Μαθαίνοντας Aγγλικά

Καλημέρα φίλες και φίλοι του Κατενάτσιο. Η χθεσινή ημέρα μας ήταν χάρμα οφθαλμού, καθώς βγάλαμε ακόμη μία τριαδούλα και μαζέψαμε ακόμη περισσότερο την ψαλίδα. Τα καλύτερα έρχονται κι αυτό δεν είναι υπόσχεση αλλά δέσμευση. Σήμερα με αγγλικό κουπονάκι όπως κάθε σαββατοκύριακο άλλωστε. Πάμε να δούμε τα παιχνιδάκια μαζί.

Η Aston Villa βρίσκεται σε καλή φόρμα, καθώς βρίσκεται στην 5η θέση, ενώ η Wolves αντιμετωπίζει δυσκολίες και βρίσκεται στην 18η θέση της βαθμολογίας.Αυτή η αναμέτρηση είναι σημαντική και για τις δύο ομάδες, με την Aston Villa να στοχεύει σε μια νίκη για να διατηρήσει την καλή της θέση στην κορυφή, ενώ η Wolves παλεύει για βαθμούς ώστε να ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις.

Η Λίβερπουλ θα επιδιώξει να συνεχίσει την καλή της πορεία, με παίκτες-κλειδιά όπως ο Σαλάχ, ο Σομποζλάι και ο Νούνιεθ να αναμένεται να ηγηθούν της επίθεσης. Στην άμυνα, ο Αλεξάντερ-Άρνολντ και ο Φαν Ντάικ θα αποτελέσουν κρίσιμα κομμάτια για να σταματήσουν την Μπόρνμουθ.Από την άλλη πλευρά, η Μπόρνμουθ, με παίκτες όπως ο Κεπά στο τέρμα και ο Κέρκεζ στην άμυνα, θα προσπαθήσει να δημιουργήσει δυσκολίες και να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι αναμένεται να είναι γεμάτο ένταση, με τη Λίβερπουλ να έχει το πλεονέκτημα της έδρας.

Η Τότεναμ, αν και έχει καλές εμφανίσεις μέχρι στιγμής, αντιμετωπίζει δυσκολίες στη συνέπεια, ενώ η Μπρέντφορντ συνεχίζει με αρκετά καλές εμφανίσεις στη σεζόν, κάνοντας την αναμέτρηση αυτή ενδιαφέρουσα. Η επιλογή σημείου παραμένει σπαζοκεφαλιά για αυτό και θα προτιμήσουμε να πάμε στα γκολ.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!