Το “μενού” του νικητή…

0
693

Καλημέρα φίλες και φίλοι του ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ. Καλό Σαββατοκύριακο με υγεία πάνω από όλα και να είστε όλοι χαρούμενοι στα πεπραγμένα της ζωής. Χθες στο δελτίο της στήλης μας πιάσαμε το 1/3 με το Ισπανικό παιχνίδι να μας γλυκαίνει στα τελευταία λεπτά του αγώνα, όπου η Βαγιαδολίδ κατάφερε και σκόραρε, μιας και το είχαμε και σημείο ημέρας. Κλείσαμε την ημέρα με ένα μικρό κέρδος των 127,50€ και συνεχίζουμε ακάθεκτοι στη περιπέτεια του στοιχήματος. Έχουμε και λέμε για σήμερα από το “σεντόνι” του Σαββάτου με 1327+ αγώνες “ξεφούρνισα” τριάδα με αγώνες από τα πρωταθλήματα: Ισπανία – LaLiga, Γερμανία – Bundesliga και Αγγλία – Premier League. Στον αφρό των δυνατών κατηγοριών για 28/09/2024 με την αδρεναλίνη να χτυπά στα ύψη πάμε να απολαύσουμε τα παιχνίδια. Ladies and Gentlemen the tops of the tops…

Πάμε στο κουπόνι μας.

GOOD LUCK

Η Χετάφε θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το ασταθές ξεκίνημα της στη σεζόν, όταν θα φιλοξενήσει την Αλαβές για τη La Liga αυτό το Σάββατο το απόγευμα στο Estadio Coliseum. Οι «Azulones» βρίσκονται σε μια αναμέτρηση που έχει αποδειχθεί δύσκολη τα τελευταία χρόνια, με έξι ισοπαλίες και δύο ήττες στις τελευταίες οκτώ αναμετρήσεις με τους «Babazorros». Αν και ο τιμωρημένος προπονητής Χοσέ Μπορντάλας παραιτήθηκε από την κερκίδα την προηγούμενη αγωνιστική, λίγοι θα έδιναν ρεαλιστικές πιθανότητες στη Χετάφε απέναντι στην τωρινή πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Παρόλα αυτά, ενώ έχασε το παιχνίδι, η πειθαρχημένη άμυνα είχε περιορίσει τους “μπλαουγκράνα” σε μόλις ένα γκολ στη βραδιά. Οι «Azulones» δεν έχουν καταγράψει ακόμη την πρώτη τους νίκη στη φετινή σεζόν, με τρεις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες να προέρχονται από τις επτά τελευταίες τους. Παρά το γεγονός ότι δέχτηκαν μόνο έξι γκολ από αυτά τα παιχνίδια, δεν έχουν σημαντική επιθετική δεινότητα, με μόλις τρία γκολ στο ενεργητικό τους φέτος. Οι τρεις από τις τέσσερις ισοπαλίες τους έχουν έρθει εντός έδρας φέτος, με τους Βαθυγάλανους να γλιτώνουν οριακά την ήττα χάρη σε πέναλτι στο 83ο λεπτό απέναντι στη Λεγανές το βράδυ της Κυριακής. Εν τω μεταξύ, η «El Glorioso» ήλπιζε να αποσπάσει έναν βαθμό στις καθυστερήσεις, αφού είχε μειώσει κατά δύο γκολ απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης την προηγούμενη φορά, αλλά δεν τα κατάφερε στο τέλος και κατέγραψε μια σθεναρή εμφάνιση με 3-2. Οι “κυανόλευκοι” πάντως έχουν καταφέρει να διατηρήσουν μια εντυπωσιακή φόρμα, με τρεις νίκες και δύο ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους φέτος. Ωστόσο, λόγω των αμυντικών αδυναμιών της, η Αλαβές έχει καταφέρει να κερδίσει μόνο ένα από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της μακριά από την έδρα της. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή G/G (να σκοράρουν και οι 2 ομάδες στο παιχνίδι)

Η Φράιμπουργκ ελπίζει να συνεχίσει το θετικό ξεκίνημα της στη σεζόν, όταν θα φιλοξενήσει τη νεοφώτιστη Ζανκτ Πάουλι. Σε αυτό το σαββατιάτικο παιχνίδι της Bundesliga, οι γηπεδούχοι «Die Breisgau-Brasilianer» θα επιδιώξουν να βρεθούν μαζί στην κορυφή, ενώ η «Kiezkicker» αναζητά την πρώτη της νίκη. Μέχρι στιγμής εξελίσσεται φανταστικά η σεζόν για τη Φράιμπουργκ. Αν εξαιρέσουμε την αναπάντεχη ήττα από την Μπάγερν Μονάχου, η ομάδα του Γιούλιαν Σούστερ είναι εξαιρετική. Ο Βιντσέντζο Γκρίφο έγινε ο τρίτος παίκτης της Φράιμπουργκ που πετυχαίνει δύο γκολ στο πρωτάθλημα φέτος, καθώς βοήθησε την ομάδα του να επικρατήσει με 3-0 της Χάιντενχαϊμ. Αυτή ήταν μια νίκη-δήλωση, αν αναλογιστεί κανείς ότι η Χάιντενχαϊμ έχει ξεκινήσει δυνατά τη σεζόν. Ήταν η τέταρτη νίκη της σε πέντε αγώνες φέτος, αλλά το πρώτο καθαρό αποτέλεσμα σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος. Αμυντικά υπάρχει ανάγκη βελτίωσης και η Φράιμπουργκ θα χαρεί να δοκιμαστεί απέναντι σε μια ομάδα που δεν σκοράρει. Η επιστροφή της Ζανκτ Πάουλι στην Μπουντεσλίγκα ήταν δύσκολη. Στο εναρκτήριο ματς της σεζόν, χρειάστηκε παράταση για να κερδίσει τη Χάλεστερ στο DFB Pokal. Το γεγονός ότι δεν κατάφερε να κερδίσει κανένα από τα παιχνίδια πρωταθλήματος σημαίνει ότι φέτος δεν έχει καταφέρει να κερδίσει μέσα σε 90 λεπτά. Υπήρξε κάποια μορφή βελτίωσης πάντως στο τελευταίο της παιχνίδι, η Ζανκτ Πάουλι έφερε 0-0 με τη Λειψία. Αυτό το αποτέλεσμα της χάρισε τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει ανησυχία για την επίθεση. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πετύχει μόλις ένα γκολ στο πρωτάθλημα στα τέσσερα παιχνίδια τους στην Bundesliga. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή 1X & O2.5 (νίκη Φράιμπουργκ ή ισοπαλία και να σημειωθούν 3 γκολ και άνω στο παιχνίδι)

Η τελευταία φορά που η Έβερτον υποβιβάστηκε από την κορυφαία αγγλική κατηγορία ήταν τη σεζόν 1950/51. Οι τρεις τελευταίες σεζόν ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, καθώς οι «Toffees» τερμάτισαν μεταξύ της 15ης και της 17ης θέσης. Παρόλα αυτά, αν κρίνουμε από το τρομερό ξεκίνημα της φετινής σεζόν, ίσως αυτή να είναι η πιο δύσκολη χρονιά για την Έβερτον. Μετά από πέντε αγωνιστικές, οι «Toffees» κέρδισαν μόλις έναν βαθμό, ενώ δέχτηκαν 14 γκολ. Επιπλέον, η ομάδα του Σον Ντάιτς αποκλείστηκε από το Carabao Cup από τη νεοφώτιστη στην Premier League, Σαουθάμπτον. Σχεδόν το μόνο καλό παιχνίδι της φέτος ήταν απέναντι σε μια ομάδα της League Two, την Ντόνκαστερ, στον τελικό του Carabao Cup 1/32. Η Κρίσταλ Πάλας παίζει τη 12η συνεχόμενη σεζόν της στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου βρίσκεται ως επί το πλείστον στη μέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος. Αν και δεν καταφέρνει διαρκώς να ξεπεράσει τους 50 βαθμούς, οι “αετοί” δεν έχουν βρεθεί πολύ κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Παρόλα αυτά, η φετινή σεζόν δεν ξεκίνησε με το δεξί, αν αναλογιστεί κανείς ότι κέρδισαν μόλις τρεις βαθμούς και βρίσκονται στην 16η θέση. Οι μοναδικές δύο νίκες της φέτος ήρθαν στο Carabao Cup απέναντι στις ομάδες Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς και Νόργουιτς. Ωστόσο, σε αντίθεση με την Έβερτον, οι “αετοί” δεν έχουν δείξει πολύ κακή εικόνα στα μέχρι τώρα παιχνίδια τους και πιστεύουμε ότι σύντομα θα αρχίσουν να κερδίζουν παιχνίδια. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή Ο2.5 & O6.5 Corner (να σημειωθούν 3 γκολ και άνω και να σημειωθούν 7 κόρνερ τουλάχιστον στο παιχνίδι)

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια. Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site. Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη.