Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους. Κάτι δεν μας πάει καλά αυτό τον μήνα και πρέπει να το λύσουμε άμεσα. Σήμερα θα πορευτούμε μόνο με το Ελλαδισταν καθώς τα ζητούμενα είναι ποιο ξεκάθαρα στα παιχνίδια αυτά αφού η ανάγκη για τρίποντο για μερικούς είναι σημαντικό και για άλλους μονόδρομος. Πάμε να πούμε δυο λόγια για σημερινά παιχνίδια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΈΒΑΔΙΑΚΟΣ 16:00

Τελευταια φορά που έχασε από ομάδα της επαρχίας στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός είναι μια δεκαετία πίσω. Η παράδοση με τον Λεβαδειακο είναι συντριπτική και σήμερα θέλει να εκμεταλλευτεί το Ντέρμπι για να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας. Πριν την διακοπή βρισκόταν σε πολύ κατάσταση και σήμερα θέλει να καθαρίσει νωρίς το ματς για να κάνει και την απαραίτητη διαχείριση για το ματς με την Μάλμε που ακολουθεί. Ο Λεβαδειακος πηγαίνει στο Καραϊσκάκη χωρίς άγχος καθώς είναι ένα παιχνίδι εκτός προγράμματος για βαθμούς και θα προσπαθήσει να πάρει ότι μπορεί. Χωρίς πολλά πολλά Ασσος από ημίχρονο και γκόλ.

ΟΦΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ 18:00

Στην σκιά του θανάτου του Μπατλοκ πρέπει ο Παναθηναϊκός να βρει την ψυχή και να πάρει το τρίποντο αφού δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από το διπλό, έχει μείνει πολύ πίσω στην βαθμολογία και σήμερα περιμένω από τους παίχτες του να δώσουν το 110% για το τρίποντο για τους εαυτούς τους αλλά και για τον αδικοχαμένο συμπαίχτη τους. Ο Οφη με νέο προπονητή στον πάγκο μετά την παραίτηση του Δελλα. Αυτή η περίπτωση μπορεί να είναι και από τις μοναδικές περιπτώσεις που μπορεί μια αλλαγή προπονητή να μην είναι και τόσο καλό αφού το κλίμα με Δελλα ήταν εξαιρετικό και αυτό σίγουρα θα επηρεάσει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αν θέλει να μείνει ζωντανός και να μην πετάξει άλλη μια χρονιά πρέπει να κερδίσει. ΔΙΠΛΌ ΚΑΙ ΟΒΕΡ 1.5.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 20:30

Παιχνίδι με πολλά προηγούμενα το σημερινό αλλά τελείως διαφορετικό από τα άλλα. Η Αεκ δείχνει να βρίσκει ρυθμό και μέσα στην έδρα της είναι το φαβορί με κάθε αντίπαλο. Από την άλλη ο Παοκ δεν είναι και στα καλύτερα του και ψάχνει την αντίδραση για να μείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Δύσκολο παιχνίδι απ όλες τις πλευρές και περιμένω ένα κλειστό σχετικά ματς. Πάμε με το 2-3 γκολ που καλύπτει αρκετά αποτελέσματα.

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη