Στα γνωστά λημέρια μας

Καλημέρα φίλες και φίλοι του κατενάτσιο και καλό σαββατοκύριακο να έχουμε όλοι με υγεία. Ιχθεσινή ημέρα ήταν ίσως από τις καλύτερες μας έως τώρα καθώς περάσαμε μία πολύ ωραία τριάδα, αρκετά μεγάλης απόδοσης. Επιτέλους η δουλειά μας σιγά-σιγά θα αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά. Με το ηθικό στα ύψη και αρκετά καλή ενέργεια έχουμε ακόμη μία πολύ ωραία τριάδα για σήμερα από πού αλλού φυσικά, από Αγγλία. Πάμε να δούμε μαζί τα παιχνίδια, με καφεδάκι όπως πάντα.

Η ομάδα του Oliver Glasner έχει συγκεντρώσει μόλις τρεις ισοπαλίες σε έξι παιχνίδια, ενώ οι τραυματισμοί βασικών παικτών όπως οι Cheick Doucoure και Matheus Franca επιδεινώνουν την κατάσταση. Επιπλέον, η πρόσφατη ήττα από την Everton έχει ασκήσει ακόμα μεγαλύτερη πίεση στον προπονητή.Από την άλλη πλευρά, η Liverpool, που έχει επιστρέψει στην κορυφή της Premier League μετά από τη νίκη της επί της Wolves, συνεχίζει με δυναμική υπό την καθοδήγηση του Arne Slot. Παρά την απουσία του Harvey Elliott και τον αμφίβολο Federico Chiesa, οι “Reds” δείχνουν εξαιρετική αγωνιστική φόρμα, με τον Mohamed Salah να είναι καταλυτικός μέχρι στιγμής. Η Crystal Palace είχε καταφέρει να κερδίσει την Liverpool στο Anfield τον περασμένο Απρίλιο, αλλά η Liverpool παραμένει το φαβορί για το αυριανό παιχνίδι.Η Liverpool πιθανότατα θα ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα και θα εκμεταλλευτεί την αδύναμη άμυνα της Palace, ενώ παίκτες όπως ο Salah και ο Luis Diaz αναμένεται να είναι καθοριστικοί, ιδίως με τον πρώτο να έχει εξαιρετική παράδοση απέναντι στους “Eagles”.

Η Μάντσεστερ Σίτι πιθανότατα θα προσπαθήσει να επιβάλει τον ρυθμό της από το πρώτο λεπτό, κρατώντας την μπάλα και πιέζοντας τη Φούλαμ βαθιά στην άμυνά της. Η ικανότητα του Ντε Μπρόινε να δημιουργεί ευκαιρίες από κάθε σημείο του γηπέδου, σε συνδυασμό με την ταχύτητα και τη δύναμη του Χάαλαντ, θα είναι κρίσιμοι παράγοντες για το αποτέλεσμα.Από την άλλη, η Φούλαμ θα προσπαθήσει να παίξει οργανωμένα και να εκμεταλλευτεί τυχόν λάθη των γηπεδούχων, στηριζόμενη στις αντεπιθέσεις. Μια ισοπαλία θα ήταν ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους, αλλά για να το επιτύχουν, θα πρέπει να είναι αρκετά προσηλωμένοι και να αποφύγουν τα εύκολα λάθη.

Η Γουέστ Χαμ, η οποία βρίσκεται στη 14η θέση του πρωταθλήματος, δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν, με μόλις μία νίκη σε έξι αγώνες. Από την άλλη, η Ίπσουιτς, που ανέβηκε πρόσφατα από την Championship, είναι επίσης σε δύσκολη θέση, καθώς δεν έχει ακόμα κερδίσει φέτος και βρίσκεται στη 15η θέση.Η Γουέστ Χαμ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να βρει τους τρεις βαθμούς για να βελτιώσει τη θέση της, ενώ η Ίπσουιτς θα ελπίζει να αποσπάσει έστω και έναν βαθμό για να σπάσει το αρνητικό σερί της. Στατιστικά, η Γουέστ Χαμ έχει δεχτεί πολλά γκολ στα τελευταία παιχνίδια, κάτι που αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας για την επιθετική γραμμή της Ίπσουιτς, η οποία ωστόσο δυσκολεύεται επίσης να σκοράρει.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!