Καλημέρα σε όλους και κάλο Σαββατοκύριακο να έχουμε. Είπα να κάνω μια προσπάθεια στις εθνικές 2 μέρες τώρα αλλά είναι τόσο αλλοπρόσαλα τα αποτελέσματα που πλέον μπαίνει ταφόπλακα σ αυτό το κομμάτι. Γυρίζουμε σήμερα σε πρωταθλήματα και Κύπελλα όπου η κατάσταση είναι ποιο ποδοσφαιρικη και σήμερα το Μεγάλο νησί μπορεί να μας χαρίσει κέρδος. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια μας.

ΕΔΙΜΒΟΎΡΓΟ – ΣΠΑΡΤΑΝΣ 15:00

Σαν ομάδα έδω έχουμε την Σπαρτανς να υπερέχει και σε ρόστερ αλλά και σε ποιότητα αφού έχει κρατήσει τον περσινό κορμό και ρολαρει καλύτερα. Εχει ένα μικρό πλεονέκτημα αλλά παίζει απέναντι σε μια ομάδα όπου η ποδοσφαιρικη αναρχία έχει την φώτο της στο λεξικό. Πολλά με λίγα σε άμυνα και επίθεση και ειδικά στην έδρα της παίζει τόσο απείθαρχα στον αγώνα που είναι για πρόστιμο. Δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου σε σημείο νίκης για κανεναν γι αυτό θα πάω με τα γκολ που έχει τις περισσότερες πιθανότητες.

ΠΆΤΡΙΚ ΘΙΣΤΛ – ΦΌΛΚΕΡΚ 17:00

Η Φόλκερκ κάνει πάρτι μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και είναι από τα φαβορί για άνοδο καθώς βρίσκεται στην κορυφή και με νίκη σήμερα αυξάνει την διαφορά από τον δεύτερο. Όμως η έδρα η σημερινή μόνο φιλόξενη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καθώς περνάει δύσκολα απογεύματα όταν την επισκέπτεται, βέβαια φέτος έχει πολύ καλή ομάδα και μπορεί να κερδίσει αλλά λόγω τις προϊστορίας θα πάω μόνο με τα γκολ να έχω ήσυχο το κεφάλι μου. Η Πάτρικ δυσκολεύεται τελευταία στο σκοράρισμα αλλά με την Φόλκερκ πάντα βρίσκει τα αποθέματα και κάνει καλές εμφανίσεις. Πιστεύω μην μας προδώσει σήμερα.

ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ – ΣΟΛΙΧΑΛ 17:00

Εδω δεν χρειάζεται να πούμε πολλά καθώς και οι δύο ομάδες έχουν Ταυτότητα η οποία γράφει με μεγάλα γράμματα ότι παίζουμε όπως θέλουμε χωρίς τακτικές και συστήματα και χαιρόμαστε το παιχνίδι και ένας λόγος παραπάνω σήμερα που ειναι Κύπελλο να δούμε γκολ και θέαμα από την αρχή. Βέβαια σ αυτό βοηθούν και οι δύο προπονητές που έχουν μια ποιο βραζιλιάνικη νοοτροπία ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση με αποτέλεσμα πολλά ματς και στις δύο να τελειώσουν φέτος 2-2 2-3 4-2. Οπότε δεν μπορώ να μην πάω σε αυτή την κατεύθυνση.

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη