Ξεκινήσαμε τα επινίκια…

Μας τα χάλασε η Χιλή και είχαμε ξεκινήσει του υπολογισμούς και τα επινίκια…

Ενγκορντάνι κόντρα στη Λα Φιορίτα. Την προηγούμενη βδομάδα η πρώτη επικράτησε με 1-0 στο Σαν Μαρίνο, αποτέλεσμα που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη. Η Λα Φιορίτα πραγματοποίησε κακή εμφάνιση, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε και το πλήρωσε. «Αν αποβάλλουμε το φόβο στη ρεβάνς, μπορούμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα και να πάρουμε την πρόκριση», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της, Τζούρι Ταμπουρίνι.Στη δεύτερη ευρωπαϊκή συμμετοχή στα 39 χρόνια ζωής της η Ενγκορτνάνι θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το υπέρ της σκορ με στόχο την πρόκριση στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Δεν περιμένουμε υψηλό ρυθμό στην αποψινή αναμέτρηση, τουλάχιστον όχι από το ξεκίνημα αυτής. Επιλογή μας αποτελεί το Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.00.

Η Ρούναβικ θα ψάξει από την αρχή το γκολ που θα της δώσει ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Μπαλιμένα έδειξε στο πρώτο παιχνίδι ότι έχει την ικανότητα να βγει με αξιώσεις μπροστά κάτι που θα θελήσει να εκμεταλλευθεί και τώρα αν βρει κενούς χώρους. Σε καλές τιμές κυμαίνεται το over.
Πρόκειται για ντέρμπι με την Χέλσινγκφορς δύσκολα να σκοράρει και να δέχεται γκολ. Στα 12 ματς που έχει παίξει έχει φέρει 11 under. Γιατί να μην κάνει το 12 στα 13.Απο την άλλη η Ελσίνκι δεν είναι η ομάδα φόβητρο.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!