Καλημέρα στους απανταχού Κατενάτσιωτες. Ξεκίνημα για το νέο Champions League σήμερα και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα εκεί. Εμείς θα το παρακολουθήσουμε αλλά δεν θα ποντάρουμε ακόμα μέχρι να πάρουμε μια γεύση πρώτα το πως συμπεριφέρονται όλες οι ομάδες σ αυτό το νέο σύστημα βαθμολογίας. Το σημερινό μας παρολί θα είναι με γνώριμες ομάδες και πρωταθλήματα και ποιο κοντά στα θέλω μας. Πάμε να πούμε δυο λόγια για κάθε ζευγάρι.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΆΙ – ΓΚΑΖΙΑΝΤΈΠ 20:00

Καλώς ήρθατε στην Κωνσταντινούπολη Καλώς τα παιδιά είναι το σημερινό παιχνίδι χωρίς καμία αμφιβολία. Την προηγούμενη αγωνιστική η Γαλατά ήταν για να τρίβεις τα μάτια σου σ ένα γήπεδο που ήταν κόλαση και αυτό θα γίνει και σήμερα για να δώσουν ώθηση πριν το ντέρμπι με την Φενέρ. Η Γκαζιαντέπ έχει πολλά θέματα στην άμυνα όχι ότι είναι κακή ομάδα αλλά πρέπει να βρει την χημεία της. Σήμερα θα προσπαθήσει να κόψει τον ρυθμό της γηπεδούχου αλλά η Γαλατά που είδα πριν 3 μέρες νομίζω ότι θα περάσει από πάνω της. Δεν αξίζει ο Ασσος αλλά πιστεύω ότι το γκολ στο ημίχρονο και να σκοράρει ο Οσιμεν που πριν 3 μέρες έκανε τα πάντα αλλά δεν σκόραρε σήμερα πιστεύω ότι είναι η ευκαιρία του απέναντι σε αυτή την άμυνα για να ανοίξει λογαριασμό στην Τουρκία.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΓΚΕΝΚ 21:00

Ντέρμπι στο Βέλγιο με τις δύο ομάδες να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και να σκοράρουν με συνέπεια. Η γηπεδούχος δέχεται γκολ και ειδικά στην έδρα της από την περσινή χρονιά και οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούν να κρατήσουν το μηδέν με τίποτα πίσω αλλά σκοράρουν κατά ριπάς. Στοιχεία που μας οδηγούν στα γκολ και όταν έχεις και την προϊστορία σύμμαχο τότε είναι μονόδρομος.

ΤΒΕΝΤΕ – ΧΕΡΕΝΦΕΙΝ 21:00

Ακομα δεν έχει γευτεί την νίκη φέτος στο πρωτάθλημα η Τβεντε και νομίζω ότι είναι μεγάλο διάστημα για αυτό το σύνολο. Περιμένω σήμερα μια ομάδα με το μαχαίρι στα δόντια από το ξεκίνημα και να βρίσκει γκολ νωρίς αλλά δεν μπορώ να την εμπιστευθώ ακόμα για την νίκη αν και πιστεύω ότι η πιθανότητα για να γίνει αυτό είναι στο 70-30%. Από την άλλη οι Καρδούλες έφαγαν την μεγαλύτερη σφαλιάρα στην ιστορία του συλλόγου με την ντροπιαστική ήττα να σταματάει στο 9-1 από την Αλκμααρ. Ο Βαν πέρσι σαν παίχτης μπορεί να ήταν ποίημα αλλά σαν προπονητής ακόμα ψάχνει την καθιερώση και πρέπει να αλλάξει και το πως θα αντιμετωπίσει ένα παιχνίδι γιατί αλλιώς είναι από μέσα και αλλιώς από τον πάγκο. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να συνέλθει από το προηγούμενο στραπάτσο και γι αυτό θα απέχω από το σημείο και θα πάω μόνο με τα γκολ που πληρώνουν καλά.

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη