Η δράση συνεχίζεται στην Ευρώπη

Φίλες και φίλοι του κατενάτσιο καλημέρα. Χθες δεν πήγαμε καθόλου καλά καθώς δεν βγάλαμε κανένα σημείο από τα τρία στο κουπόνι μας. Σήμερα τα παιχνίδια φαίνονται κάπως πιο βατά, πάμε να δούμε παρέα τα παιχνίδια, πάρτε καφεδάκι.

Η Σίτι, πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2023, φιλοξενεί την πρωταθλήτρια Τσεχίας στο “Έτιχαντ Στάντιουμ” με στόχο να παραμείνει αήττητη σε εντός έδρας αγώνες στη διοργάνωση.Η Μάντσεστερ Σίτι, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο, αντιμετωπίζει ορισμένα προβλήματα τραυματισμών, καθώς οι Κέβιν Ντε Μπρούινε και Κάιλ Γουόκερ δεν θα είναι διαθέσιμοι. Παρά τις απουσίες, η ομάδα παραμένει το μεγάλο φαβορί, έχοντας κυριαρχήσει σε προηγούμενες συναντήσεις με τσεχικές ομάδες. Η Σπάρτα Πράγας, από την άλλη, θα προσπαθήσει να αιφνιδιάσει τους “Πολίτες”, αλλά οι πιθανότητες για μια νίκη τους είναι εξαιρετικά περιορισμένες, όπως δείχνουν τα στατιστικά.Η Σίτι βρίσκεται σε καλή φόρμα, έχοντας κερδίσει τονν προηγούμενο αγώνα της με τη Γουλβς στην Premier League, ενώ η Σπάρτα Πράγας προέρχεται από νίκη στην εγχώρια της λίγκα, αλλά δεν έχει την ίδια δυναμική σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η Αταλάντα, με καθοδηγητή τον Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή διοργάνωση, με μια ισοπαλία 0-0 απέναντι στην Άρσεναλ και μια εμφατική νίκη 3-0 επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ. Η ομάδα της Βόρειας Ιταλίας βρίσκεται σε καλή φόρμα, έχοντας πετύχει επτά γκολ στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις της στη Serie A.Αντίθετα, η Σέλτικ του Μπρένταν Ρότζερς προέρχεται από βαριά ήττα 7-1 απέναντι στη Ντόρτμουντ, η οποία κατέδειξε αμυντικά προβλήματα, ενώ στο εγχώριο πρωτάθλημα δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα, μένοντας στο 2-2 με την Αμπερντίν. Παρά τις δυσκολίες, η Σέλτικ αναμένεται να προσπαθήσει να βελτιώσει την αμυντική της εικόνα απόψε, ενώ ο Ιάπωνας επιθετικός, Ντάιζεν Μαέντα, παραμένει βασικός πυλώνας στην επίθεση, έχοντας σκοράρει στα δύο προηγούμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια.Η Αταλάντα είναι το φαβορί της αναμέτρησης, ενώ οι απουσίες παικτών όπως ο Σκαμάκα και ο Κοσούνο δεν φαίνεται να επηρεάζουν την αγωνιστική της κατάσταση. Η Σέλτικ, από την άλλη, θα πρέπει να παλέψει για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα, με την επιστροφή του Καρτερ-Βίκερς στην άμυνα να παραμένει αμφίβολη.

Το αποψινό παιχνίδι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Μπάγερν Μονάχου για το UEFA Champions League υπόσχεται να είναι ένα συναρπαστικό ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται σε ένα σημαντικό ματς της φάσης των ομίλων. Και οι δύο σύλλογοι έχουν ιστορία και παράδοση στον θεσμό, και η αναμέτρηση αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες.Η Μπαρτσελόνα, με προπονητή τον Φλικ, προσπαθεί να επαναφέρει την ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης, και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επίθεση, ελπίζοντας να βρει δίχτυα απέναντι στην πρώην ομάδα του. Η ομάδα της Βαρκελώνης βρίσκεται σε καλή φόρμα, έχοντας νικήσει πρόσφατα τη Σεβίλλη με 5-1, και η άμυνα της υπό τον Ίνιγκο Μαρτίνεθ δείχνει δυνατή.Από την άλλη, η Μπάγερν Μονάχου, υπό τον Βίνσεντ Κομπανί, στηρίζεται στις ηγετικές ικανότητες του Χάρι Κέιν, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, έχοντας σημειώσει 4 γκολ στη διοργάνωση. Αν και ο Τζαμάλ Μουσιάλα είναι αμφίβολος λόγω τραυματισμού, η γερμανική ομάδα διαθέτει πολλούς επικίνδυνους παίκτες, όπως ο Τζόσουα Κίμιχ και ο Σερζ Γκνάμπρι, που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην άμυνα της Μπαρτσελόνα.Με το Camp Nou γεμάτο, το παιχνίδι αναμένεται να έχει ένταση, με την Μπαρτσελόνα να θέλει τη νίκη για να διατηρήσει τον έλεγχο στον όμιλό της, ενώ η Μπάγερν αναζητά μια δυνατή εμφάνιση για να παραμείνει σταθερά στην κορυφή του Champions League.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!