Τρε Φιόρι vs Κλάκσβικ ΟΥΕΦΑ Europa League

Τρε Φιόρι

Ανίκανη να προβάλει στοιχειώδη αντίδραση στην Κλάκσβικ, ηττήθηκε με το «βαρύ» 5-1, το οποίο χρειάζεται ένα μικρό θαύμα για να ανατραπεί. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έδειξε ικανή να περιορίσει την αντίπαλο, έχανε με 2-0 στο ημίχρονο και το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις. Σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να επαναλάβει την περσινή επιτυχία, όπου απέκλεισε την Μπάλα Τάουν στην αντίστοιχη φάση (με νίκη 3-0 εντός μάλιστα). Σύμφωνα με τον μέσο Πεστρίν μπορεί η πρόκριση να μην είναι εφικτή πλέον, όμως η πρόθεση των παικτών είναι να τα δώσουν όλα για να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα και να κερδίσουν -τουλάχιστον- τις εντυπώσεις. Στην έδρα της η Τρε Φιόρι έχει 1-1-3 συνολικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Κλάκσβικ

Έκανε… περίπατο υποδεχόμενη την Τρε Φιόρι, το 5-1 μιλάει από μόνο του. Προηγήθηκε στο 8′ και μέχρι το 73′ είχε σκοράρει άλλες 3 φορές. Φάνηκε πως είναι σε σαφώς καλύτερο επίπεδο από την ομάδα του Σαν Μαρίνο, τόσο ποιοτικά, όσο και από πλευράς φυσικής κατάστασης, αφού το πρωτάθλημα των Νήσων Φερόε είναι σε εξέλιξη. Είχε ρεπό το προηγούμενο σαββατοκύριακο, βρίσκεται στην 3η θέση με 32 βαθμούς έπειτα από 14 αγωνιστικές, 3 λιγότερους από την πρωτοπόρο Βίκινγκουρ, η οποία όμως έχει δώσει ένα ματς παραπάνω. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα (11 τέρματα παθητικό). Η επόμενη υποχρέωση για το πρωτάθλημα είναι στις 21/7, οπότε έχει την πολυτέλεια να επικεντρωθεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Αν προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη Ριτεριάι από τη Λιθουανία στις 11/7 εκτός και στις 18/7 εντός έδρας. Δεν έχει κερδίσει σε 10 εκτός έδρας αναμετρήσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μετρώντας 8 ήττες και 2 ισοπαλίες. Το θετικό γι’ αυτήν είναι πως οι ισοπαλίες ήρθαν στις δύο πιο πρόσφατες εξόδους, αμφότερες με 1-1.

Εκτίμηση
Η πρόκριση έχει επί της ουσίας κριθεί και η διαφορά των δύο ομάδων έγινε αισθητή στο πρώτο παιχνίδι. Η Κλάκσβικ δεν έχει -άμεσες- υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, ώστε να κάνει ριζικές αλλαγές στην ενδεκάδα. Από εκεί και πέρα το διπλό στο 1.33 δεν λέει κάτι.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!