Με έκπληξη στη Γαλλία

Καλημέρα φίλες και φίλοι του κατενάτσιο. Σιγά-σιγά οδεύουμε προς το τέλος της εβδομάδος αυτής η οποία ήταν γεμάτη από παιχνίδια και έρχεται το αγαπημένο μας σαββατοκύριακο και η αγαπημένη μας premier league. Χθες βγάλαμε μόνο το ένα σημείο από τα τρία στο κουπόνι μας,όμως ήμασταν πολύ κοντά και στα άλλα δύο που δεν επιβεβαιώθηκαν. Πάρτε καφέ και πάμε να δούμε τα παιχνιδάκια μας για σήμερα.

Η Λούτον είναι πιο ποιοτική και σίγουρα έχει μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ της από ότι η γηπεδούχος. Η Πλίμουθ βασίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στην έδρα της αλλά όπως και να έχει αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να κερδίζει όλα τα παιχνίδια. Αμφότερες έχουν πετύχει 5 τέρματα σε 5 αγώνες και γενικώς βλέπουμε ότι η επιθετικοί τους γραμμή δεν ρολάρει ιδιαίτερα. Δίνουμε ένα μικρό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Περιμένουμε περισσότερες πρωτοβουλίες από τους γηπεδούχους και λιγότερο από τους φιλοξενούμενους. Η Σάλφορντ όμως έχει ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε ατομικό επίπεδο και το αμφίσκορο το θεωρούμε αρκετά πιθανό, όμως θεωρούμε επίσης ότι η Τρανμίρ θα ζητήσει περισσότερα από το σημερινό παιχνίδι.

Η Οσέρ δεν τα πάει καθόλου καλά στα τελευταία παιχνίδια αφού σε τέσσερις αγώνες συνεχόμενους έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες. Το γεγονός αυτό κάνει το σημερινό παιχνίδι πολύ ιδιαίτερο και παράλληλα ενδιαφέρον αφού από την άλλη έχουμε την Μπρεστ η οποία σίγουρα θα φέρει κούραση διότι είχε ευρωπαϊκό αγώνα, εκεί θα προσπαθήσει να την χτυπήσει η γηπεδούχος σταματώντας έτσι το αρνητικό της σερί. Εμείς θα πάμε στον άσσο χωρίς κανένα φόβο.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!