Καλημέρα και καλό στοιχηματικο τριήμερο σε όλους. Παρασκευουλα σήμερα και μπαίνουμε πάλι σε γνώριμα στοιχηματικα μονοπάτια. Η σημερινή τριάδα μάς έχει ένα ακλόνητο φαβορί και δύο παιχνίδια που πραγματικά δεν ξέρεις που θα κάτσει η μπίλια καθώς έχουν αστάθεια τα δύο ζευγάρια. Όπως και να χει όμως εμείς έχουμε δώσει κλίση στα παιχνίδια καθώς μερικά στοιχεία που βρηκαμε γέρνουν έστω και λίγο την ζυγαριά.

ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ 21:00

Ο Τυφλός με τον Μονόφθαλμο παίζουν σήμερα καθώς οι γηπεδούχοι έκαναν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα με αρκετή δόση τύχης και από την άλλη η Χερενφεν κέρδισε το ντέρμπι και ανέβασε την ψυχολογία της αλλά το πρόβλημα να παραμένει καθώς δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα με τίποτα. Βέβαια είναι και η φιλοσοφία του προπονητή της ότι πάμε να βάλουμε περισσότερα απ όσα θα φάμε και αυτό δεν της έχει βγει σε καλό μέχρι τώρα. Το σημερινό παιχνίδι θα είναι σε λεπτή κλωστή αλλά το όνομα και η προϊστορία στα μεταξύ τους που είναι κατά πολύ υπέρ της Χερενφεν θα της δώσω ένα πλεονέκτημα με κάλυψη αγκαλιά όμως.

ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ – ΜΠΡΙΖ 21:45

Η Σαρλερουα εκτός έδρας είναι αρκετά προβληματική μέχρι τώρα αλλά στην έδρα της παρουσιάζει άλλο πρόσωπο έχοντας 3 νίκες στα τέσσερα παιχνίδια και από εκεί αντλεί βαθμούς στο πρωτάθλημα. Η Μπριζ επιθετικά είναι συνεπής αλλά η αχίλλειος πτέρνα της είναι η άμυνά που δέχεται γκολ με απίστευτη ευκολία. Στις τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις οι ομάδες βάζουν και δέχονται γκολ με ευκολία και αυτό θα πάρουμε και εμείς χωρίς να ρισκαρουμε σε νικητή.

ΜΊΛΑΝ – ΛΕΤΣΕ 21:45

Θα ξεκινήσω με την Λετσε που δείχνει αρκετές αδυναμίες μέχρι τώρα και αυτό έγινε πολύ φανερό στο παιχνίδι με την Πάρμα που δεν μπόρεσε να κρατήσει την νίκη αφού μέχρι το 92 παρακαλώ κράταγε την νίκη στα χέρια και μάλιστα με 2-0 και κατάφερε να ισοφαριστει στο 93 και στο 95, ήρθε και προχθές η ήττα από την Σασουόλο για το Κύπελλο και σήμερα πάει στο Μιλάνο να κάνει τι? Να πάρει βαθμούς? Η Μίλαν μας έδωσε χρήμα την προηγούμενη αγωνιστική με το μεγάλο διπλό στο Ντέρμπι του Μιλάνου και θέλει σήμερα να ζευγαρωσει τις νίκες της και ανέβει στα πρώτα σκαλιά του βαθμολογικού πίνακα. Η ψυχολογία της είναι εξαιρετική και ο κόσμος έχει ζεσταθεί ξανά για τα καλά. Λετσε ψάξε αλλού βαθμούς εδώ είναι Μιλάνο.

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη