Καλημερα και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε. Φουλ ποδοσφαιρικη μέρα σήμερα με έναν σκασμό παιχνίδια για όλα τα γούστα, όμως έχω την εντύπωση ότι αυτο το Σαββατοκύριακο είναι πολύ επικίνδυνο για σκούπα των Μπουκ από μερικά φαβορί που θα πέσει όλος ο κόσμος πάνω τους. Η Ευρώπη έχει ξεκινήσει για τα καλά για όλους και σ αυτή την νέα διαδικασία όλοι θέλουν να διακριθούν στο νέο μοτίβο των ομίλων. Εμείς θα πάμε σήμερα με μια τριάδα που έχει μέσα φαβορί και μάλιστα ακλόνητα αλλά θα προσπαθήσουμε να μην πατήσουμε την μπανανοφλουδα. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια μας.

ΜΠΡΆΒΟ – ΤΣΕΛΙΕ 18:30

Ντέρμπι στην Σλοβενία με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε καλό φεγγάρι και να απέχουν λίγο πριν την κορυφή του Βαθμολογικού πίνακα. Η γηπεδούχος δεν έχει Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και είναι focus στο πρωτάθλημα μόνο και διαθέτει μια από τις δυνατές έδρες της χώρας. Θέλει το τρίποντο για να μείνει ψηλά στην βαθμολογία καθώς σε λίγες μέρες ακολουθεί και το μεγάλο ματς με την Μαριμπορ. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έχουν μπροστά τους την μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας τους να συμμετέχουν για πρώτη φορά σε Ευρωπαϊκούς ομίλους και το μυαλό όλων θέλοντας και μη είναι σε αυτή την ιστορική βραδιά. Δύσκολο το σημείο εδώ αλλά κοιτοντας την προϊστορία τους θα δει κανείς ότι σπάνια έχει ξεφύγει το σκορ ανεξάρτητα την έδρα που παίζουν από το 2-3 γκολ.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΆΙ – ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ 19:00

Πεταει φωτιές η Γαλατά αυτή την περίοδο και είναι λογικό να είναι το απόλυτο φαβορί, όμως στατιστικά και μόνο να το δει κανείς δεν γίνεται να πάει σε αυτό τον ρυθμό συνέχεια καθώς μπήκε και η εξίσωση της Ευρώπης πλέον και αυξάνονται τα παιχνίδια της. Η Κασιμπασα βρίσκει το τρόπο σχεδόν κάθε χρόνο να σκοράρει απέναντι στην Τσιμ Μπομ και πιστεύω ότι όσο και να φαίνεται περίεργο αυτή την περίοδο είναι η κατάλληλη στιγμή για να το ξανά πετύχει. Πιστεύω ότι δεν θα περάσει ένα εύκολο βράδυ η Γαλατά όπως τα προηγούμενα που κέρδιζε άνετα 4-0 κ 5-0 χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να κερδίσει. Εμείς θα πάμε με το γκολ και από τους δύο και ένα λογικό σύνολο τερμάτων.

ΣΕΝΤ ΤΖΌΝΣΟΝ – ΣΕΛΤΙΚ 19:45

Η Σελτικ είναι ακόμα ένα από τα φαβορί του κουπονιού που πηγαίνουν τρένο αυτή την περίοδο και δικαίως βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Έχει ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι σε λίγες μέρες μέσα στην Ντόρτμουντ και σίγουρα θα γίνει σήμερα ένα ροτεισον καθώς πριν τρεις μέρες είχε και τον αγώνα Κυπέλλου και θέλει να αποφορτίσει λίγο τα πόδια των παικτών, όπως και να έχει όμως είναι το απόλυτο φαβορί για σήμερα. Η Σεντ Τζόνσον όμως είναι από τις ομάδες που σκοράρουν μέσα στην έδρα τους και σήμερα το κίνητρο θα είναι ακόμα μεγαλύτερο απέναντι στο αφεντικό της κατηγορίας. Ελκυστική η απόδοση του να σκοράρουν και οι δύο πράγμα που συμβαίνει στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις τους εντός έδρας και γιατί να μην γίνει και τώρα καθώς η Σελτικ έχει πολύ χρόνο να καλύψει οποιαδήποτε γκέλα έρθει και αν έρθει.

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη