Δεν υπήρχε ποιο ιδανικό ξεκίνημα στο χθεσινό δελτίο καθώς όλα πήγαιναν με το μέρος μας, τελειωμένο στην Γερμανία μπροστά στο σκορ η Σαμπτορια και κόκκινη η Ανζε στην Γαλλία, κι όμως όλα ήρθαν τούμπα σε Ιταλία και Γαλλία και μείναμε με την όρεξη. Σήμερα το παρολί μας έχει παλι τριάδα με ενδιαφέρον παιχνίδια όπου το ένα στην Ισπανία είναι σαν Τελικός για την Εσπανιολ.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΜΑΓΙΌΡΚΑ 15:00

Η Εσπανιολ θέλει οπωσδήποτε την νίκη για να βάλει τέλος στις 3 σερί ήττες αλλά και για να ξεκολλήσει από την ουρά του Βαθμολογικού πίνακα. Δεν έχει καθόλου άσχημο σύνολο και μπορεί να κάνει Restart και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Η Μαγιόρκα πετάει αγκίστρι χωρίς δόλωμα και πιάνει ψάρια αφού έχει τρεις σερί νίκες και μάλιστα οι δύο τελευταίες είναι σερί εκτός έδρας. Έχει καταφέρει να πάρει τα διπλά με μεγάλη προσπάθεια αλλά και αρκετή τύχη. Σήμερα δεν πιστεύω να κάνει τρία συνεχόμενα τρίποντα εκτός έδρας καθώς και η ανάγκη των γηπεδούχων είναι τόσο μεγάλη που πιστεύω θα βάλει φρένο. Όμως μπορεί να μην χάσει καθώς σκοράρει γι αυτό θα πάω προς αριστερά με κάλυψη που πληρώνει εξαιρετικά.

ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ – ΕΒΕΡΤΟΝ ΝΤΕ ΒΙΝΑ 21:00

Σε τρομερή κατάσταση η Εβερτον που σκοράρει και στον ύπνο της και ανέβηκε στην εξάδα και έχει βάλει πλώρη για την τρίτη θέση. Παίζει εξαιρετικά στα εκτός έδρας παιχνίδια καθώς την βολεύουν οι χώροι που βρίσκει και κάνει σμπαράλια την άμυνα τους αντιπάλου. Η Γηπεδούχος δεν είναι σε καλό φεγγάρι αλλά πρέπει να βρει τα κουράγια να σηκώσει κεφάλι καθώς φτάνουμε στο τέλος του πρωταθλήματος και βρίσκεται μόλις 3 πόντους από την Ζώνη του υποβιβασμού. Πιστεύω πολύ σε ανοιχτό ματς καθώς και οι δύο θέλουν το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους.

ΣΛΌΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΆΒΑΣ – ΤΡΕΝΤΣΙΝ 21:30

Η Σλόβαν δεν μπόρεσε να φέρει καμία αντίσταση στις ορέξεις την Σίτι αλλά στο πρωτάθλημα οδηγεί την κούρσα στην πρώτη θέση και θέλει σήμερα να την διατηρήσει καθώς στην έδρα της είναι αρκετά δυνατή. Παίζει με μια αντίπαλο που εκτός έδρας ίσως είναι η ποιο αδύναμη ομάδα καθώς δυσκολεύεται να πάρει ακόμα και το Χ. Η παράδοση είναι απογοητευτικη για τους φιλοξενούμενους που δείχνουν ότι δεν έχουν το βάθος στην ομάδα που θα δώσει μία φρεσκάδα και το κάτι διαφορετικό. Μόνο και μόνο για την κούραση από το Ευρωπαϊκό παιχνίδι θα βάλω την κάλυψη καθώς αγωνιστικά είναι για 3-0 μην πω και από το ημίχρονο.

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη