Και όμως ….βγάζει 144,00 απόδοση!!!!…..η τριάδα!!!!

0
1593

Καλημέρα παιχτούρες μου. Η χθεσινή ημέρα δεν ήταν καθόλου καλή στοιχηματικά. Βέβαια μετά την καταιγίδα …έρχεται λιακάδα!!!Σήμερα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την υπέρβαση με ένα κουπόνι που ψάχνουμε να δούμε που έχει λάθος……και βγάζει απόδοση 144,00!!!!!

Βέβαια σήμερα ήδη η μέρα έχει ξεκινήσει εκπληκτικά στο συνδρομητικό μας Live Betting Katenatsio στο telegram.Καταρχήν εδώ…Free Chat Katenatsio,μπαίνεις μας γνωρίζεις ,μαθαίνεις και μετά κάνεις το επόμενο βήμα…..!!!Μπαινείς στην μεγάλη παρέα του Katenatsio απλά με ένα κλικ εδώ 17:00…!! Στο tiktok katenatsio2025 ,εμείς έχουμε κανονικά το καθιερωμένο μας live στις 17:00.Ακολούθησε τα βήματα για να ζήσεις όλα αυτά στο katenatsio.com που μαζί με το Katenatsio Live σπάμε ταμεία!!!……………χωρίς καμία αμφιβολία!!!.Επειδή εμείς δεν σταματάμε ποτέ, σήμερα συνεχίζουμε πιστοί πάντα στο τρίπτυχο μας, Υπομονή-Επιμονή-Αυτοσυγκράτηση.Αν θες να μας γνωρίσεις μπες στο σημερινό Live στις 17:00 για να ζήσει το απόλυτο…. απλά κάνεις εγγραφή δωρεάν στην σημερινή εκπομπή .
Και αν τώρα θέλεις να χορτάσει και η τσέπη σου ….η λύση είναι ΕΔΩ …. Μπορείς να έχεις όλες τις πληροφορίες για εμάς σε TikTok,Youtube,Facebook,Instragram…. για να ζήσεις μοναδικές στιγμές Live Katenatsio!!!
Για όσους θέλουν να ακολουθήσουν την ομάδα του Katenatsio….η λύση είναι μια www.katenatsio.com εδώ μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλα τα πακέτα μας ,για κάθε γούστο και για όλα τα «βαλάντια»!!!και βέβαια στο Telegram Chat και στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ Telegram Channel…..Όσο για την συνδρομή 0,83cents/per day…..τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά.

Στα σημερινά παιχνίδια τώρα,έχουμε κάνει μια επιλογή σημείων που για κάποιους άλλους μπορεί το κάθε ένα δικό μας σημείο να είναι όλη τους η τριάδα!!!!Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά μας….!!

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της Μαλίν στην εντός έδρας αναμέτρησή της απέναντι στην Λέουβεν και γενικότερα η εικόνα της στα εντός έδρας παιχνίδια είναι ιδανική.Απο την άλλη πρώτη νίκη για την Κόρτραϊκ ύστερα από πέντε αναμετρήσεις όπου δεν είχε καταφέρει να πάρει το τρίποντο. Παλεύει για την παραμονή της και στη φετινή σεζόν και με τη τεράστια νίκη απέναντι στην Γκενκ βγήκε από τη ζώνη των μπαράζ παραμονής. Θα πρέπει να δείξει συνέπεια όμως στα αποτελέσματα και απέναντι στην Μαλίν ψάχνει νέο θετικό αποτέλεσμα.Δύσκολα τα πράγματα όμως στο σημερινό παιχνίδι…..!!!Εμείς θα πάμε σε ένα Combo Bet με απόδοση 7,40 ….!!!Άσσος & Over 1,5 στο 1ο ημίχρονο & over 1,5 στο 2ο ημίχρονο!!!

Δεύτερος σταθμός για σήμερα Νορβηγία ….και το παιχνίδι της Κφουμ με την Χαουγκεσουντ!!!Μονόπλευρο το ενδιαφέρον,αφού αυτοί που καίγονται πολύ είναι οι φιλοξενούμενοι. Οι αποδόσεις αδικούν την φιλοξενούμενη διότι δεν είναι τόσο χειρότερη ομάδα απο την γηπεδούχο. Εμείς θα πάμε με την ανάγκη της Χαουγκεσουντ που θέλει βαθμό….ή βαθμούς.!!!Το Χ2 & να μπουν περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο είναι η επιλογλή μας στο 4.10 απόδοση!!!

Και θα κλείσω με ακόμα ένα παιχνίδι απο την Νορβηγία. Η Βικινγκ είναι 4η αυτή την στιγμή και σήμερα θέλει να προσθέσει ακόμα 3 βαθμούς και θα τα καταφέρει αλλα δεν έχει καμία αξία ο άσσος ….Μόνο γκολ με αυτή την τραγική Οντ!!! 2 με 3 γκολ στο 1ο Ημιχρονο & 2 με 3 γκολ στο 2ο Ημιχρονο

Το ποσοστό επιτυ/χίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .