Επιστροφή στα ταμεία

Καλημέρα φίλες και φίλοι του Κατενάτσιο. Χθες απείχαμε από τα κουπονάκια μας διότι δικαιούμαστε κι εμείς κανένα ρεπό που και που. Σήμερα όμως είμαστε εν δράση και με κέφι και γεμάτες μπαταρίες πάμε να δούμε τη σημερινή τριαδούλα μας.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν ξεκινήσει καλά τη σεζόν, με την Άουγκσμπουργκ να έχει συγκεντρώσει 4 βαθμούς μετά από 3 αγωνιστικές και τη Μάιντς μόλις 2 βαθμούς.Η Άουγκσμπουργκ έρχεται με καλή ψυχολογία μετά τη νίκη 3-1 επί της St. Pauli, ενώ η Μάιντς προέρχεται από απογοητευτική ήττα απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης, παρότι είχε αριθμητικό πλεονέκτημα. Ωστόσο, η Μάιντς παραδοσιακά τα πηγαίνει καλά εκτός έδρας, γεγονός που καθιστά το ματς αμφίρροπο.

Η Αλαβές, παρότι προήλθε από την Segunda División την προηγούμενη σεζόν, έχει ξεκινήσει καλά τη φετινή χρονιά με δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες στους πρώτους πέντε αγώνες. Έρχεται από μία δύσκολη ήττα 3-2 από την Εσπανιόλ, αλλά στοχεύει να επιστρέψει στις νίκες σήμερα.Από την άλλη, η Σεβίλλη έχει ξεκινήσει τη σεζόν απογοητευτικά, έχοντας μόλις μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες μέχρι στιγμής. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και τις σημαντικές απουσίες, όπως του Marcao και του Suso, κατάφερε να κερδίσει 1-0 την Χετάφε την προηγούμενη εβδομάδα.

Σήμερα η Κάλιαρι αντιμετωπίζει την Έμπολι για τη Serie A, σε ένα κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η Κάλιαρι βρίσκεται σε δύσκολη θέση, έχοντας συγκεντρώσει μόνο 2 βαθμούς στις πρώτες αγωνιστικές και προερχόμενη από βαριά ήττα 4-0 απέναντι στη Νάπολι. Η ομάδα του προπονητή Νταβίντε Νίκολα αντιμετωπίζει δυσκολίες στην επίθεση, καθώς δεν έχει σκοράρει σε τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.Η Έμπολι, από την άλλη, έχει ξεκινήσει τη σεζόν πιο δυνατά, συγκεντρώνοντας 6 βαθμούς και δείχνει αντοχή στην άμυνα. Προέρχεται από ισοπαλία χωρίς γκολ απέναντι στη Γιουβέντους και είναι αήττητη σε τέσσερις αγώνες. Το παιχνίδι αναμένεται να είναι σφιχτό και ίσως χαμηλού σκορ​. Με βάση τις πρόσφατες εμφανίσεις και των δύο ομάδων, το παιχνίδι προβλέπεται να είναι ισορροπημένο, με αρκετές πιθανότητες για ισοπαλία ή νίκη της Έμπολι.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!