“Σπανιόλες” εν δράση…

0
363

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ. Σήμερα θα ασχοληθούμε με αγώνες από το πρωτάθλημα της Ισπανίας – La Liga που πιστεύω θα μας τραβήξουν τον ενδιαφέρον. Χθες απείχαμε στοιχηματικά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Προχωράμε με λαχτάρα για ταμείο και πάμε για διασκεδαστικές καταστάσεις! Ladies and Gentlemen the sex of the games…

Πάμε στο κουπόνι μας.

GOOD LUCK

Η Σεβίλλη βρίσκεται σε μεγάλη πτώση. Από διεκδικήτρια του τίτλου πριν από μερικές σεζόν, αυτή τη στιγμή μοιάζει περισσότερο με υποψήφια για υποβιβασμό. Η πτώση της ήταν εμφανής τις δύο τελευταίες σεζόν, καθώς τερμάτισε στην 11η και 13η θέση. Για να είμαστε δίκαιοι, έσωσε τη μία από αυτές τις σεζόν με την κατάκτηση του τίτλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά, στη La Liga, η Σεβίλλη συνέχισε την πτώση της, τουλάχιστον στο πρώτο μέρος της φετινής σεζόν. Μετά από έξι αγωνιστικές, η ομάδα της Ανδαλουσίας κέρδισε μόλις πέντε βαθμούς και βρίσκεται στην 14η θέση. Το ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι ότι δεν είχε δύσκολο πρόγραμμα. Πλέον, πιέζεται να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ, καθώς στα επόμενα παιχνίδια θα αντιμετωπίσει τις Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ρεάλ Μπέτις και Μπαρτσελόνα. Η Ρεάλ Βαγιαδολίδ είναι μία από τις ομάδες που ταξίδευαν συνεχώς μεταξύ La Liga και La Liga 2 τον 21ο αιώνα. Πέρυσι, κέρδισε την άνοδο τερματίζοντας 2η, αλλά φέτος είναι ένας από τους βασικούς υποψήφιους για υποβιβασμό. Μετά από έξι αγωνιστικές, είναι 17η με μόλις πέντε βαθμούς – μόλις έναν βαθμό μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η δημοφιλής «Pucelle» πρόσθεσε πολλά νέα πρόσωπα, αλλά η εντύπωση είναι ότι δεν είναι αρκετά καλά για αυτό το επίπεδο ανταγωνισμού. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή O2.5 (να σημειωθούν 3 γκολ και άνω στο παιχνίδι)

Η Βαλένθια θα προσπαθήσει να κάνει τρία εντός έδρας παιχνίδια αήττητη, όταν θα φιλοξενήσει την Οσασούνα στο Mestalla για την έβδομη αγωνιστική της ισπανικής LaLiga το βράδυ της Τρίτης. Κανείς δεν μπορεί πλέον να αρνηθεί ότι η Βαλένθια είναι σκιά της ομάδας που ήταν κάποτε και τις τελευταίες σεζόν βρίσκεται πολύ πιο κοντά στον υποβιβασμό παρά στο να διεκδικήσει μια ευρωπαϊκή θέση. Τα πρώτα αποτελέσματα δεν δίνουν την εντύπωση ότι ο σύλλογος από το Mestalla οδεύει προς καλύτερες μέρες, καθώς έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πενιχρούς τέσσερις βαθμούς από τους 18 διαθέσιμους, γεγονός που την καθιστά τη δεύτερη χειρότερη ομάδα στην κορυφαία κατηγορία της Ισπανίας αυτή τη στιγμή, μόλις δύο βαθμούς πάνω από την ουραγό Λας Πάλμας. Από τότε που διεκδίκησε ξανά τη θέση της στις κορυφαίες ομάδες τη σεζόν 2019-20, η Οσασούνα έχει καθιερωθεί ως σταθερό μέλος της κορυφαίας κατηγορίας της Ισπανίας, αλλά μένει να δούμε πώς θα αποδώσει ο σύλλογος υπό το νέο αφεντικό Βιθέντε Μορένο, αφού η εξαετής θητεία του Τζαγκόμπα Αρρασάτε έληξε την περασμένη σεζόν. Οι πρώτες εντυπώσεις από την έναρξη της νέας εγχώριας περιόδου ακούγονται ενθαρρυντικές, καθώς η ομάδα της Παμπλόνα έχει διεκδικήσει τη νίκη στις μισές από τις έξι μέχρι σήμερα εμφανίσεις της, τοποθετούμενη στην έβδομη θέση, μόλις έναν βαθμό πίσω από την πέμπτη Βιγιαρεάλ. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή G/G & O2.5 (να σκοράρουν και οι 2 ομάδες και να σημειωθούν 3 γκολ και άνω στο παιχνίδι)

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα επιδιώξει να πετύχει την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις, όταν θα φιλοξενήσει την Αλαβές το βράδυ της Τρίτης. Ο Mbappe και η παρέα του δεν έχουν ηττηθεί ακόμα σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, αλλά είναι δεύτεροι στην κορυφαία κατηγορία της Ισπανίας. Αυτό είναι μόνο μια ένδειξη του πόσο καλή ηγέτιδα είναι η Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της με ισοπαλία εκτός έδρας στη Μαγιόρκα και ενώ απάντησε με εντός έδρας νίκη επί της Βαγιαδολίδ τη 2η αγωνιστική, στην επόμενη αναμέτρηση πρωταθλήματος κατάφερε να πάρει μόνο έναν βαθμό στη Λας Πάλμας. Η Ρεάλ Μαδρίτης συνέχισε να κερδίζει κάθε παιχνίδι που έδωσε έκτοτε, κερδίζοντας τις Μπέτις, Σοσιεδάδ και Εσπανιόλ στη La Liga και τη Στουτγάρδη στην Ευρώπη. Εν τω μεταξύ, η Αλαβές είναι απολαυστική από τότε που επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία στο τέλος της σεζόν 2022-23. Οι φιλοξενούμενοι τερμάτισαν δέκατοι την περασμένη σεζόν και θα επιδιώξουν να χτίσουν πάνω σε αυτό. Η ομάδα του Λουίς Γκαρσία πήρε μόλις έναν βαθμό από τα δύο πρώτα παιχνίδια της περιόδου 20224-25, αλλά έχοντας κερδίσει τα τρία από τα τέσσερα τελευταία, θα έχει πολλές πιθανότητες να αντιμετωπίσει τους πρωταθλητές σήμερα Τρίτη. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή O1.5 & O3.5 Cards (να σημειωθούν 2 γκολ και άνω και να σημειωθούν 3 κάρτες τουλάχιστον στο παιχνίδι)

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια. Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site. Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη.