Κατακτώντας το παιχνίδι και ενσαρκώνοντας τον επαγγελματισμό…

0
581

Καλημέρα φίλες και φίλοι του ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ. Λιγοστά τα σημερινά παιχνίδια αλλά έβγαλα μια τριάδα λάτιν φύσεως. Κλείσαμε με τις Εθνικές προς το παρόν όπου μας άφησαν ανάμεικτα συναισθήματα και βαδίζουμε και πάλι στα γνωστά μονοπάτια πρωταθλημάτων. 16/10/2024 και έχουμε παιχνίδια από Ουρουγουάη – Primera Division και Χιλή – Copa Chile. Προχωράμε πάντα με θετική ενέργεια καθώς το στοίχημα παιχνίδι είναι και όλα μπορούν να συμβούν! Ladies and Gentlemen enjoy latin dance fever…

Πάμε στο κουπόνι μας.

GOOD LUCK

Η φορμαρισμένη Ντανούμπιο προσδοκεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα όταν θα αντιμετωπίσει την αντίπαλο της πόλης, την Πενιαρόλ, αυτή την εβδομάδα. Ενώ οι γηπεδούχοι έχουν μείνει στην ισοπαλία σε κάθε ένα από τα τρία τελευταία παιχνίδια τους, η ομάδα του Alejandro Apud είναι αήττητη σε 14 από τα 15 παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει δώσει από τις αρχές Ιουνίου. Τώρα στη φάση του «Clausura» της σεζόν, η Ντανούμπιο βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Primera Division, έναν βαθμό μπροστά από τους αντιπάλους της την Τετάρτη. Δυνατοί στα δικά τους γήπεδα, οι παίκτες του Apud κέρδισαν πέντε διαδοχικές αναμετρήσεις πρωταθλήματος πριν από την ισοπαλία 1-1 με την Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση στο Estadio Jardines del Hipódromo. Η Πενιαρόλ  πηγαίνει στο παιχνίδι έχοντας σπάσει ένα σερί τριών διαδοχικών αγώνων χωρίς νίκη απέναντι στην Ντεπορτίβο Μαλντονάντο το Σαββατοκύριακο. Ο Γκαστόν Ραμίρεζ ήταν μεταξύ των σκόρερ καθώς η ομάδα του Ντιέγκο Αγκίρε πήρε τους τρεις βαθμούς που χρειαζόταν. Αν και συνήθως αποτελεί αξιόπιστη δύναμη εντός έδρας, η Πενιαράλ έχει περάσει μια δύσκολη περίοδο με απώλεια βαθμών στις τέσσερις από τις τελευταίες οκτώ αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα. Η Ντανούμπιο πήρε νίκες και στις δύο τελευταίες συναντήσεις της με την Πενιαρόλ σε αυτό το γήπεδο. Με σημείο δε θα ασχοληθώ καθώς το ματς μπορεί να “γύρει” εκατέρωθεν και λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή O2.5 (να σημειωθούν 3 γκολ και άνω στο παιχνίδι)

Η Μπόστον Ρίβερ δεν ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη στην προηγούμενη διοργάνωση του ουρουγουανικού ποδοσφαίρου, οπότε δεν περίμενε κανείς πολλά από αυτήν στο Κλαουσούρα, ωστόσο, με κάποια εξαιρετικά αποτελέσματα και κορυφαίες εμφανίσεις, πήρε τη 2η θέση στον πίνακα με μόλις έναν βαθμό λιγότερο από τη Νασιονάλ. Έχει κερδίσει 5 φορές στα τελευταία 6 ματς και η φόρμα της βρίσκεται σε ανοδική πορεία εδώ και μερικούς μήνες. Η Προγκρέσο δεν διανύει ούτε κατά διάνοια τόσο καλή σεζόν όσο η αντίπαλός της. Σε 7 προηγούμενες αναμετρήσεις δεν πέτυχε ούτε μία νίκη και δίκαια είναι μία από τις χειρότερες ομάδες της διοργάνωσης. Στα 2 τελευταία ματς, έφερε ισοπαλία, κάτι που μπορεί να είναι ένα μήνυμα ότι θα ακολουθήσει μια ελαφρώς καλύτερη περίοδος, αλλά αν δεν κερδίσει σύντομα, δεν πρόκειται να κουνηθεί από την 15η θέση της βαθμολογίας. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή 1 & Ο6.5 Corner (νίκη Μπόστον Ρίβερ και να σημειωθούν 7 κόρνερ τουλάχιστον στο παιχνίδι)

Στις 17 Οκτωβρίου, η Ουατσιπάτο θα φιλοξενήσει την Πουέρτο Μοντ στο δεύτερο παιχνίδι των ημιτελικών του Κυπέλλου. Μπορούν οι «Steelmen» να ανακάμψουν από τη βαριά ήττα τους στον πρώτο αγώνα ή θα διατηρήσουν το πλεονέκτημα οι «Farmers» και θα περάσουν με αυτοπεποίθηση στον τελικό; Η Ουατσιπάτο έχει μια μέτρια σεζόν στο πρωτάθλημα της Χιλής, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 14η θέση με τρεις γύρους να απομένουν. Δεν θα μπορέσει να φτάσει στη ζώνη του Κυπέλλου Νότιας Αμερικής, καθώς η Έβερτον Ντε Βίνα βρίσκεται 10 βαθμούς μπροστά της, αλλά ο υποβιβασμός είναι μια πραγματική πιθανότητα, καθώς η Κομπρεσάλ βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω της. Στον πρώτο αγώνα του ημιτελικού του Κυπέλλου, η Ουατσιπάτο γνώρισε βαριά ήττα με 1-5, αφήνοντας ελάχιστες πιθανότητες να ανατρέψει την κατάσταση. Ωστόσο, η Πουέρτο Μοντ αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Χιλής, αντιμετωπίζοντας μια δύσκολη σεζόν. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τρίτη θέση με 42 βαθμούς, έχοντας 12 βαθμούς διαφορά από τις Deportes Concepción και Melipilla, καθιστώντας σχεδόν αδύνατο να ξεπεράσει αυτή την υστέρηση. Ωστόσο, έχει μια πραγματική ευκαιρία να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου, ενισχυμένη από την επιβλητική νίκη με 5-1 επί της Ουατσιπάτο. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή O1.5 1st Half (να σημειωθούν 2 γκολ και άνω στο 1ο ημίχρονο στο παιχνίδι)

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια. Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site. Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη.