Το ποδόσφαιρο παίζεται με το κεφάλι. Τα πόδια είναι απλώς τα εργαλεία…

0
628

Καλημέρα φίλες και φίλοι του ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ. Καλή και ευλογημένη Κυριακή και να περάσετε ωραία με τους δικούς σας ανθρώπους. Χθες η μέρα δεν πήγε καλά για τη στήλη μας και συνεχίζουμε σήμερα 22/09/2024 με αγώνες από πρωταθλήματα Ιταλίας – Serie,  Αγγλίας – Championship και Ισπανίας – LaLiga. Έχουμε όρεξη για παιχνίδι και πάμε να ρίξουμε ένα cool στοίχημα! Ladies and Gentlemen read the story of “Ali Baba and the Forty Thieves”…

Πάμε στο κουπόνι μας.

GOOD LUCK

Η δράση στη Serie A συνεχίζεται την Κυριακή με τη Φιορεντίνα να φιλοξενεί τη Λάτσιο. Οι “Βιόλα” δεν έχουν κερδίσει ακόμα παιχνίδι φέτος και ο προπονητής Ραφαέλε Παλλαντίνο θα ελπίζει να βάλει τέλος σε αυτό το σερί εδώ. Η «Le Aquile» έχει ξεκινήσει σταθερά υπό τις οδηγίες του Μάρκο Μπαρόνι, αλλά έχει δώσει μόλις ένα παιχνίδι εκτός έδρας, όπου και υπέστη τη μοναδική της ήττα φέτος. Τα ισόπαλα παιχνίδια ήταν το πρόβλημα της Φιορεντίνα φέτος. Στα έξι ανταγωνιστικά παιχνίδια της, έχει φέρει πέντε ισοπαλίες. Σε αυτά περιλαμβάνονται οι ισοπαλίες με την Πάρμα (1-1), τη Βενέτσια (0-0) και τη Μόντσα (2-2) στη Serie A. Την περασμένη αγωνιστική, η Φιορεντίνα έχασε 3-2 εκτός έδρας από την Αταλάντα σε ένα παιχνίδι όπου σημειώθηκαν και τα πέντε γκολ σε ένα δραματικό πρώτο ημίχρονο. Ο προπονητής Παλλαντίνο θα γνωρίζει ότι η ομάδα του πρέπει να μετατρέψει αυτά τα κλειστά παιχνίδια σε περισσότερες νίκες, διαφορετικά θα συνεχίσει να βολοδέρνει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Αυτή τη στιγμή, η “Βιόλα” καταλαμβάνει την 15η θέση στη Serie A, οκτώ θέσεις πίσω από τους αντιπάλους της. Η Λάτσιο ξεκίνησε καλά τη σεζόν με νίκη 3-1 επί της Βενέτσια πριν χάσει 2-1 από την Ουντινέζε στο μοναδικό εκτός έδρας παιχνίδι της στη Serie A. Ακολούθησε ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Μίλαν, πριν την προηγούμενη αγωνιστική η εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Βερόνα. Η ομάδα του Μάρκο Μπαρόνι έχει αγωνιστεί για σταθερότητα αυτή τη σεζόν. Ωστόσο, έχει πετύχει ένα γκολ σε κάθε παιχνίδι που έχει δώσει φέτος, αλλά στα αρνητικά είναι ότι έχει επίσης δεχθεί γκολ σε κάθε παιχνίδι που έχει δώσει. Μόνο στα παιχνίδια της Αταλάντα έχουν σημειωθεί περισσότερα γκολ ανά αγώνα από τη Λάτσιο στη Serie A φέτος, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι φίλαθλοι στο στάδιο Artemio Franchi θα έχουν να απολαύσουν το ντέρμπι της κεντρικής Ιταλίας σήμερα Κυριακή. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή O2.5 (να σημειωθούν 3 γκολ και άνω στο παιχνίδι)

Μια μεγάλη νίκη απέναντι στη Φούλαμ στους 16 του Κυπέλλου EFL μετά από ένα καλύτερο πέναλτι θα μπορούσε να σημαίνει πολλά ψυχολογικά για τους παίκτες της Πρέστον. Δεν είναι κάθε μέρα που ένας σύλλογος της Premier League αποκλείεται και σίγουρα θα μπορούσαν να παίξουν στο πρωτάθλημα με πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Μετά από 5 αγωνιστικές που έχει παίξει με 4 βαθμούς, η Πρέστον βρίσκεται μόλις μία θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και θα χρειαστεί μεγάλη υπερπροσπάθεια για να ξεφύγει από αυτή τη δυσάρεστη θέση. Λαμβάνοντας υπόψη τις 5 πρώτες αγωνιστικές και τα όσα είδαμε σε αυτές, η Μπλάκμπερν θα μπορούσε να είναι ένας από τους διεκδικητές της ανόδου. Με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες, βρίσκεται στην 5η θέση πίσω από τη Γουέστ Μπρομ και τη Σάντερλαντ. Πέρυσι τερμάτισε βαθιά στο δεύτερο μισό του πίνακα, αλλά ο μεγάλος αριθμός των αγώνων προθέρμανσης που έδωσε απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους και η δραστηριότητα στη μεταγραφική περίοδο δείχνουν ξεκάθαρα πόσο σοβαρά πήρε η Μπλάκμπερν τη φετινή σεζόν. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή O2.5 (να σημειωθούν 3 γκολ και άνω στο παιχνίδι)

Πέρυσι, η Αθλέτικ Μπιλμπάο είχε την καλύτερη σεζόν εδώ και πολύ καιρό. Κατέκτησε τον τίτλο του Copa del Rey και τερμάτισε στην 5η θέση της La Liga. Δυστυχώς, αυτό δεν ήταν αρκετό για την είσοδο στο Champions League, ενώ πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα έπρεπε να βρίσκεται ανάμεσα στις 36 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Φέτος, η διάσημη ομάδα των Βάσκων ξεκίνησε άσχημα τη σεζόν, με μόλις έναν βαθμό στα δύο πρώτα παιχνίδια. Παρόλα αυτά, μετά από αυτό το αρχικό κακό ξεκίνημα, κέρδισε τα τρία από τα τέσσερα τελευταία και τώρα βρίσκεται στην 6η θέση. Ωστόσο, έπαιξαν ένα παιχνίδι περισσότερο από τις περισσότερες ομάδες της La Liga και αυτή η έκτη θέση δεν είναι τόσο σπουδαία όσο φαινόταν αρχικά. Η Θέλτα είχε δύο δύσκολες περσινές σεζόν, τερματίζοντας 13η και 14η και κερδίζοντας μόνο 43 και 41 βαθμούς. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού δεν πιστεύουμε ότι βελτιώθηκε σημαντικά, αλλά παίζει πολύ καλύτερα. Μετά από έξι αγωνιστικές, οι “γαλάζιοι” είναι 8οι με εννέα βαθμούς, έναν βαθμό μακριά από την επόμενη αντίπαλό τους, την Αθλέτικο Μπιλμπάο, αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο. Παρόλα αυτά, σε αντίθεση με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, η οποία είχε κάποια δύσκολα παιχνίδια με Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, η Θέλτα είχε εύκολο πρόγραμμα και δεν αντιμετώπισε κανέναν από τους επτά πρώτους της περσινής σεζόν. Έτσι, το κάπως πιο εύκολο πρόγραμμα είναι σίγουρα ένας από τους λόγους για το δυνατό της ξεκίνημα. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή G/G & Ο2.5 (να σκοράρουν και οι 2 ομάδες και να σημειωθούν 3 γκολ και στο παιχνίδι)

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια. Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site. Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη.