Για όλα τα ποδοσφαιρικά “καυτά” γούστα…

0
788

Καλημέρα φίλες και φίλοι του ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ. Χθες κλείσαμε και !πάλι! το δελτίο μας με 2/3 καθώς με τις Εθνικές άκρη δεν μπορείς να βγάλεις. Βέβαια εμείς επιμένουμε γιατί θέλουμε ταμείο άλλου γούστου. Σάββατο 12/10/2024 και θα ασχοληθούμε ξανά από τον χώρο του UEFA Nations League με τα παιχνίδια: Σερβία – Ελβετία, Ισπανία – Δανία και Πολωνία – Πορτογαλία. Το μαγικό κουτί των εκπλήξεων δεν σταματάει εδώ! Στο συνδρομητικό KATENATSIO Live betting θα δοθεί ένα εξωτικό θα έλεγα bet!  Ladies and Gentlemen for every choice there is a solution…

Πάμε στο κουπόνι μας.

GOOD LUCK

Υπήρχε πολύ εκρηκτικό κλίμα – “φωτιά” στις προηγούμενες φορές που συναντήθηκαν αυτές οι δύο εθνικές ομάδες. Η Σερβία έχασε και τις δύο τελευταίες φορές στα δύο τελευταία Παγκόσμια Κύπελλα από την Ελβετία στη φάση των ομίλων με 1-2 στη Ρωσία και 2-3. Τώρα, για πρώτη φορά εντός έδρας, θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει και να πάρει τους πολύ σημαντικούς 3 βαθμούς στη μάχη της επιβίωσης στην Α’ κατηγορία. Ο Ντράγκαν Στοΐκοβιτς είχε να αντιμετωπίσει πολλές αποβολές τους προηγούμενους μήνες μετά το τέλος του EURO. Υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες στην πρώτη 11άδα αλλά και στον πάγκο. Η Ελβετία έχασε τους δύο πρώτους αγώνες στο πρωτάθλημα από τη Δανία και την Ισπανία, οπότε έχει μεγάλη πρόκληση να κερδίσει, γιατί οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα την απομακρύνει σημαντικά από τη μάχη για τις δύο πρώτες θέσεις. Στο EURO της Γερμανίας ήταν αρκετά σταθερή, τερματίζοντας τη διοργάνωση στον 1/4 τελικό μετά από μια οριακή ήττα από την Αγγλία. Αυτή η εθνική ομάδα διαθέτει πολύ ταλέντο που πρέπει να αναμειχθεί σε ένα σύνολο που είναι πιθανό να αναδειχθεί σε μια ισχυρή δύναμη ικανή να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο στο γήπεδο. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή G/G & Ο5.5 Corner (να σκοράρουν και οι 2 ομάδες και να σημειωθούν 6 κόρνερ τουλάχιστον στο παιχνίδι)

Μετά την κατάκτηση του UEFA Nations League πέρυσι, η Ισπανία συνέχισε με σπουδαία αποτελέσματα και εξασφάλισε τον τέταρτο τίτλο της στο EURO με κυρίαρχο τρόπο. Δεν σταμάτησε όμως εκεί, καθώς συνέχισε τις καλές εμφανίσεις στο UEFA Nations League, κερδίζοντας τέσσερις βαθμούς σε δύο αγωνιστικές απέναντι σε Σερβία και Ελβετία. Αν και πολλοί περίμεναν και τους έξι βαθμούς, έδειξαν πολύ καλή εικόνα και αντικειμενικά άξιζαν να κερδίσουν και τα δύο παιχνίδια. Για τα επόμενα παιχνίδια, κάποιοι σπουδαίοι παίκτες της δεν καλούνται λόγω τραυματισμών, αλλά η Ισπανία εξακολουθεί να είναι το φαβορί για τη νίκη στην έδρα της απέναντι σε κάθε εθνική ομάδα της Ευρώπης και του κόσμου. Η Δανία βρίσκεται στο #20 της παγκόσμιας κατάταξης της FIFA και στο #11 της ευρωπαϊκής περιφέρειας. Εμφανίζεται τακτικά σε μεγάλες διοργανώσεις, αλλά δεν έχει μεγάλη επιτυχία τον τελευταίο καιρό. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ κατέκτησε μόλις έναν βαθμό, ενώ στο EURO τερμάτισε στο 1/8 του FInals αλλά δεν είχε νίκη στο τουρνουά. Παρόλα αυτά, ξεκίνησε με το δεξί το UEFA Nations League και βρίσκεται στην 1η θέση με έξι βαθμούς, αφού νίκησε με 2:0 τη Σερβία και την Ελβετία. Με ένα ενδεχόμενο καλό αποτέλεσμα, θα αυξήσει μαζικά τις πιθανότητές της να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή O2.5 & Ο2.5 Cards (να σημειωθούν 3 γκολ και άνω και να σημειωθούν 3 κάρτες τουλάχιστον στο παιχνίδι)

Στο Stadion Narodowy θα διεξαχθεί το Nations League το Σάββατο το βράδυ 21:45, καθώς η Πολωνία υποδέχεται την Πορτογαλία στη Βαρσοβία. Αναμένεται μια ανταγωνιστική και ενδεχομένως διασκεδαστική αναμέτρηση με την Πολωνία να αποδεικνύεται συνήθως δύσκολη ομάδα για να νικήσει στο γήπεδό της. Οι Πολωνοί ξεκίνησαν την εκστρατεία τους στο Nations League τον Σεπτέμβριο με μια κάπως τυχαία νίκη με 3-2 στη Σκωτία πριν από μια οριακή εκτός έδρας ήττα με 1-0 στην Κροατία. Αγωνιζόμενη στο League A, Group 1, η ομάδα του Μίχαου Πρόμπιες θα αισθάνεται σίγουρη για τις πιθανότητές της με τους γηπεδούχους να έχουν ένα ισχυρό ρεκόρ στην Πολωνία. Μετά την εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Ολλανδία σε αυτή τη διοργάνωση πριν από δύο χρόνια, οι Πολωνοί έχουν παραμείνει αήττητοι σε κάθε ένα από τα δέκα τελευταία παιχνίδια τους εντός έδρας. Οι τέσσερις διαδοχικές νίκες στην Πολωνία τον τελευταίο χρόνο, συμπεριλαμβανομένων των φιλικών νικών επί της Τουρκίας και της Ουκρανίας, υποδηλώνουν ότι η ομάδα του Πρόμπιες είναι ικανή να προβληματίσει τους Πορτογάλους με την υψηλή βαθμολογία αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο φορμαρισμένος Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα βοηθήσει επίσης στην επιθετική γραμμή της ομάδας. Η Πορτογαλία ταξιδεύει στη Βαρσοβία μετά τη νίκη που πέτυχε στις καθυστερήσεις εναντίον της Σκωτίας στην πιο πρόσφατη αναμέτρησή τους τον Σεπτέμβριο. Το 901ο γκολ της καριέρας του Κριστιάνο Ρονάλντο εξασφάλισε μια δύσκολη νίκη για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.  Αφού απέκλεισε την Κροατία με 2-1 τρεις ημέρες νωρίτερα, η Πορτογαλία βρίσκεται τώρα στην κορυφή του πρωταθλήματος Α, όμιλος 1.  Υπό το ισπανικό αφεντικό, η Πορτογαλία λειτουργεί με μια επεκτατική και επιθετική προσέγγιση και αυτό θα πρέπει να δώσει πολλές ευκαιρίες και στις δύο πλευρές αυτό το Σαββατοκύριακο. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή O1.5 & Ο5.5 Portugal Corner (να σημειωθούν 2 γκολ και άνω και να σημειωθούν 6 κόρνερ τουλάχιστον για την Πορτογαλία στο παιχνίδι)

*** SPECIAL EXOTIC BET για αυτόν τον αγώνα μόνο στο συνδρομητικό κανάλι KATENATSIO ***

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΑΓΩΝΩΝ: 21:45

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια. Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site. Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη.