Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους. Φτάσαμε στα τέλη ενός εξαιρετικού μήνα και πρέπει να κλείσουμε μ ένα ακόμα Ταμείο για να τον αποχαιρετησουμε όπως πρέπει. Σήμερα θα πάμε με τριάδα όπου μέσα έχει το μεγάλο Ντέρμπι της Μαδρίτης που θα μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Πάμε να ριξουμε μια ματιά στα παιχνίδια μας.

ΡΟΜΑ – ΒΕΝΈΤΣΙΑ 16:00

Η Ρόμα έχει να διαχειριστεί μόνο την κούραση καθώς έπαιξε την Πέμπτη ένα απαιτητικό παιχνίδι και ημέρες ξεκούρασης που είχε ήταν λιγότερες από την αντίπαλο της. Προσπαθεί να βρει πατήματα μετά την φυγή του Ντε Ροσι αλλά σίγουρα δεν χωράει καμία αμφιβολία τι είναι το φαβορί στο σημερινό ματς καθώς διαθέτει καλύτερο υλικό και καλύτερη ομάδα. Η Βενέτσια από την άλλη εκτός έδρας είναι τελείως άχρωμη και φοβισμένη καθώς δείχνει σημάδια ότι ακόμα βρίσκεται στη Β εθνική. Θα προσπαθήσει να πάει το παιχνίδι σε χαμηλό τέμπο και ίσως κλέψει κάτι από το ματς. Με τους γηπεδούχους θα πάμε εμείς καθώς έχουν μείνει αρκετά πίσω στην βαθμολογία και δεν τους παίρνει για νέα γκέλα.

ΑΛΚΜΑΑΡ – ΟΥΤΡΈΧΤΗ 21:00

Αήττητες πορεύονται στο πρωτάθλημα και οι δύο ομάδες και μάλιστα βρίσκονται και σε εξαιρετική κατάσταση. Η Αλκμααρ έρχεται από δύσκολο παιχνίδι ευρώπης και δεν ξέρω κατά πόσο θα εμφανιστεί φρέσκια για ένα ακόμα απαιτητικό παιχνίδι. Η Ουτρέχτη παίζει εξαιρετικά στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και βρίσκεται στην τρίτη θέση και μάλιστα με δύο παιχνίδια λιγότερα. Από μόνο του και βάση τα νούμερα των δύο ομάδων στο σημερινό παιχνίδι φαίνεται ότι έχει γκολ και αν πάρω ως παράδειγμα την περσινή ματσάρα που από 3-0 έγινε 3-3 τότε το ζητούμενο μας φαίνεται εύκολο αρκεί να βγει και στο χόρτο όλο αυτό.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΡΕΑΛ 22:00

Το Κλάσικο της Μαδρίτης φερνει την πόλη στο πόδι καθώς πάντα σε τέτοια παιχνίδια όλη την εβδομάδα η Μαδρίτη είναι σε αναμμένα κάρβουνα. Η Ήττα της Μπαρτσελόνα χθες το κάνει ακόμα ποιο hot το σημερινό παιχνίδι καθώς και οι δύο ομάδες έχουν τη δυνατότητα να μειώσουν τη διαφορά. Η Ατλέτικο δραπέτευσε από την έδρα της Θέλτα με απίστευτο τρίποντο και πάει στο ντέρμπι με το μαχαίρι στα δόντια. Από την άλλη η Ρεαλ δείχνει να βρίσκει τα πατήματα της και την χημεία της σαν ομάδα αλλά θα στερηθεί τον Εμπαπε καθώς τραυματίστηκε και δεν θα ζήσει την ατμόσφαιρα από το πρώτο του Κλάσικο στην Ισπανία. Γκολ ένταση και από τις δύο ομάδες όπως κάθε χρόνο σ αυτά τα παιχνίδια.

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη