Εμείς θα βαράμε το νταούλι και οι «Μπουκ» θα χορεύουν

0
1705

Καλημέρα παιχτούρες μου. Σάββατο σήμερα και το μενού μπορεί να έχει κάποια παιχνίδια αλλά όχι όπως έχουμε συνηθίσει κάθε Σάββατο….!Απο την μια το λες καλό αλλά απο την άλλη είναι κουραστικό αυτό που συμβαίνει κάθε τρείς και λίγο με τις εμβόλιμες αγωνιστικές των εθνικών ομάδων. Βέβαια αυτή η αγωνιστική είχε την σφραγίδα της μεγάλης νίκης της Εθνικής Ελλάδας μέσα στο Γουέμπλεϊ αλλά και τον άδικο χαμό του Μπάντλοκ…..!

Πριν πάμε στα σημερινά μας προγνωστικά ,πάμε να δούμε τι έχει το σημερινό μενού .Καταρχήν εδώ…Free Chat Katenatsio,μπαίνεις μας γνωρίζεις ,μαθαίνεις και μετά κάνεις το επόμενο βήμα…..!!!Μπαινείς στην μεγάλη παρέα του Katenatsio απλά με ένα κλικ εδώ 15:00…!! Στο tiktok katenatsio2025 ,εμείς έχουμε κανονικά το καθιερωμένο μας live στις 15:00.Ακολούθησε τα βήματα για να ζήσεις όλα αυτά στο katenatsio.com που μαζί με το Katenatsio Live σπάμε ταμεία!!!……………χωρίς καμία αμφιβολία!!!.Επειδή εμείς δεν σταματάμε ποτέ, σήμερα συνεχίζουμε πιστοί πάντα στο τρίπτυχο μας, Υπομονή-Επιμονή-Αυτοσυγκράτηση.Αν θες να μας γνωρίσεις μπες στο σημερινό Live στις 15:00 για να ζήσει το απόλυτο…. απλά κάνεις εγγραφή δωρεάν στην σημερινή εκπομπή .
Και αν τώρα θέλεις να χορτάσει και η τσέπη σου ….η λύση είναι ΕΔΩ …. Μπορείς να έχεις όλες τις πληροφορίες για εμάς σε TikTok,Youtube,Facebook,Instragram…. για να ζήσεις μοναδικές στιγμές Live Katenatsio!!!
Για όσους θέλουν να ακολουθήσουν την ομάδα του Katenatsio….η λύση είναι μια www.katenatsio.com εδώ μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλα τα πακέτα μας ,για κάθε γούστο και για όλα τα «βαλάντια»!!!και βέβαια στο Telegram Chat και στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ Telegram Channel…..Όσο για την συνδρομή 0,83cents/per day…..τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά.

Πρώτος μας σταθμός Ολλανδία. Παιχνίδι που δείχνει να έχει και τα τρία σημεία μέσα . Βέβαια οι φιλοξενούμενοι είναι ανώτεροι και με πολύ καλή παράδοση ,αφού στα τελευταία 10 μεταξύ τους έχει μόλις μια ήττα. Απο την άλλη η Τελσταρ αδικείται απο τα αποτελέσματα αλλά όχι ότι δείχνει και κάτι πολύ σπουδαίο. Το γεγονός ότι δεν πάμε στο διπλό ή στο Χ2 είναι μόνο ένας λόγος ….η πολύ κακή αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων.Για αυτό θα επιλέξουμε τα γκολ με το Over 0,5 στο 1ο ημίχρονο & Over 1,5 στο 2ο ημίχρονο να είναι η καλύτερη επιλογή.

Επόμενος σταθμός Αγγλία. Ξεκάθαρο φαβορί και με σωστές αποδόσεις. Με 4 νίκες στα τελευταία 5 μεταξύ τους μπαίνει η Τζίλιγχαμ στο αποψινό παιχνίδι με την Ακρινγκτον και πιθανόν να προσθέσει ακόμα μια. Οι φιλοξενούμενοι είναι τραγικοί στην άμυνα και με την φόρα που μπαίνει η Τζίλιγχαμ στα παιχνίδια της βλέπω να την καθαρίζει απο νωρίς. Άσσος και over 1,5 γκολ.

Και θα κλείσω με ενα παιχνίδι απο την Ουρουγουάη.Με την φιλοξενούμενη να είναι το φαβορί αλλά και μόλις έναν εκτός έδρας αγώνα στις πρώτες 6 αγωνιστικές ,σήμερα θα προσπαθήσει να κάνει την πρώτη εκτός έδρας νίκη της που θα την κρατήσει στις πρώτες θέσεις . Απο την άλλη η Προγκρέσο δεν δείχνει ικανή να κόψει βαθμούς απο την Ντανούμπιο και το διπλό κυκλοφορεί πάνω απο τον διπλασιασμό…

Το ποσοστό επιτυ/χίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .