Σάββατο + στοίχημα = καφές + μελέτη…

0
413

Καλημέρα φίλες και φίλοι του ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ. Καλό Σαββατοκύριακο και καλές απολαύσεις σε ότι και να κάνετε με όλη τη δύναμη και πάντα υγεία. Εχθές κλείσαμε με 2/3 εξαιτίας χαμένου πέναλτι στο Γαλλικό παιχνίδι όπου μας “έσφαξε” το απόλυτο. Με την τακτική «3+1» βέβαια χαμένοι δε βγήκαμε και συνεχίζουμε. Σήμερα σε ένα κουπόνι 1426+ αγώνων είναι σαν να μετράς στο διάστημα τα άστρα. Η επιλογή πρωταθλημάτων 19/10/2024 που έχει συνταθεί η τριάδα: Iταλία-Serie A, Αγγλία-Premier League και Ισπανία-LaLiga. Αδρεναλίνη στα ύψη και πάμε να “μπαλάρουμε” τα πάντα όλα! Ladies and Gentlemen the guardian of cosmic winds…

Πάμε στο κουπόνι μας.

GOOD LUCK

Για την όγδοη αγωνιστική της ιταλικής Serie A η 14η Κόμο φιλοξενεί την 16η Πάρμα. Η Κόμο, η οποία αγωνιζόταν στη Serie C μόλις πριν από τέσσερα χρόνια, έχει γνωρίσει ραγδαία άνοδο στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Τώρα που παίζει στην πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 20 και πλέον χρόνια, ο στόχος θα είναι να εδραιώσει τη θέση της και να αποφύγει τον υποβιβασμό. Έχουν κάνει καλό ξεκίνημα από αυτή την άποψη, με τους οκτώ βαθμούς που έχουν συγκεντρώσει σήμερα να τους βλέπουν να έχουν από νωρίς διαφορά τριών βαθμών από τις θέσεις υποβιβασμού. Η Κόμο γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 3-1 από τη Νάπολι στην τελευταία της εμφάνιση, αλλά πριν από αυτήν είχε πετύχει δύο συνεχόμενες νίκες με 3-2. Η πρώτη επί της Αταλάντα (εκτός έδρας), ενώ ακολούθησε η Βερόνα (εντός έδρας). Η Πάρμα επέστρεψε επίσης στη Serie A μετά από τέσσερα χρόνια διακοπής. Έρχεται σε αυτό το ματς από την ισοπαλία 0-0 εκτός έδρας με την Μπολόνια, κάνοντας πέντε συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη. Ο μοναδικός της θρίαμβος φέτος ήρθε τη δεύτερη αγωνιστική, όταν επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Μίλαν. Η Πάρμα έχει συνολικά έξι βαθμούς, που την φέρνουν μόλις έναν βαθμό πάνω από την 18η Τζένοα. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή 1X & O2.5 (νίκη Κόμο ή ισοπαλία και να σημειωθούν 3 γκολ και άνω στο παιχνίδι)

Η Φούλαμ είχε δύο πολύ καλές σεζόν από τότε που επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία της Αγγλίας, τερματίζοντας δέκατη και δέκατη τρίτη. Τη φετινή σεζόν, οι «Cottagers» συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις, αποδεικνύοντας ότι οι δύο τελευταίες σεζόν δεν ήταν τύχη. Αυτή τη στιγμή, βρίσκονται στην 8η θέση με 11 βαθμούς σε επτά αγωνιστικές και μόλις τρεις βαθμούς μακριά από τις θέσεις του Champions League! Για να είμαστε δίκαιοι, ούτως ή άλλως δεν είναι ρεαλιστικός στόχος γι’ αυτούς και σίγουρα είναι ικανοποιημένοι με την τωρινή τους θέση. Λίγο πολύ η μοναδική κακή της εμφάνιση φέτος ήταν στο Carabao Cup, όταν η Πρέστον κέρδισε μετά από πέναλτι. Η Άστον Βίλα ανθίζει υπό τις οδηγίες του Ουνάι Έμερι. Πέρυσι τερμάτισε στην 4η θέση και εξασφάλισε την παρουσία της στο Champions League, όπου τα πηγαίνει περίφημα, καθώς κέρδισε και τα δύο παιχνίδια μέχρι στιγμής. Κατάφεραν μάλιστα να κερδίσουν έναν από τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου στο CL, την Μπάγερν Μονάχου. Στην Πρέμιερ Λιγκ, οι “Βίλανς” τα πηγαίνουν επίσης καλά, κερδίζοντας 14 βαθμούς σε επτά αγωνιστικές – τέσσερις βαθμούς μακριά από την κορυφή. Αν και κανείς δεν τους θεωρεί πραγματικά ισχυρούς διεκδικητές του τίτλου, έχουν δείξει ότι έχουν τη δυνατότητα να ανατρέψουν μεγάλες ομάδες όπως η Μάντσεστερ Σίτι, η Λίβερπουλ ή η Άρσεναλ. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή G/G & Ο4.5 Cards (να σκοράρουν και οι 2 ομάδες και να σημειωθούν 5 κάρτες τουλάχιστον στο παιχνίδι)

Η σεζόν 2023/24 θα μπορούσε να είναι μία από τις καλύτερες για την Οσασούνα στον 21ο αιώνα. Μετά από εννέα αγωνιστικές πρωταθλήματος, η ομάδα του Βιθέντε Μορένο βρίσκεται στην εκπληκτική πέμπτη θέση του πίνακα με 15 βαθμούς. Η Οσασούνα βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, με οκτώ βαθμούς από τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές της La Liga. Στο προηγούμενο παιχνίδι, η ομάδα του Μορένο έπαιξε 1-1 εκτός έδρας με τη Χετάφε. Οι γηπεδούχοι σχεδόν διπλασίασαν τα σουτ των φιλοξενούμενων προς την εστία, αλλά η Οσασούνα βρήκε και πάλι τον τρόπο να πάρει έναν ακόμη πολύτιμο βαθμό. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η Μπέτις τερματίζει πάντα στο πρώτο μισό της La Liga. Φέτος, η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι ξεκίνησε μέτρια, με 12 βαθμούς στις πρώτες εννέα αγωνιστικές. Ωστόσο, η φόρμα της Μπέτις κάθε άλλο παρά ικανοποιητική είναι, καθώς κέρδισε μόνο ένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Στο προηγούμενο παιχνίδι, η Μπέτις έχασε με 1-0 στο ντέρμπι της πόλης από τη Σεβίλλη. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή G/G & Ο2.5 (να σκοράρουν και οι 2 ομάδες και να σημειωθούν 3 γκολ και άνω στο παιχνίδι στο παιχνίδι)

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια. Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site. Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη.