Καλημερα σε όλους τους φίλους του Κατενάτσιο. Παρασκευουλα σήμερα η αρχή του ποδοσφαιρικου τριημέρου και εμείς εδώ πιστοί στην στήλη μάς. Τριαδουλα σήμερα όπου περιμένουμε αρκετά γκολ στο παρολί μας καθώς επιλέξαμε καθαρά φουλ επιθετικές ομάδες. Πάμε να πούμε δυο λόγια για τα ζευγάρια μας και καλή μας επιτυχία.

ΝΙΟΝ – ΕΤΟΥΑΛ ΚΑΡΟΥΖ 20:30

Ζευγαρι με πολλές επιθετικές ικανότητες και οι δύο ομάδες, βέβαια η Νιον το τελευταίο διάστημα έβαλε φρένο καθώς έχει να σκοράρει 2 συνεχόμενα παιχνίδια αλλά πιστεύω ότι σήμερα θα βρει δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι και Νεοφώτιστοι στην κατηγορία δεν έχουν σταματημό καθώς πραγματικά χαίρονται την κατηγορία στο έπακρο και μάλιστα παίζουν και αρκετά καλά μέχρι τώρα. Ωραίο παιχνίδι για αρκετά γκολ αλλά εμείς θέλουμε τρία μόνο.

ΤΣΒΟΛΕ – ΑΛΚΜΑΑΡ 21:00

Εδω υπάρχει φαβορί και μάλιστα πολύ μεγάλο και δεν είμαι άλλη από την Αλκμααρ που την προηγούμενη αγωνιστική δεν χαρίστηκε καθόλου στην Χερενφεν και της έβαλε 9 γκολ παρακαλώ. Είναι επιθετική μηχανή ανέκαθεν και σχεδόν κάθε χρονιά αλλά φέτος δείχνει μεγαλύτερη σταθερότητα από ποτέ. Η Τσβολε έρχεται από δύο σερί καλά αποτελέσματα και σήμερα θέλει να βάλει δύσκολα στην δεύτερη της βαθμολογίας. Ένα γκολ μπορεί να το κάνει και μετά τ αλλα είναι υπόθεση της Αλκμααρ.

ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΙΡΑ – ΜΠΡΑΓΚΑ 22:15

Δεν έχει βρει σταθερότητα η Νασιοναλ και τριγυρνάει γύρω γύρω από την Ζώνη του υποβιβασμού. Η αλήθεια είναι ότι το ρόστερ της δεν είναι και από τα καλύτερα καθώς έκανε μετρημένες κινήσεις στα μεταγραφικά. Από την άλλη η Μπραγκα δεν λέει να σηκώσει κεφάλι και για δεύτερο σερί ματς έχει μείνει στο μηδέν. Σε λίγες μέρες έρχεται όμως το πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι και θέλει σήμερα μια νίκη για να πάρει τα πάνω της. Πιστεύω ότι μπορεί να ξεμπουκωσει σήμερα και θα την στηρίξω πάντα όμως με την καλύψη.

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη