Ξεκινήστε το Σαββατοκύριακό σας με ποδοσφαιρική δράση το βράδυ της Παρασκευής…

0
778

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ. Καλό ΠΣΚ και καλή δύναμη σε όλες τις δύσκολες/εύκολες καταστάσεις. Χθες μείναμε στο 1/3 και δεν μας έκαναν τα χατίρια τα άλλα 2 παιχνίδια. Προχωράμε σήμερα 04/10/2024  με αγώνες από Ιταλία – Serie A, Πορτογαλία – Primeira Liga Ισπανία – La Liga. Στις επάλξεις λοιπόν για τις μάχες τριημέρου πάμε να δούμε τα παιχνίδια μας! Ladies and Gentlemen the way to score…

Πάμε στο κουπόνι μας.

GOOD LUCK

Η Βερόνα θα επιδιώξει να πετύχει τη δεύτερη εντός έδρας νίκη της στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας 2024-24, όταν θα φιλοξενήσει τη Βενέτσια σήμερα Παρασκευή. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν άσχημα τη σεζόν, χάνοντας από την Τσεζένα της δεύτερης κατηγορίας στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Ιταλίας. Οι παίκτες του Πάολο Ζανέτι έδωσαν στους οπαδούς τους την καλύτερη δυνατή απάντηση με τη νίκη 3-0 επί της Νάπολι την πρώτη αγωνιστική της Serie A, αλλά έκτοτε αγωνίζονται για αποτελέσματα, με τέσσερις ήττες και μόλις μία νίκη. Εν τω μεταξύ, η Βενέτσια έχει πετύχει μόλις μία νίκη φέτος. Έχοντας νικήσει τη Γένοβα πριν από δύο εβδομάδες, οι νεοφώτιστοι στη Serie A πήγαν στην 6η αγωνιστική με μεγάλη αυτοπεποίθηση και ήλπιζαν να νικήσουν τη Ρόμα για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Όλα πήγαιναν σύμφωνα με το σχέδιο μέχρι το τελευταίο μισάωρο, όταν η Ρόμα χτύπησε δύο φορές για να ακυρώσει το γκολ του Γιόελ Πογιανπάλο στο πρώτο ημίχρονο. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή O2.5 (να σημειωθούν 3 γκολ και άνω στο παιχνίδι)

Το βράδυ της Παρασκευής, δύο ομάδες εκτός φόρμας, η Ρίο Άβε και η Φαμαλικάο, θα αναμετρηθούν στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Liga Portugal στο Estádio do Rio Ave στη Vila do Conde. Από τότε που επέστρεψε στην κορυφαία κατηγορία της Πορτογαλίας, η Ρίο Άβε είχε δύο παρόμοιες σεζόν, όπου τερμάτισε 12η και 11η, ενώ κατέκτησε μόλις 40 και 37 βαθμούς. Και η φετινή σεζόν δεν ξεκίνησε ούτε αυτή πολύ καλύτερα. Η Ρίο Άβε βρίσκεται στη 12η θέση και έχει κερδίσει μόλις επτά βαθμούς σε επτά αγωνιστικές, κάτι που είναι ακόμη χειρότερο από τις προηγούμενες σεζόν. Ο κύριος λόγος για το κακό ξεκίνημα της σεζόν είναι η τραγική εκτός έδρας παρουσία της, όπου δεν έχει κερδίσει ούτε έναν βαθμό σε τέσσερις αγωνιστικές. Για να μείνει μακριά από τη μάχη του υποβιβασμού, πρέπει να το διορθώσει αυτό. Η Φαμαλίκαο αγωνίζεται για έκτη διαδοχική σεζόν στη Liga Portugal, όπου βρίσκεται σταθερά στη μέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος. Φέτος, ξεκίνησε εξαιρετικά με τρεις νίκες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, συμπεριλαμβανομένης της πρεμιέρας επί της Μπενφίκα. Ωστόσο, μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα, η Φαμαλίκαο δυσκολεύτηκε στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια και πήρε μόλις τρεις βαθμούς. Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στην 7η θέση με 12 βαθμούς, μόλις τρεις βαθμούς μακριά από τις ευρωπαϊκές θέσεις. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή G/G (να σκοράρουν και οι 2 ομάδες στο παιχνίδι)

Πέρυσι, η Λεγανές κατάφερε να επιστρέψει στη La Liga μετά από τέσσερα χρόνια αναμονής. Κατέκτησε τον τίτλο της La Liga 2, αλλά ο μόνος στόχος της φέτος είναι να εξασφαλίσει με κάποιο τρόπο την παραμονή της. Οι «Los Pepineros» ξεκίνησαν ελπιδοφόρα, συγκεντρώνοντας πέντε βαθμούς στα τρία πρώτα παιχνίδια τους. Δυστυχώς, δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν αυτό το μομέντουμ και τώρα βρίσκονται στη 16η θέση, με μόλις επτά βαθμούς σε οκτώ παιχνίδια. Το ακόμα πιο ανησυχητικό είναι ότι το πρόγραμμά τους ήταν σχετικά ευνοϊκό, καθώς αντιμετώπισαν μόνο την Μπιλμπάο και τη Ρεάλ Μπέτις από τις ομάδες που πέρυσι τερμάτισαν στο πάνω μισό του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος. Έτσι, αυτά τα παιχνίδια με ομάδες εκτός φόρμας, όπως η Βαλένθια, είναι εξαιρετικά σημαντικά για την επιβίωσή της. Τις τελευταίες πέντε σεζόν, η Βαλένθια τερμάτιζε σταθερά μεταξύ της 9ης και της 14ης θέσης, μακριά από τη διεκδίκηση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. φέτος, οι δημοφιλείς “νυχτερίδες” έχουν κάνει ένα απολύτως τραγικό ξεκίνημα, κερδίζοντας μόλις πέντε βαθμούς και στους δύο γύρους. Αυτή τη στιγμή, βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού (18η θέση) με πέντε βαθμούς σε οκτώ αγωνιστικές. Στα χαρτιά, διαθέτουν μια πολύ καλή ομάδα, ικανή για πολύ περισσότερα. Ωστόσο, προς το παρόν, δεν έχει δείξει πολλά, ειδικά μακριά από την έδρα της, όπου ακόμα ψάχνει τους πρώτους της βαθμούς. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή G/G or O2.5 (να σκοράρουν και οι 2 ομάδες ή να σημειωθούν 3 γκολ και άνω στο παιχνίδι)

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια. Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site. Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη.