O χορός των γκολ ξεκινάει

Καλημέρα  φίλες και φίλοι του Κατενάτσιο. Χθες μόνο ένα στα τρία στο κουπονάκι μας καθώς μας την έφεραν τόσο η Μίλαν όσο και η Γιουνγκ Μπόις, τις οποίες είχαμε πιστέψει στο 1χ διπλή ευκαιρία. Σήμερα συνεχίζουμε δυναμικά με μία τριαδούλα η οποία κατά τη δική μας άποψη είναι αρκετά πιθανή στην επιβεβαίωση της και σε πολύ καλή συνολική απόδοση. Το βράδυ έχει πίτσα και μπύρα και Champions League.

Ιστορικής σημασίας το σημερινό παιχνίδι για τους Ιταλούς, καθώς επιστρέφουν μετά από 60 χρόνια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και μετά από 22 στην ευρώπη. Όπως και να το κάνουμεη Μπολόνια δεν είναι η ίδια ομάδα με την περσινή χρονιά καθώς έχουν αποχωρήσει κάποιοι ποδοσφαιριστές αποδυναμώνοντας έτσι την ομάδα σε κάποιο βαθμό. Δέχεται γκολ με σχετική ευκολία και δεν εμπνέει την ίδια σιγουριά που βλέπαμε πέρυσι. Από την άλλη πλευρά η Σαχτάρ  δεν είναι η ομάδα που θυμόμαστε τα προηγούμενα χρόνια που πρωταγωνιστούσε στο θεσμό και πετύχαινε μεγάλες διακρίσεις, αλλά όπως και να το κάνουμε έχει περισσότερες παραστάσεις και εμπειρία η οποία είναι ικανή να παίξει το ρόλο της στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο πρώτος επίσημος αγώνας για το θεσμό του Champions League με τη νέα του δομή είναι γεγονός, τόσο για τους πολίτες, όσο και για τους νερατζούρι. Η πιο πρόσφατη συνάντηση των δύο ομάδων είναι στον τελικό της Κωνσταντινούπολης, όπου αναδείχθηκε νικήτρια η City με σκορ  1-0, κατακτώντας έτσι το πρώτο τρόπαιο  του Champions League της ιστορίας της. Η Μάντσεστερ Σίτι έχει ξεκινήσει πολύ καλά στη φετινή σεζόν, έχοντας τέσσερεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και έχοντας τον Χάαλαντ σε δαιμονιώδη  φόρμα ο οποίος έχει σε τέσσερα παιχνίδια εννέα γκολ σπάζοντας ακόμη ένα ρεκόρ στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που πετυχαίνει εννέα τέρματα στις πρώτες  τέσσερεις αγωνιστικές.  Η Ίντερ από την άλλη προέρχεται από μία κακή  εμφάνιση με την Μόντσα για το Ιταλικό  πρωτάθλημα όπου αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1. Δύσκολο παιχνίδι για τους νερατζούρι καθώς οι πολίτες στο ‘’Etihad’’ είναι πολύ απρόβλεπτοι και μπορούν να διαλύσουν οποιονδήποτε αντίπαλο.

Φαινομενικά στο σημερινό παιχνίδι μεταξύ της έμπειρης Παρί και της πρωτάρας Χιρόνα φαβορί είναι οι γηπεδούχοι. Ήταν αρκετά δραστήριες στο μεταγραφικό παζάρι, ήρθαν και έφυγαν ποδοσφαιριστές διαμορφώνοντας μία διαφορετική εικόνα για τις δύο ομάδες από εκείνη που ίσως γνωρίζαμε. Όπως και να έχει όμως η Χιρόνα έχει δείξει ότι με το επιθετικό ποδόσφαιρο που παίζει είναι ικανή για όλα και αυτό μας αποτρέπει στο να πάμε σε σημείο.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!