Ποδόσφαιρο και κωμωδία… Το τέλειο ζευγάρωμα…

0
595

Καλημέρα φίλες και φίλοι του ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ. Χθες η μέρα δεν πήγε όπως αναμενόταν. Βαδίζουμε σε καταστάσεις που άλλες φορές είναι για κλάματα και άλλες φορές για γέλια διότι τα παιχνίδια της στήλης μας ήταν λουκούμια κυριολεκτικά. Προσπερνάμε και φεύγουμε σήμερα για ματς από το χώρο πρωταθλημάτων: Σκωτία – Premiership, Ισπανία – LaLiga και Γερμανία – Bundesliga.   Προχωράμε πάντα με θετική ενέργεια καθώς το στοίχημα παιχνίδι είναι και όλα μπορούν να συμβούν! Ladies and Gentlemen really this is a joke…

Πάμε στο κουπόνι μας.

GOOD LUCK

Η Νταντί Γιουνάιτεντ έχει ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν μετά την άνοδό της και ελπίζει να συνεχίσει έτσι όταν θα αντιμετωπίσει τη Ρέιντζερς. Οι “Ταντζερίνοι” ξεκινούν αυτό το Σαββατοκύριακο από την τρίτη θέση, ενώ οι “Γκέρς” βρίσκονται μια θέση πιο κάτω. Πριν από τη διεθνή διακοπή, η Νταντί Γιουνάιτεντ σημείωσε συνεχόμενες νίκες μετά από δύο ισοπαλίες στα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος. Η πιο πρόσφατη εξόρμησή της έληξε με νίκη 1-0 στη Χαρτς χάρη στο μοναδικό τέρμα του Ρος Γκράχαμ. Ήταν επίσης το τρίτο συνεχόμενο καθαρό αποτέλεσμα και η όγδοη αήττητη έξοδος σε όλες τις διοργανώσεις. Αήττητη στην Premiership, η Νταντί Γιουνάιτεντ έχει οκτώ βαθμούς και προηγείται κατά έναν της Ρέιντζερς. Οι τέσσερις από αυτούς τους βαθμούς κερδήθηκαν εντός έδρας. Οι παίκτες του Τζιμ Γκούντγουιν, που δεν έχουν χάσει σε 10 εντός έδρας αγώνες, θα είναι σίγουροι ότι θα προσθέσουν σε αυτό το σερί. Η σεζόν της Ρέιντζερς δεν είναι σταθερή μέχρι στιγμής και θα είναι απελπισμένη για ένα θετικό αποτέλεσμα εδώ. Πριν φύγουν για τη διεθνή διακοπή, οι γίγαντες της Γλασκώβης υπέστησαν την πιο σημαντική τους ήττα μέχρι στιγμής. Έπεσαν με 3-0 εκτός έδρας από την αντίπαλο Σέλτικ, σε ένα ματς στο οποίο ήταν εντελώς ανώτεροι. Αυτή η ήττα τους άφησε πέντε βαθμούς πίσω από τους ανταγωνιστές τους στον τίτλο και η Ρέιντζερς δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει κι άλλους βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται ήδη υπό πίεση τόσο νωρίς στη σεζόν και αυτό δεν βοηθάει στην αδιάφορη εκτός έδρας φόρμα τους. Η ομάδα του Φιλίπ Κλέμεντ δεν έχει νίκη σε έξι εκτός έδρας αγώνες και έχει καταφέρει μόνο μία σε επτά εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος. Στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει δώσει μέχρι στιγμής φέτος, δεν κατάφερε μάλιστα να σκοράρει. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή O1.5 Rangers & O5.5 Corner Rangers (να σημειωθούν 2 γκολ και άνω για τη Ρέιντζερς και να σημειωθούν 6 κόρνερ τουλάχιστον για τη Ρέιντζερς στο παιχνίδι)

Η κυριακάτικη δράση της La Liga ξεκινά στο Estadio Abanca-Balaidos, όπου η Θέλτα θα αντιμετωπίσει τη Βαγιαδολίδ. Οι “γαλάζιοι” βρίσκονται στην ένατη θέση μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της σεζόν, ενώ οι “ασπρόμαυροι” είναι 14οι. Αφού τερμάτισε καθεμία από τις δύο τελευταίες σεζόν στη 13η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, η Θέλτα πιθανότατα θα ελπίζει να πλησιάσει στο πρώτο μισό του πίνακα φέτος και έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα για να το πετύχει. Οι “γαλάζιοι” σημείωσαν συνεχόμενες νίκες στα δύο πρώτα παιχνίδια της σεζόν, κερδίζοντας τις Αλαβές και Βαλένθια, αλλά έχασαν τα δύο επόμενα πριν από τη διεθνή διακοπή από τις Βιγιαρεάλ και Οσασούνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο νίκες τους φέτος ήρθαν εντός έδρας, ενώ και τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια έληξαν με ήττα. Επιπλέον, η Θέλτα έχει σκοράρει δύο ή περισσότερα γκολ και στα τέσσερα παιχνίδια της και όλα ήρθαν G/G. Εν τω μεταξύ, η Βαγιαδολίδ ξεκίνησε επίσης θετικά τη νέα σεζόν, κερδίζοντας με 1-0 την Εσπανιόλ, αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το αποτέλεσμα. Πριν από τη διεθνή διακοπή, η «Pucela» έχασε 3-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης και αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τη Λεγανές, πριν δεχτεί ένα χτύπημα 7-0 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα στα τέλη του περασμένου μήνα. Οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν στην πρώτη κατηγορία με την πρώτη ευκαιρία φέτος, αλλά τώρα δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν στα επτά από τα εννέα τελευταία παιχνίδια τους στη La Liga, εκατέρωθεν της Segunda Division. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή O1.5 Cards 1st Half & O3.5 Corner 1st Half (να σημειωθούν 2 κάρτες τουλάχιστον στο 1ο ημίχρονο και να σημειωθούν 4 κόρνερ τουλάχιστον στο 1ο ημίχρονο στο παιχνίδι)

Η δράση της Bundesliga επιστρέφει μετά τη διεθνή διακοπή σήμερα 15/09/2024, με τη Μάιντς και τη Βέρντερ Βρέμης να αναμετρώνται στο MEWA ARENA το απόγευμα της Κυριακής. Και οι δύο ομάδες θα αναζητήσουν την πρώτη τους νίκη για τη σεζόν 2024-25. Η Μάιντς άνοιξε τις υποχρεώσεις της για την περίοδο 2024-25 με μια παράσταση 5 αστέρων στην BRITA-Arena, όπου σημείωσε νίκη με 3-1 επί της Βέχεν Βιζμπάντεν στον πρώτο γύρο του DFB-Pokal. Η «Die Nullfünfer» δεν μπόρεσε να επαναλάβει αυτή την εμφάνιση σε κανένα από τα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος που έδωσε μέχρι στιγμής, με την ομάδα να φέρνει ισοπαλία και στις δύο αναμετρήσεις. Η Βέρντερ Βρέμης τα πήγε επίσης καλά στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου του DFB-Pokal. Η ομάδα του Όλι Βέρνερ διέλυσε την Κότμπους με 3-1, αλλά όπως και οι οικοδεσπότες της, οι «Die Grun-Weissen» δεν έχουν εντυπωσιάσει ακόμα στην Bundesliga, καθώς η Βέρντερ αναδείχθηκε ισόπαλη με Άουγκσμπουργκ και Ντόρτμουντ την 1η και 2η αγωνιστική, αντίστοιχα. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή O2.5 & O2.5 Corner Werder Bremen (να σημειωθούν 3 γκολ και άνω και να σημειωθούν 3 κόρνερ τουλάχιστον για τη Βέρντερ Βρέμης στο παιχνίδι)

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια. Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site. Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη.