Ξυπνας και βλέπεις τον καιρό να είναι μια οπτασία. Σάββατο, κρύο και μπαλίτσα τι καλύτερο για να περάσει η μέρα μας. Χθες φτάσαμε κοντά αλλά στο τέλος δεν κλείσαμε το δελτίο γι αυτό σήμερα πρέπει με τις συνθήκες που υπάρχουν να γουστάρουμε με τα παιχνίδια και στο τέλος να πληρωθούμε. Τριάδα σήμερα με ζευγάρια που έχουν επαφή με τα δίχτυα. Δεν θα μπούμε σε ιδιαίτερη ανάλυση καθώς οι ομάδες είναι γνωστές η αδυναμίες και τα πλεονεκτήματα επίσης και το βαθμολογικό κίνητρο μεγάλο για όλους. Μόνο για το ματς του Βελγίου θα πω δυο πραγματάκια καθώς δεν γίνεται αυτή η Σερκλ μπριζ με τέτοιο σύνολο να βρίσκεται τόσο χαμηλά στην βαθμολογία ενώ πριν λίγο καιρό ισοπέδωσε την Σεντ γκαλεν με 6-2 για το Conference League. Βέβαια πληρώνει την αμυντική της λειτουργία και είναι ο μόνος λόγος που με κρατάει μακριά από τον άσσο καθώς η Ντεντερ είναι ομάδα που μπορεί να σκοράρει και να τις βάλει δύσκολα. Τώρα για τ αλλα δύο παιχνίδια η Μίλαν έχει τα εσωτερικά προβλήματα με αποδυτήρια εχθρικά στις μεταξύ τους σχέσεις και στην Ισπανία η Θέλτα έχει δείξει ότι μπορεί να βάλει δύσκολα σε κάθε αντίπαλο. Η λογική λέει ότι μπορούν να επιβεβαιωθουν τα σημεία αλλά η λογική και το ποδόσφαιρο καμία φορά δεν έχουν πιει ούτε καφέ μεταξύ τους. Καλή επιτυχία σε όλους και να έχετε ένα ωραίο Σαββατοκύριακο.

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη