Τα καλά έρχονται

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του κατενάτσιο. Ακόμα μία ημέρα εδώ στα γνωστά, χθες δεν δώσαμε τριάδα βιότητα παιχνίδια ήταν λιγοστά και αποφύγαμε να πέσουμε σε παγίδες. Σήμερα όμως έχουμε κάτι καλό για εσάς, πάμε να το δούμε παρέα.

Πρόκειται για ένα παραδοσιακό ντέρμπι του Γιορκσάιρ, με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς και τη Λιντς στην πέμπτη θέση με 16 βαθμούς. Και οι δύο ομάδες αγωνίζονται για την προώθησή τους στην Premier League, με το αποψινό ματς να έχει τεράστια σημασία για τη συνέχεια της σεζόν.Η Λιντς, υπό τις οδηγίες του Ντάνιελ Φάρκε, αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες λόγω τραυματισμών βασικών παικτών, όπως ο Ίθαν Αμπαντού και ο Ίλια Γκρούεφ, κάτι που επηρεάζει το κέντρο του γηπέδου. Ωστόσο, ο Τζοέλ Πιρόε, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και αναμένεται να αποτελέσει μεγάλο κίνδυνο για την άμυνα της Σέφιλντ.Από την άλλη πλευρά, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ του Κρις Γουάιλντερ, διανύει εξαιρετική περίοδο, με την άμυνά της να είναι ιδιαίτερα ισχυρή. Η ομάδα βασίζεται στην αμυντική σταθερότητα και το ικανό κέντρο της, με παίκτες όπως ο Γκουστάβο Χάμερ και ο Ολί Άρμπλαστερ να ξεχωρίζουν. Αν και η επιθετική γραμμή της Σέφιλντ δεν είναι πάντα αποτελεσματική, έχει αποδείξει την ικανότητά της να παίρνει σημαντικά αποτελέσματα.Η αναμέτρηση αναμένεται να είναι αμφίρροπη, με τη Λιντς να έχει το πλεονέκτημα έδρας αλλά τη Σέφιλντ να βρίσκεται σε καλύτερη φόρμα.

Η Newport αγωνίζεται εντός έδρας στο Rodney Parade, όπου έχει δείξει σταθερή απόδοση το τελευταίο διάστημα, με 5 νίκες στους τελευταίους 10 αγώνες της εκεί. Από την άλλη πλευρά, η Chesterfield, αν και δεν τα πηγαίνει τόσο καλά εκτός έδρας, παραμένει επικίνδυνη, με τον έμπειρο επιθετικό Will Grigg να βρίσκεται σε καλή φόρμα, έχοντας σκοράρει 3 γκολ στους τελευταίους 6 αγώνες της ομάδας του.Η Newport, που βρίσκεται στη 13η θέση της βαθμολογίας, έχει στοχεύσει σε μια νίκη, καθώς έχει πετύχει 5 γκολ στους τελευταίους 7 αγώνες της, ενώ η Chesterfield είναι μόλις μία θέση πιο πάνω (12η) και επίσης θα επιδιώξει θετικό αποτέλεσμα για να πλησιάσει τις θέσεις των playoffs.Ένα σημαντικό στοιχείο είναι ότι στα τελευταία παιχνίδια και των δύο ομάδων σημειώθηκαν αρκετά γκολ, και αναμένεται να δούμε έναν αγώνα με αρκετές ευκαιρίες για γκολ από αμφότερες τις πλευρές.

Η Αλαβές βρίσκεται σε δύσκολη φάση, έχοντας υποστεί τρεις συνεχόμενες ήττες, συμπεριλαμβανομένης της βαριάς ήττας από την Μπαρτσελόνα με 3-0 πριν το διεθνές διάλειμμα. Ωστόσο, η ομάδα του Λουίς Γκαρσία έχει την ευκαιρία να ανακάμψει απόψε, καθώς αντιμετωπίζει μια Βαγιαδολίδ που είναι ακόμα πιο ασταθής.Η Βαγιαδολίδ, με τον Πάουλο Πετσολάνο στον πάγκο, παραμένει καθηλωμένη στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας, έχοντας πετύχει μόλις μία νίκη φέτος και παλεύει να βρει ρυθμό. Η ομάδα του Ρονάλντο είναι αναγκασμένη να βελτιώσει την άμυνά της, αφού έχει δεχτεί σημαντικά γκολ σε πολλά παιχνίδια, όπως τη συντριπτική ήττα 7-0 από την Μπαρτσελόνα νωρίτερα στη σεζόν.Η Αλαβές θεωρείται το φαβορί, καθώς έχει καλύτερες επιδόσεις στο γήπεδό της, με την επίθεσή της να καθοδηγείται από τον Τόνι Μαρτίνεζ, ενώ η Βαγιαδολίδ αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών στην άμυνα, με τον Λούκας Ρόσα τιμωρημένο και τον Οζκάκαρ αμφίβολο.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!