Ώρα να σπάσουμε τα εμπόδια και να αγωνιστούμε για το μεγαλείο…

0
922

Καλημέρα φίλες και φίλοι του ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ. Τι να πούμε χθες για την εξέλιξη των αγώνων που μεν το Ισπανικό αναλώθηκε δυστυχώς στις κάρτες και το δε Πορτογαλικό να μένει στο φτωχικό 2-0. Ας όψεται και συνεχίζουμε στην περιπέτεια του στοιχήματος. 06/10/2024 και έχουμε παιχνίδια από: Βέλγιο – 1A Pro League, Αυστρία – Bundesliga και Ιταλία – Serie A. Προχωράμε πάντα με θετική ενέργεια καθώς το στοίχημα παιχνίδι είναι και όλα μπορούν να συμβούν! Ladies and Gentlemen the ability to see and beyond…

Πάμε στο κουπόνι μας.

GOOD LUCK

Στο παιχνίδι της πρώτης κατηγορίας του Βελγίου αυτή την Κυριακή, η Άντερλεχτ αντιμετωπίζει τη Στάνταρντ Λιέγης. Αυτές οι ομάδες δεν είχαν ομαλή πορεία στη σεζόν και έρχονται εδώ με διαφορά δύο βαθμών. Η οικοδέσποινα Άντερλεχτ θέλει να ανέβει στην πρώτη εξάδα με νίκη εδώ. Θα απαιτήσει ανάκαμψη, αφού δεν κατάφερε να κερδίσει κανένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Τα τέσσερα από αυτά ήταν ισοπαλίες και δεν κατάφερε να σκοράρει στα τρία από τα πέντε παιχνίδια. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τη δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια στο Europa League. Την Πέμπτη νίκησαν 2-1 τη Ρεάλ Σοσιεδάδ εκτός έδρας και αυτό θα τους δώσει μεγάλη ώθηση αυτοπεποίθησης. Η Στάνταρντ Λιέγης δεν είχε υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα και θα θελήσει να εκμεταλλευτεί την παρατεταμένη ξεκούρασή της. Στην τελευταία της έξοδο, γνώρισε εντός έδρας ήττα από τη Βέστερλο, χάνοντας με 2-1. Αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι της εντός έδρας, με το προηγούμενο να έχει επίσης λήξει χωρίς νίκη, ισόπαλο 0-0 με την Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ. Μόλις δύο νίκες έχει να επιδείξει η Στάνταρντ Λιέγης στα έξι τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Χειρότερα είναι τα πράγματα μακριά από την έδρα της, όπου έχει μόλις μια νίκη στα τελευταία 19 παιχνίδια της στην πρώτη κατηγορία. Αυτή τυχαίνει να είναι στο πιο πρόσφατο εκτός έδρας παιχνίδι της, κερδίζοντας την Ντέντερ με 2-0. Αφού έσπασε ένα σερί 18 αγώνων χωρίς νίκη εντός έδρας, θα ελπίζει να κάνει δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες για πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή G/G & O2.5 (να σκοράρουν και οι 2 ομάδες και να σημειωθούν 3 γκολ και άνω στο παιχνίδι)

Η ΛΑΣΚ υπέστη τρεις διαδοχικές εντός έδρας ήττες στο ξεκίνημα της νέας σεζόν στην Μπουντεσλίγκα και αυτή η φόρμα την έχει φέρει στη δεύτερη θέση από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Με τη νίκη 4-2 στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της με την Γκράτσερ ΑΚ, η ομάδα Λίντσερ θα επιδιώξει να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι τα πάνε καλά εκτός έδρας, κερδίζοντας τα δύο από τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια τους φέτος, αλλά πάντα δυσκολεύονταν στις επισκέψεις τους στο Λιντς. Εξακολουθούν να αναζητούν την πρώτη τους νίκη απέναντι στη ΛΑΣΚ σε όλες τις διοργανώσεις μετά από δώδεκα προσπάθειες. Η Κλάγκενφουρτ είναι η ομάδα που βρίσκεται σε φόρμα σε αυτή την αναμέτρηση και δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη στιγμή για να πάρει αυτή την πρώτη νίκη απέναντι στη ΛΑΣΚ από τώρα, ωστόσο θα είναι πολύ δύσκολο να φτάσει μέχρι τέλους. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή G/G & O2.5 (να σκοράρουν και οι 2 ομάδες και να σημειωθούν 3 γκολ και άνω στο παιχνίδι)

Δύο ομάδες που ισοβαθμούν στους δέκα βαθμούς στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας μετά το πρώτο μισό δωδεκάλεπτο των αγώνων συναντώνται το απόγευμα της Κυριακής, καθώς η Λάτσιο υποδέχεται την Έμπολι στο Stadio Olympico. Η Λάτσιο έκανε ένα ξεκίνημα που μόνο ως αργό μπορεί να χαρακτηριστεί για τη σεζόν 2024-25. Οι “αετοί” κέρδισαν μόλις δύο από τα πέντε πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος, γνωρίζοντας ήττες από την Ουντινέζε και τη Φιορεντίνα, αλλά όλα αυτά άλλαξαν σε μια νύχτα. Οι παίκτες του Μάρκο Μπαρόνι μπαίνουν στο σημερινό παιχνίδι με τρεις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, αφού σημείωσαν νίκες επί των Τορίνο (Serie A), Ντιναμό Κιέβου και Νις (Europa League). Εν τω μεταξύ, η Εμπολι είναι συνεπής σε όλη τη διάρκεια της εκστρατείας μέχρι στιγμής. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν ποδαρικό στην περίοδο 2024-25 με νίκη επί της Καταντζάρο στο Coppa Italia εντός έδρας, όπου σκόραραν τέσσερις φορές, ενώ δέχτηκαν μόλις μία. Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα διατήρησε κατά κάποιο τρόπο αυτή τη φόρμα, μένοντας αήττητη και στα έξι παιχνίδια πρωταθλήματος (τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες). Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή G/G & O2.5 (να σκοράρουν και οι 2 ομάδες και να σημειωθούν 3 γκολ και άνω στο παιχνίδι)

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια. Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site. Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη.