Μερικές φορές πρέπει απλά να το “χτυπήσεις” εκεί μέσα…

0
817

Καλημέρα φίλες και φίλοι του ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ. Χθες κλείσαμε το δελτίο μας με 2/3 καθώς θέλαμε άλλες 2 κάρτες στο παιχνίδι Νορβηγία – Σλοβενία για να πιάναμε το απόλυτο. Οι εικόνες παρακάτω “μιλούν” από μόνες τους.  Για σήμερα έχουμε και πάλι αγώνες από τον χώρο του UEFA Nations League. Προχωράμε πάντα με θετική ενέργεια καθώς το στοίχημα παιχνίδι είναι και όλα μπορούν να συμβούν! Ladies and Gentlemen timing is everything…

Πάμε στο κουπόνι μας.

GOOD LUCK

Η Ουαλία θα επιδιώξει να πετύχει δύο συνεχόμενες νίκες για πρώτη φορά μετά από σχεδόν ένα χρόνο, όταν θα αντιμετωπίσει την Ισλανδία στο Ρέικιαβικ το βράδυ της Παρασκευής. Τους τελευταίους μήνες δεν έχουν πάει και πολλά πράγματα καλά για την Ισλανδία. Η ομάδα του Βιντσένσο Μοντέλα αγωνίστηκε για τελευταία φορά τον Σεπτέμβριο, όταν γνώρισε την ήττα με 3-1 από την Τουρκία για τη δεύτερη αγωνιστική του Nations League. Η Ισλανδία κέρδισε την πρώτη αναμέτρηση με το Μαυροβούνιο, αλλά αυτή ήταν η μοναδική της νίκη στα τρία τελευταία ανταγωνιστικά παιχνίδια, που ξεκινούν από τα προκριματικά του EURO. Η Ουαλία κέρδισε για τελευταία φορά διαδοχικά παιχνίδια τον Οκτώβριο του 2023, όταν κέρδισε τρία σερί παιχνίδια – νίκησε τη Λετονία και την Κροατία στα προκριματικά του EURO, ενώ διέλυσε το Γιβραλτάρ με 4-0 σε φιλικό παιχνίδι. Ωστόσο, η ομάδα του Κρεγκ Μπέλαμι είναι δύσκολος αντίπαλος το τελευταίο διάστημα, με τους “δράκους” να είναι αήττητοι στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές αναμετρήσεις τους. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή O2.5 (να σημειωθούν 3 γκολ και άνω στο παιχνίδι)

Η 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου της League C περιλαμβάνει μια συναρπαστική αναμέτρηση μεταξύ της συν-πρωταθλήτριας Σλοβακίας και της Σουηδίας, οι οποίες στοχεύουν να επιστρέψουν στη League B στο τέλος αυτής της περιόδου του Nations League. Το πλεονέκτημα θα έχει η Σουηδία, η οποία δεν έχει χάσει ποτέ από τη Σλοβακία σε 7 προσπάθειες (4 νίκες και 3 ισοπαλίες). Η Σλοβακία, που ηττήθηκε στον 1/8 τελικό του προηγούμενου Euro μετά από παράταση (1-2), έχει ξεκινήσει καλά σε αυτό το Nations League, κερδίζοντας 2 αγώνες χωρίς να δεχτεί ούτε ένα γκολ στην Εσθονία (0-1) και απέναντι στο Αζερμπαϊτζάν (2-0) στο Κοσίτσε. Η Σουηδία, η οποία δεν κατάφερε να προκριθεί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εθνών, πρέπει να επανορθώσει την απογοήτευσή της σε αυτό το Nations League. Το ξεκίνημα στη διοργάνωση ήταν πολλά υποσχόμενο, με 2 μεγάλες νίκες στο Αζερμπαϊτζάν (1-3) και απέναντι στην Εσθονία (3-0) στις 8 Σεπτεμβρίου. Η Εθνική Σουηδίας έχει στις τάξεις της δύο πρώτους σκόρερ, οι οποίοι κρατούν τον πίνακα των σκόρερ σε εγρήγορση. Πρόκειται για τον επιθετικό της Νιούκαστλ Αλεξάντερ Ίσακ και τον επιθετικό της Σπόρτινγκ Βίκτορ Γκιοκέρες. Οι δύο Σουηδοί είναι πρώτοι στον πίνακα των σκόρερ με 3 γκολ ο καθένας και ένα δοκάρι ο καθένας μετά από δύο αγωνιστικές. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή G/G & Ο6 Corner (να σκοράρουν και οι 2 ομάδες και να σημειωθούν 7 κόρνερ τουλάχιστον στο παιχνίδι)

Η Γεωργία θα επισκεφθεί το Stadion Poznan για να αντιμετωπίσει την Ουκρανία στην τρίτη αγωνιστική του UEFA Nations League, με στόχο να διατηρήσει το άψογο ξεκίνημά της την Παρασκευή. Στον προηγούμενο προκριματικό κύκλο, οι Ουκρανοί τερμάτισαν δεύτεροι και έχασαν την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία του UEFA Nations League για μόλις δύο βαθμούς, αλλά το ξεκίνημά τους στο φετινό πρωτάθλημα δείχνει ότι πιθανότατα θα ανησυχούν περισσότερο για τη διατήρηση της θέσης τους στη League B παρά για την επίτευξη της ανόδου στη League A. Πράγματι, η ομάδα με επικεφαλής τον Σεργκέι Ρεμπρόφ έχει βρεθεί απροσδόκητα σε δύσκολη θέση μετά από μόλις δύο αγώνες, καθώς συνεχίζει να αναζητά τους πρώτους της βαθμούς μετά την απογοητευτική ήττα με 1-2 από την Αλβανία στην πρεμιέρα, πριν χάσει σε ένα θρίλερ πέντε τερμάτων από την Τσεχία. Σε αντίθεση με τους αντιπάλους, η Γεωργία εξασφάλισε για πρώτη φορά την άνοδό της στη League B αυτής της διοργάνωσης μετά από μια εξαιρετική εκστρατεία στο UEFA Nations League 2022-23, στην οποία αναδείχθηκε αήττητη νικήτρια της φάσης των ομίλων με πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Υπό την καθοδήγηση του Γουιλί Σανιόλ, οι “Κρουσέδες” είναι έτοιμοι να κάνουν άλματα στις κατηγορίες αυτής της διοργάνωσης, όπου ξεκίνησαν την εκστρατεία τους στη League B με θεαματικό τρόπο, αφού πρώτα βύθισαν την Τσεχία με 4-1 στην έδρα τους και στη συνέχεια πέτυχαν μια δύσκολη νίκη με 1-0 επί της Αλβανίας που τους επέτρεψε να πάρουν τον έλεγχο του ομίλου. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή O2.5 (να σημειωθούν 3 γκολ και άνω στο παιχνίδι)

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια. Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site. Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη.