνουμε ακόμα πιο εύκολο, θεωρώντας ότι το να πετύχουν ένα γκολ οι συγκεκριμένες 2 ομάδες σε αυτή τη φάση και έτσι όπως αγωνίζονται, είναι πολύ πιο εύκολο να δούμε το Over 0,5 μισό πρώτο στο ημίχρονο & Over 1,5 ενάμιση στο δεύτερο ημίχρονο, ευελπιστόντας ότι δεν θα κάνουν σήμερα πειράματα….!!!

Τελευταία επιλογή μας για σήμερα είναι το παιχνίδι από την 3η κατηγορία Γερμανίας μεταξύ της Βέχεν και της Δυναμό Δρέσδης. Ένα ζευγάρι το οποίο μπορεί να δώσει πολλά και καλά σημεία με γκολ. Με Βλέποντας την προϊστορία τωνδυο ομάδων πολύ εύκολα θα μπορούσαμε να πάμε σε ένα σημείο των 2 έως 3 γκολ που είναι και ένα σημείο το οποίο έχουν επιβεβαιώσει πολλές φορές στα παιχνίδια τους την φετινή χρονιά. Βέβαια, η προϊστορία δείχνει πως το παιχνίδι έχι πολύ το διπλό ,εμείς όμως βλέποντας τη φετινή τους πορεία ,βλέποντας τα φετινά τους αποτελέσματα και την πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα θα ακολουθήσουμε το ένστικτό μας.θα πάμε με το Over 0,5 μισό στο πρώτο ημίχρονο & Over 1,5 ενάμιση στο δεύτερο ημίχρονο.

Το ποσοστό επιτυ/χίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .