Καλημερίζω όλους τους φίλους του Κατενάτσιο. Στην χθεσινή ημέρα φάνηκε από την αρχή η μαγαρισια του δελτίου με την Γαλατά πρωτη να μας ρίχνει την απόδοση αφού ο Οσιμεν τελευταία στιγμή έμεινε εκτός. Μετά ήρθε και το χαμένο πέναλτι στην αρχή στο Βέλγιο ε δεν θέλει και πολύ. Όμως οι μέρες παρ όλο που δύο μέρες έχουμε μείνει χωρίς να κλείσουμε δελτίο αντίθετα στο live betting πάμε χωρίς φρένα καθώς τρεις μέρες έχουμε πάρει αρκετό χρήμα από εκεί με 4/5 6/6 και χθες 3/3 παιχνίδια. Σημερα όμως η τριάδα μάς έχει όλα τα φόντα για να επιβεβαιωθεί και να μας δώσει κι άλλο χρήμα. Πάμε να ρίξουμε μια ματιά στα παιχνίδια μας χωρίς πολλά λόγια απλά με μερικά στοιχεία.

ΣΛΑΒΙΑ ΣΟΦΙΑΣ – ΛΟΥΝΤΟΓΚΌΡΕΤΣ 17:30

Αναβληθεν παιχνίδι καθώς η Λουντογκόρετς παίζει τα παιχνίδια που τις λείπουν όλα μαζεμένα καθώς μέσα σε έναν μήνα έχει παίξει 8 παιχνίδια και σήμερα πάει για το 9ο. Στατιστικά αλλά και ρεαλιστικά δεν βγαίνει εύκολα για έναν σύλλογο των Βαλκανίων ένα τέτοιο πρόγραμμα χωρίς απώλειες βαθμών εκτός αν είσαι Αγγλική ομάδα όπου εκεί είναι αλλά τα ρόστερ και ρυθμοί. Σήμερα η φιλοξενούμενη πηγαίνει σε μια έδρα όχι και τόσο εύκολη και θέλει να πάρει ένα ακόμα τρίποντο για να πατήσει κορυφή καθώς έχει δύο ματς λιγότερα, αν το καταφέρει και λέω αν γιατι δεν το πιστεύω στο 100% αλλά αν το καταφέρει θα πρέπει να ματώσουν μέχρι και τ αυτιά τους. Η Σλαβια από την μεριά της θέλει να εκμεταλλευτεί αυτή την συγκυρία και να χτυπήσει στην κούραση τις αντιπάλου. Πολύ δύσκολο παιχνίδι που πιστεύω ότι σήμερα θα έχει φρένο στην Λουντογκόρετς αλλά αν καταφέρει και κερδίσει ας το πάρει σε γκολ γκολ.

ΤΣΕΛΙΕ – ΜΑΡΙΜΠΟΡ 18:00

Τα τελευταία χρόνια η Τσελιε έχει πάρει τον αέρα της Μαριμπορ και έχει εδραιωθεί στους διεκδικητές του Τίτλου αφού μάλιστα πέρυσι το κατέκτησε κι ολας. Όμως φέτος τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα καθώς η ομάδα έπαιξε επιπλέον παιχνίδια για την Ευρωπη και έχει ακόμα συνέχεια με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταποκριθεί όσο θετικά ήθελε και στο πρωτάθλημα. Η Μαριμπορ φέτος δείχνει ότι είναι έτοιμη να επιστρέψει στον θρόνο της αφού κάνει πολύ καλές εμφανίσεις και με θέαμα αλλά και με ουσία. Ήρθε πιστεύω η ώρα να σπάσει την κακή παράδοση των τελευταίων ετών στην έδρα της Τσελιε αλλά και να δείξει ότι έχει επιστρέψει και είναι εδώ για τον Τίτλο.

ΑΓΙΑΞ – ΦΟΡΤΟΥΝΑ 21:00

Έχει παίξει μόνο δύο παιχνίδια ο Αγιαξ για το πρωτάθλημα και θέλει οπωσδήποτε να τα πάρει όλα για φτάσει στην κορυφή χωρίς άλλες απώλειες. Σήμερα είναι η καλύτερη ευκαιρία για να κάνει ένα ξέσπασμα καθώς βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση με τα παιχνίδια που έδωσε στην Ευρώπη να κάνει όργια και πολύ παραγωγική την επίθεση του. Η Φορτούνα έχει δύο παράγοντες κόντρα στο σημερινό παιχνίδι. Ο πρώτος είναι ότι εμφανίζει μεγάλη δυσκολία στο σκοράρισμα χωρίς να έχει το εύκολο γκολ και όταν αυτό έρχεται ματώνουν πραγματικά για να το καταφέρουν, και ο δεύτερος λόγος είναι η μεγάλη ανάγκη βαθμών που έχει ο Αίαντας και σε συνδιασμο με την κάκιστη παράδοση που έχει στο Άμστερνταμ. Άσσος από το ημίχρονο και γκόλ θα έχει σήμερα καθώς η φανέλα ζυγίζει πολλά παραπάνω από τα κανονικά.

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη