Με αποδόσεις φωτιά

Καλημέρα φίλες και φίλοι του κατενάτσιο. Μέσα στο σαββατοκύριακο τα πήγαμε αρκετά καλά έχοντας βγάλει ένα κουπόνι και περάσαμε αρκετά στο live. Επίσης περάσαμε το κουπόνι μας και την παρασκευή παραλίγο να περάσει και χθες αλλά δεν μας έκανε τη χάρη Χετάφε την οποία είχαμε πιστέψει στον άσο αλλά δυστυχώς αναδείχθηκε 1-1 με την Λεγκανές. Σήμερα έχουμε επιλέξει ένα παιχνίδι από Ισπανία και δύο από Ολλανδία. Πάρτε καφεδάκι και ξεκινάμε.

Η Μαγιόρκα κατεβαίνει με κάποιες σημαντικές απουσίες οι οποίες θα δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο το έργο της ιδιαίτερα στο σκοράρισμα καθώς έχει μεγάλο θέμα σε αυτό το κομμάτι. Από την άλλη πλευρά η Μπέτις έχει καλές εμφανίσεις και έρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες εντός έδρας και σίγουρα είναι το φαβορί για το σημερινό παιχνίδι.

Αναμένουμε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις και στις δύο περιοχές καθώς οι ομάδες βρίσκονται περίπου στο ίδιο επίπεδο και η εκτίμηση για νικητή μοιάζει αρκετά δύσκολη. Θα μπορούσαμε να πάμε στο over αλλά δεν πληρώνει πολύ, οπότε θα επιλέξουμε να πάμε στην ισοπαλία που πληρώνει αρκετά καλά.

Δύσκολο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων οι οποίες έχουν διαφορετικούς στόχους η κάθε μία. Η Καμπούρ μετά από την πρεμιέρα έχει να βρει δίχτυα σε πέντε αγώνες και σίγουρα σήμερα μοιάζει να είναι η ευκαιρία της απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας. Εμείς επιλέξαμε να πάμε στα γκολ και όχι σε σημείο.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!