Με “καυτές” διαθέσεις το σημερινό δελτίο…

0
500

Καλημέρα φίλες και φίλοι του ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ. Καλό Σαββατοκύριακο με υγεία και καλές αποδράσεις με τον καιρό να μας έχει `τρελάνει`! Χθες ενώ έγινε ωραίο παιχνίδι στην Ισπανία έμεινε δυστυχώς στο 0-0 και είχαμε επιτυχία στα άλλα 2 παιχνίδια της στήλης μας. Περιττό να πω κάτι παραπάνω διότι τα βουνά θα έρθουν σε μας «eventually». Για σήμερα έχουμε αγώνες από τα πρωταθλήματα: Γερμανία – Bundesliga,   Ισπανία – La Liga και Πορτογαλία – Primeira Liga. Η χαρά των γκολ και πάμε για στρογγυλές Θεές! Ladies and Gentlemen what the f$%#&^???…

Πάμε στο κουπόνι μας.

GOOD LUCK

Η Βόλφσμπουργκ και η Μπόχουμ, δύο ομάδες που αγωνίζονται, θα αναμετρηθούν στην Bundesliga αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι “μπλαουγκράνα”, που βρίσκονται στην 17η θέση, θα φιλοξενήσουν την «Die Wölfe», που ξεκινά το Σαββατοκύριακο στην 14η θέση. Η Μπόχουμ δεν έχει διαπρέψει ιδιαίτερα σε αυτή την αναμέτρηση το τελευταίο διάστημα. Μετράει μόλις μία νίκη στα τέσσερα τελευταία, ωστόσο αυτό είναι ένα ματς που θα θέλει οπωσδήποτε να κερδίσει. Στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, είναι μία από τις δύο ομάδες που δεν έχουν γευτεί ακόμα τη νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές. Αρκετά αξιοσημείωτο είναι ότι η Μπόχουμ προηγήθηκε και στα τρία τελευταία παιχνίδια της, αλλά κατάφερε να αποσπάσει μόλις έναν βαθμό από τους εννέα δυνατούς. Στο πιο πρόσφατο, κατέρρευσε άσχημα αφού προηγήθηκε με 2-0 κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, για να χάσει με 4-2. Από τα οκτώ τελευταία εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος, έχει μόλις μία νίκη. Η Βόλφσμπουργκ δεν τα πηγαίνει καλύτερα, αν και έχει μία νίκη στο πρωτάθλημα φέτος. Μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να προσθέσει κάτι στη νίκη της απέναντι στη νεοφώτιστη Χόλσταϊν Κίελο.  Ερχόμενη σε αυτό το παιχνίδι, όπως και οι γηπεδούχοι, η Βόλφσμπουργκ έχει συλλέξει έναν βαθμό από τους εννέα δυνατούς στα τρία τελευταία παιχνίδια. Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν άτυχοι που δεν κατάφεραν να πάρουν τρεις βαθμούς από το τελευταίο τους παιχνίδι. Αφού προηγήθηκε δύο φορές κόντρα στην 10άρα Στουτγκάρδη, η Βόλφσμπουργκ δέχτηκε γκολ στις καθυστερήσεις για να λήξει η αναμέτρηση 2-2. Οι εκτός έδρας αγωνιστικές στην Bundesliga είναι σπάνια παραγωγικές για τη Βόλφσμπουργκ και το όποιο άγχος εδώ θα ήταν δικαιολογημένο. Έχει μόνο πέντε νίκες στα τελευταία 21 εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή O3.5 (να σημειωθούν 4 γκολ και άνω στο παιχνίδι)

Η Λας Πάλμας τερμάτισε την προηγούμενη σεζόν στη LaLiga αρκετές θέσεις πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και αν κρίνουμε από όλα, την τρέχουσα σεζόν θα βρίσκεται επίσης στο κάτω μέρος του πίνακα. Αυτή τη φορά μπορεί να υπάρχει ακόμα μεγαλύτερος κίνδυνος υποβιβασμού, αφού η Λας Πάλμας βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις 3 βαθμούς σε 5 αγώνες που έχει δώσει. Παρά το γεγονός ότι είναι σταθερά αποτελεσματική στα προηγούμενα ματς, η άμυνα κάνει πολύ κακή δουλειά και αυτός είναι ένας από τους λόγους για την τόσο κακή βαθμολογική θέση. Η Θέλτα πέτυχε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στον προηγούμενο γύρο κόντρα στη συμμετέχουσα στο Champions League Χιρόνα, αλλά αυτό δεν άλλαξε την εντύπωση από την προηγούμενη αγωνιστική, η οποία ήταν πολύ μέτρια. Η Θέλτα ξεκίνησε τη σεζόν με μερικές ωραίες νίκες, αλλά στα προηγούμενα 5 παιχνίδια κέρδισε μόνο μία φορά και έχασε 3 φορές. Φαίνεται ότι αυτή η ομάδα δεν έχει την ποιότητα για κάτι περισσότερο από τη μέση του πίνακα, αλλά ποιος ξέρει, ίσως μας πείσει ότι υπάρχει! Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή O3.5 (να σημειωθούν 4 γκολ και άνω στο παιχνίδι)

Το νικηφόρο σερί οκτώ αγώνων της Σπόρτινγκ σε όλες τις διοργανώσεις έληξε με την ισοπαλία 1-1 στο Champions League με την PSV Αϊντχόφεν την Τρίτη και επιδιώκει να επιστρέψει στις νίκες κατά την επιστροφή της στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Αμορίμ έχει νικήσει κάθε αντίπαλο που έπαιξε στη Liga, πηγαίνοντας στο Σάββατο, όπου είναι φαβορί για να σημειώσει την όγδοη συνεχόμενη επιτυχία της στην κορυφαία κατηγορία. Οι πρωταθλητές του πρωταθλήματος αναμένεται να κάνουν εύκολη δουλειά με την επίσκεψη στην Κάζα Πία, δεδομένης της εντυπωσιακής νικηφόρας πορείας που τους έχει δει να ξεπερνούν κάθε ομάδα της Liga, Παρόλο που αυτό συνέβη πριν από σχεδόν εννέα μήνες, οι φιλοξενούμενοι πρέπει να φοβούνται άλλη μια επίσκεψη σε μια ομάδα που τους χτύπησε για οκτώ τον Ιανουάριο για να καταγράψει μια βαριά ήττα στο Os Gansos. Η Κάζα Πία πήγε σε εκείνη την αναμέτρηση μετά από διαδοχικές εκτός έδρας νίκες, αλλά δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ομάδα του Αμορίμ, η οποία είχε τρεις παίκτες που σκόραραν δύο φορές σε εκείνη την οδυνηρή ήττα με 8-0. Η αυτοπεποίθηση είναι μεγάλη μετά τους τέσσερις βαθμούς από τους έξι τελευταίους διαθέσιμους εκτός έδρας και τους οκτώ βαθμούς στα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά η αντιμετώπιση της Σπόρτινγκ είναι ένα διαφορετικό καζάνι για κάθε ομάδα της κατηγορίας. Ενώ πηγαίνει το Σάββατο με στόχο να διευρύνει το αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, η Κάζα Πία θα κάνει καλά να αποφύγει άλλη μια βαριά ήττα από το φαβορί για τον τίτλο. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή G/G & O2.5 (να σκοράρουν και οι 2 ομάδες και να σημειωθούν 3 γκολ και άνω στο παιχνίδι)

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια. Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site. Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη.