Τρίτη και ευρωπαϊκό κουπόνι μετά από καιρό

Καλημέρα φίλες και φίλοι του Κατενάτσιο. Μετά από αρκετές τρίτες φτάνουμε στην σημερινή, η οποία θα μας χαρίσει πλούσιο θέαμα με πληθώρα παιχνιδιών για το ”Champions League”. Η χθεσινή ημέρα ήταν αρκετά μέτρια, διότι περάσαμε πάλι μόνο ένα σημείο από τα τρία στο κουπόνι μας με αποτέλεσμα να χάνουμε πολύτιμο έδαφος στο συνολικό κέρδος που προσπαθούμε να χτίσουμε με κόπο. Σήμερα όμως είναι μια διαφορετική ημέρα και πάμε να δούμε τι έχουμε παρέα.

Η Άστον Βίλα, με προπονητή τον Ουνάι Έμερι, έχει ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν, έχοντας ήδη κερδίσει τα δύο πρώτα της παιχνίδια στον όμιλο – εντυπωσιακές νίκες με 3-0 επί της Γιουνγκ Μπόις και 1-0 επί της Μπάγερν Μονάχου. Η ομάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου της, και η νίκη απόψε θα τη φέρει ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση για τα νοκ-άουτ.Η Μπολόνια, από την άλλη, είναι πιο αδύναμη φέτος στην ευρωπαϊκή της πορεία. Έχει πάρει μόνο έναν βαθμό μέχρι τώρα, μετά από μια ισοπαλία με τη Σαχτάρ και μια ήττα από τη Λίβερπουλ. Παρά τις δυσκολίες, η ομάδα του Βιτσέντζο Ιταλιάνο δεν τα παρατάει και ελπίζει να κάνει την έκπληξη απόψε. Ο Ιταλιάνο έχει επισημάνει τη δύναμη της Άστον Βίλα στην κατοχή και τις στημένες φάσεις, επισημαίνοντας ότι η ομάδα του θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική για να εκμεταλλευτεί τυχόν ευκαιρίες.Η Άστον Βίλα παραμένει το φαβορί για τη νίκη, με την άμυνα και το κέντρο της να λειτουργούν εξαιρετικά, ενώ οι επιθετικοί της, όπως ο Γουότκινς και ο Ντουράν, είναι σε καλή φόρμα. Η Μπολόνια θα προσπαθήσει να αντέξει την πίεση και να επιδιώξει να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν καταφέρει ακόμη να αποσπάσουν βαθμούς στη διοργάνωση, καθώς και οι δύο έχουν χάσει τα πρώτα δύο παιχνίδια τους. Για τη Χιρόνα, η αποψινή αναμέτρηση αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία να αλλάξει την κακή της πορεία, καθώς αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να γίνει η πρώτη ισπανική ομάδα που θα χάσει τα τρία πρώτα της παιχνίδια στο Champions League.Η Σλόβαν Μπρατισλάβα από την άλλη βρίσκεται σε καλή φόρμα στο εγχώριο πρωτάθλημα, αλλά δυσκολεύεται στην Ευρώπη. Παρά τα αμυντικά της προβλήματα, θα επιδιώξει να πάρει κάτι από το παιχνίδι, εκμεταλλευόμενη τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν.Η Χιρόνα θα στηριχθεί στον έμπειρο επιθετικό της, Κριστιάν Στουάνι, ο οποίος παραμένει σημαντική μονάδα στην επίθεση, ενώ η Σλόβαν ελπίζει στον Αρμένιο επιθετικό Τιγκράν Μπαρσεγκιάν, ο οποίος έχει ξεχωρίσει στο σλοβάκικο πρωτάθλημα.

Το αποψινό παιχνίδι ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Στουτγκάρδη για το Champions League αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν να αποδείξουν πολλά. Η Γιουβέντους του Τιάγκο Μότα έχει ξεκινήσει δυναμικά τη διοργάνωση, με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Στο προηγούμενο παιχνίδι, παρά την αποβολή του τερματοφύλακά της, κατάφερε να κερδίσει τη Λειψία με 3-2 και να διατηρήσει το απόλυτο.Η Στουτγκάρδη, από την άλλη, προέρχεται από κακή φόρμα, έχοντας ηττηθεί από την Μπάγερν Μονάχου με 4-0 και αποσπάσει μόλις έναν βαθμό στον όμιλο. Η αποψινή αναμέτρηση στο Τορίνο είναι κρίσιμη για την ομάδα του Σεμπάστιαν Χένες, που θα χρειαστεί ένα θετικό αποτέλεσμα για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της.Η Γιουβέντους θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τερματοφύλακα Μικέλε Ντι Γκρεγκόριο λόγω τιμωρίας, ενώ αμφίβολοι είναι οι Νίκο Γκονζάλες και Γουέστον ΜακΚένι. Παρά τις απουσίες, παραμένει το φαβορί για τη νίκη, με τον Βλάχοβιτς να ηγείται της επίθεσης.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!