Από το σφύριγμα στη νίκη…

0
579

Καλημέρα φίλες και φίλοι του ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ. Από ότι είδατε, και γελάω τη στιγμή που το γράφω, μας κυνηγούν κάποια “φαντάσματα” με σκοπό να χαλάνε τα δελτία μας. Δεν θέλω να γίνω γραφικός, αλλά 3 μέρες τώρα δεν μπορέσαμε να κλείσουμε απόλυτα τα δελτία της στήλης μας. Καλά να είναι οι έξυπνες τακτικές και η «3+1» στρατηγική by KATENATSIO και θαυμαστά τα “έργα” του καναλιού μας.  Σήμερα Δευτέρα 21/10/2024 και λογικά πιο χαλαρή μέρα λόγω πιο λίγων παιχνιδιών κατάφερα να βγάλω μια τριάδα για να μας οδηγήσει σε ένα γλυκούτσικο ταμείο. Οι αγώνες που απαρτίζουν το δελτίο είναι από τα πρωταθλήματα Δανίας, Σουηδίας και Ισπανίας. Καλή εβδομάδα να έχουμε με υγεία, εμείς να είμαστε καλά και το στοίχημα πάντα να το βλέπουμε όλοι ως μια ωραία διασκέδαση. Ladies and Gentlemen extreme counter-measures to be applied…

Πάμε στο κουπόνι μας.

GOOD LUCK

Η Άαρχους έχει γίνει μια από τις πιο σεβαστές δανέζικες ομάδες τα τελευταία χρόνια. Τη σεζόν 2024/25, η Άαρχους ξεκίνησε με μια εκπληκτική πορεία, αλλά πρόσφατα φαίνεται ότι η φόρμα της επιβραδύνεται, καθώς η ομάδα έφερε ισοπαλία στους τέσσερις προηγούμενους γύρους του πρωταθλήματος. Στο τελευταίο παιχνίδι πριν από τη διεθνή διακοπή, η Άαρχους έπαιξε 1-1 εκτός έδρας με τη Βίμποργκ. Το συγκεκριμένο ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο, οπότε δεν είναι περίεργο που οι ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς. Η Μπρόντμπι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Δανίας, με 11 τίτλους στη Superliga. Ωστόσο, έχει προσθέσει μόνο ένα τρόπαιο σε σχεδόν είκοσι χρόνια, οπότε οι οπαδοί της ελπίζουν να διεκδικήσουν σύντομα τον θρόνο. Είναι ακόμα νωρίς στη σεζόν, αλλά η Μπρόντμπι υπολείπεται, καθώς μετά από 11 αγωνιστικές βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στο προηγούμενο παιχνίδι, η ομάδα του Jasper Sorensen επικράτησε με 2-0 εντός έδρας της Μίτιλαντ. Αυτή ήταν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της Μπρόντμπι στη σεζόν, καθώς κέρδισε πειστικά έναν ακόμη διεκδικητή του τίτλου. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή G/G & O2.5 (να σκοράρουν και οι 2 ομάδες και να σημειωθούν 3 γκολ και άνω στο παιχνίδι)

Πριν από εννέα χρόνια, η Νόρκεπινγκ κατέκτησε τον μοναδικό τίτλο της Allsvenskan στον 21ο αιώνα. Τα επόμενα χρόνια είχε σημαντικό ρόλο στο καλύτερο πρωτάθλημα της Σουηδίας, αλλά τη σεζόν 2024, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος, η ομάδα του Αντρέας Αλμ βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Νόρκεπινγκ βρίσκεται σε τραγική κατάσταση με οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς νίκη. Στο προηγούμενο παιχνίδι, έχασε με 2-0 εντός έδρας από τη Γκέτεμποργκ. Οι ομάδες ήταν αρκετά ισορροπημένες, αλλά η έλλειψη αποτελεσματικότητας στοίχισε και πάλι στη Νόρκεπινγκ. Η Μπρομαποϊκάρνα μπήκε στη σεζόν ως μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της Allsvenskan. Ωστόσο, με εννέα βαθμούς περισσότερους από τη ζώνη του υποβιβασμού και μόλις τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν, μπορούμε να πούμε ότι η ομάδα από τη Bromma πιθανότατα απέφυγε τον υποβιβασμό. Η Μπρομαποϊκάρνα συγκέντρωσε έξι βαθμούς στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Στο προηγούμενο παιχνίδι, επικράτησε με 2-0 εντός έδρας της Γκάις. Σε ένα σκληρό ματς, οι φιλοξενούμενοι μάλλον άξιζαν τουλάχιστον έναν βαθμό, αλλά τελικά η Μπρομαποϊκάρνα εξασφάλισε άλλη μια μεγάλη νίκη. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή X2 & Ο2.5 (ισοπαλία ή νίκη Μπρομαποϊκάρνα και να σημειωθούν 3 γκολ και άνω στο παιχνίδι)

Η Αλμπαθέτε ήταν μία από τις ομάδες που δεν αντιμετώπισε καμία αβεβαιότητα στην τελική ευθεία της περσινής σεζόν, καθώς ήταν ξεκάθαρο ότι θα κατέληγε στη μέση της βαθμολογίας. Παρόμοια κατάσταση εκτυλίσσεται και τώρα, αν και είναι ακόμα νωρίς στη σεζόν. Η Αλμπαθέτε αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 17η θέση με 11 βαθμούς, επικίνδυνα κοντά στον πάτο του πίνακα. Έχει πετύχει μόνο μία νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια της και χρειάζεται επειγόντως βαθμούς για να επιστρέψει εκεί που αισθάνεται πιο άνετα – στην ασφαλή μεσαία ζώνη του πίνακα. Μόλις πριν από ένα μήνα, η Μπούργκος μπορούσε άνετα να κοιτάζει προς τα κάτω το μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος. Ωστόσο, δύο ήττες χωρίς γκολ, από τη Μιραντές και την Αλμερία, έχουν επιβαρύνει τη βαθμολογική της θέση. Τούτου λεχθέντος, εξακολουθούν να βρίσκονται σε αξιοπρεπή θέση. Μακριά από την έδρα της, έχει χάσει μόνο μία φορά φέτος. Μάλιστα, οι εμφανίσεις της ήταν πιο δυνατές εκτός έδρας και το κίνητρο θα είναι το κλειδί για να αποφύγει την τρίτη διαδοχική ήττα. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή X 1st Half (ισοπαλία στο 1ο ημίχρονο στο παιχνίδι)

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια. Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site. Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη.