Καλημερα και καλή εβδομάδα σε όλους εχθρούς και φίλους. Τι έγινε πάλι χθες απαπαπα δεν έχει σταματημό ο Σεπτέμβριος με τα Ταμεία και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Χθες λόγο υποχρεώσεων δεν ανεβηκε άρθρο αλλά δώσαμε στο Τελεγκραμ Γκρούπ μια τετράδα που μας χάρισε στα τελευταία λεπτά τρομερες στιγμές και χρήμα. Σήμερα είναι λίγα τα παιχνίδια αλλά θα ποντάρουμε σε μια τριάδα φωτιά με ντερμπακια και πιστεύω ότι έχει όλα τα στοιχεία να μας πληρώσει ακόμα μια φορά αυτόν τον μήνα.

ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 20:00

Πόλεμος στην κυριολεξία είναι αυτό το Ντέρμπι στην Σερβία καθώς οι οπαδοί (κάφροι) δεν μένουν μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά τέτοιες μέρες έχει και πολλά ραντεβού θανάτου καθώς η έχθρα είναι τεράστια. Στο αγωνιστικό σκέλος ο Ερυθρός Αστέρας είναι δύο σκαλιά ποιο πάνω και αγωνιστικά είναι το φαβορί αλλα σε τέτοια ματς τις περισσότερες φορές μιλάει το πάθος και ποιος το θέλει περισσότερο. Εμείς σήμερα θα πάμε με το γκολ και από τους δύο σε χαμηλό σκορ καθώς πιστεύω ότι η δύναμη τα φάουλ και η ένταση θα κυριαρχήσουν περισσότερο.

ΟΣΛΟ – ΜΟΛΝΤΕ 20:00

Λοιπον εδώ θα ξεκινήσω για αρχή ότι την Μολντε και μόνο που την βρίσκουμε σε τιμή διπλασιασμού αυτή την περίοδο είναι δώρο και ας το χάσουμε καθώς στα τελευταία 5 παιχνίδια έχει βάλει 16 γκολ με 4 νίκες, θέλει το τρίποντο για να μειώσει από την κορυφή αλλά και να πατήσει στην δεύτερη θέση που οδηγεί στο Champions League. Από την άλλη το Όσλο βρίσκεται σε πτώση καθώς δεν μπορεί να σκοράρει πλέον με ευκολία με αποτέλεσμα να χάσει τις οποίες ελπίδες είχε για Ευρώπη. Διπλό χωρίς δεύτερη σκέψη και ας αυτοκτονήσει η Μολντε.

ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ 22:15

Η Μπενφίκα έχει μείνει 8 πόντους πίσω από την κορυφή μετά τα χθεσινά αποτελέσματα και θέλει με τον εύκολο η δύσκολο τρόπο το τρίποντο, καλύτερη ομάδα έχει δεν το συζητάμε αυτό αλλά στην έδρα της Μποαβιστα πάντα δεν περνάει ευχάριστα. Πιστεύω στην νίκη της κατά μεγάλο ποσοστό αλλά η τιμή του είναι για γέλια. Η Μποαβιστα έχει βρει τον τρόπο να δυσκολεύει την Μπενφίκα εντός έδρας αλλά φαίνεται μια δυσκολία στο γκολ φέτος αν και στο τελευταίο παιχνίδι έβαλε δύο εκτός έδρας και τσίμπησε τον βαθμό. Πολύ δύσκολα δεν θα κερδίσει η Μπενφίκα αλλά αν αξίζει κάτι από το ματς στοιχηματικα αυτό είναι το γκολ και από τους δύο σε πολύ καλή τιμή με όποιο ρίσκο και να έχει.

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη