Έλα Αλέκο πόσο είπες….?…..52 απόδοση!!!Σε παρολί…..?

0
2430

Καλημέρα παιχτούρες . Εχθές κάναμε για ακόμα μια φορά τρομερά πράγματα στο Live μας.Όσο για την τετράδα μας…μια ματία θα σας πείσει για τα προγνωστικά που σας δίνουμε και τις απόδοσεις. Με 2/4 …και χαμένο το παιχνίδι της Πάφου στο 3 γκολ του 2ο ημιχρόνου και την Μαρσέιγ με 2-0 στο άσσο και ζητούσαμε ακόμα ενα γκολ στο παιχνίδι….!!Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια γεύση για αυτά ποιυ χάνετε που δεν είστε συνρομητές ή δεν μας ακολουθείτε free στο telegram Chat μας.

Βέβαια αν θέλεις να ζήσεις τέτοιες στιγμές η επιλογή σου είναι εδώ…Free Chat Katenatsio. Μπαίνεις μας γνωρίζεις ,μαθαίνεις και μετά κάνεις το επόμενο βήμα…..!!!Μπαινείς στην μεγάλη παρέα του Katenatsio απλά με ένα κλικ εδώ 16:00…!! Στο tiktok katenatsio2025 ,εμείς έχουμε κανονικά το καθιερωμένο μας live στις 16:00.Ακολούθησε τα βήματα για να ζήσεις όλα αυτά στο katenatsio.com που μαζί με το Katenatsio Live σπάμε ταμεία!!!……………χωρίς καμία αμφιβολία!!!.Επειδή εμείς δεν σταματάμε ποτέ, σήμερα συνεχίζουμε πιστοί πάντα στο τρίπτυχο μας, Υπομονή-Επιμονή-Αυτοσυγκράτηση.Αν θες να μας γνωρίσεις μπες στο σημερινό Live στις 16:00 για να ζήσει το απόλυτο…. απλά κάνεις εγγραφή δωρεάν στην σημερινή εκπομπή .
Και αν τώρα θέλεις να χορτάσει και η τσέπη σου ….η λύση είναι ΕΔΩ …. Μπορείς να έχεις όλες τις πληροφορίες για εμάς σε TikTok,Youtube,Facebook,Instragram…. για να ζήσεις μοναδικές στιγμές Live Katenatsio!!!
Για όσους θέλουν να ακολουθήσουν την ομάδα του Katenatsio….η λύση είναι μια www.katenatsio.com εδώ μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλα τα πακέτα μας ,για κάθε γούστο και για όλα τα «βαλάντια»!!!και βέβαια στο Telegram Chat και στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ Telegram Channel…..Όσο για την συνδρομή 0,83cents/per day…..τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά!

Πρώτος σταθμός Σουηδία.Μια ομάδα που μας έχει πληρώσει πολλές φορές και θα μας πληρώσει και σήμερα. Η Χάκεν παίζει εντός έδρας με την Γκέντεμποργκ σε ένα τοπικό ντέρμπι μίσους. Η αλήθεια είναι ότι η γηπεδούχος είναι όσα φάμε και όσα αρπάξουμε αλλά απέναντι σε αυτή την Γκέτεμποργκ που χάνεται στα εκτός έδρας μάλλον έχει το πρώτο χέρι. Εμείς θα πάμε με τον άσσος τελικό & over 0,5 γκολ στο 1ο ημίχρονο & 2 με 3 γκολ στο 2ο ημίχρονο αφού πιστεύουμε ότι η Χάκεν θα προσπαθήσει να καθαρίσει απο το πρώτο και στο 2ο θα κοιτάξει να δώσει μια έκταση στο σκορ!!!!

Είσαι η Ρειντζερς και κάποια στιγμή πρέπει να το δείξεις.Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις μια νίκη που θα σε βοηθήσει να φτιάξεις και την ψυχολογία σου αλλά και να μείνεις κοντά στην Σέλτικ…..!!!Ναι για εσένα μιλάω Σκωτσέζα μου που μέχρι τώρα τα έχεις κάνει σαλάτα. Εεεεε λοιπόν σήμερα περιμένω ξεσπασματάκι και αυτό μπορεί να γίνει απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που βρίσκεται στην 3η θέση με 8 βαθμούς και σήμερα θέλει να φτάσει στην πολύ μεγάλη νίκη επί αυτής της μεγάλης ομάδας, ώστε να δώσει συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις στην κατηγορία.Το θέμα είναι αν μπορεί μέσα απο την άμυνα….!!Ενα γκολ στο πρώτο ημίχρονο νωρίς θα αλλάξει όλη την εικόνα. του παιχνιδιού διπλο τελικό & over 0,5 γκολ στο 1ο ημίχρονο & over 1,5 στο 2ο ημίχρονο .

Και θα κλείσω με ένα παιχνίδι απο την Νορβηγία.Η Μπραν μετά την άσχημη ήττα επί της Σαρπσμπόργκ, θέλει σήμερα κόντρα στη Σάντεφιορντ να φτάσει εύκολα στη νίκη για να αλλάξει το κλίμα και να κρταηθεί κοντά στις πρώτες θέσεις.Η αντίπαλος δεν φοβίζει ούτε μπορεί να τρομάξει μια καλή Μπραν.Εμείς θα πάρουμε το ρίσκο μας με το διπλο τελικό & over 0,5 γκολ στο 1ο ημίχρονο & over 1,5 στο 2ο ημίχρονο αφού περιμένω να ρεφάρει απόψε η φιλοξενούμενοι.

Το ποσοστό επιτυ/χίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .