Με δυνατές αναμετρήσεις και σήμερα

Καλημέρα φίλες και φίλοι του Κατενάτσιο, ακόμη μία Κυριακή μας ξημέρωσε με υγεία και με όρεξη για κάτι διαφορετικό. Εδώ και δύο ημέρες είμαστε πολύ άτυχοι καθώς για ένα μόλις γκολ, στερούμεθα την επιβεβαίωση της τριάδας μας και κατ’ επέκταση το να γεμίσουμε τις τσέπες μας με γερό παραδάκι. Παρ’ όλα αυτά το δύο στα τρία που πετυχαίνουμε, μας επιστρέφει το ποντάρισμα μας πίσω και τις περισσότερες φορές μας αφήνει και ένα μικρό κέρδος. Σήμερα έχουμε δύο παιχνίδια πολύ ενδιαφέροντα από Αγγλία κι ένα από Ισπανία. Πάρτε καφέ, μπουγάτσα ή ό,τι άλλο θέλετε και πάμε να τα δούμε παρέα.

Ο αγώνας μεταξύ της Τότεναμ και της Άρσεναλ είναι το πολυαναμενόμενο North London Derby, ένα από τα πιο έντονα ντέρμπι της Premier League. .Η Τότεναμ επιστρέφει με τον αμυντικό Μίκι φαν ντε Βεν και τον επιθετικό Ντόμινικ Σολάνκε, ενώ απουσιάζουν οι Ριτσάρλισον και Γουίλ Λάνκσεαρ. Ο Μπισουμά είναι αμφίβολος λόγω τραυματισμού. Η Άρσεναλ θα παίξει χωρίς τον Ντέκλαν Ράις λόγω τιμωρίας, και πιθανόν να απουσιάσει και ο Μάρτιν Έντεγκααρντ λόγω τραυματισμού. Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς αναμένεται να επιστρέψει από τραυματισμό.Η Άρσεναλ έχει το πάνω χέρι στα τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων, έχοντας κερδίσει 25 από τα 64 παιχνίδια, ενώ η Τότεναμ 15. Ωστόσο, οι απουσίες της Άρσεναλ ίσως προσφέρουν στην Τότεναμ την ευκαιρία να επιτύχει ένα θετικό αποτέλεσμα. Εμείς επιλέξαμε τη διπλή ευκαιρία 1χ και 2-5 γκολ.

Σήμερα, η Γουλβς θα αντιμετωπίσει τη Νιούκαστλ στο Μολινό Στάδιο , . Η Γουλβς βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, καθώς έχει μόνο μία νίκη στις τελευταίες 13 αγωνιστικές, ενώ η Νιούκαστλ είναι το φαβορί με αρκετές επιτυχίες στους τελευταίους αγώνες της.Η Γουλβς πιθανότατα θα βασιστεί στον Αντρέ στη μεσαία γραμμή, ενώ η Νιούκαστλ θα στηριχθεί στον επιθετικό Αλεξάντερ Ίσακ, ο οποίος είναι σε εξαιρετική φόρμα με 15 γκολ στα τελευταία 20 παιχνίδια. Η Νιούκαστλ θεωρείται πως έχει μεγαλύτερες πιθανότητες νίκης, αλλά και οι δύο ομάδες είναι γνωστές για τις δυνατές αναμετρήσεις τους.Περιμένουμε έναν αγώνα με ένταση, με την Νιούκαστλ να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την επιθετική της δύναμη και την Γουλβς να προσπαθεί να σπάσει το σερί κακών αποτελεσμάτων. Εδώ πήγαμε στο 1x kαι Over 1,5.

Σήμερα, η Χιρόνα αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στο Estadi Montilivi στις 17:15 (ώρα Ελλάδας) για την 5η αγωνιστική της La Liga. Η Μπαρτσελόνα, αήττητη έως τώρα στο πρωτάθλημα, ψάχνει για εκδίκηση, καθώς η Χιρόνα την είχε κερδίσει δύο φορές την περασμένη σεζόν. Η Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει δυναμικά φέτος, με τον προπονητή Χάνσι Φλικ να κάνει αλλαγές στο ρόστερ και να στοχεύει σε ακόμα μία νίκη, παρά την πιθανή απουσία βασικών παικτών όπως ο Γκάβι και ο Άνσου Φατί.Η Χιρόνα, από την πλευρά της, είναι σε εξαιρετική φόρμα και θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις απέναντι σε μια πολύ ισχυρή Μπαρτσελόνα.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!