Ξορκίζοντας το φαινόμενο Παρασκευή και 13

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες του κατενάτσιο. Επανερχόμαστε δυναμικά από το χθεσινό ρεπόμας λόγω έλλειψης παιχνιδιών. Με γεμάτες μπαταρίες αν και όλοι θεωρούν τη σημερινή μέρα γρουσούζικη εμείς θα αντιστρέψουμε κάθε δυνατός ενάριο και θα πάμε με μία πολύ δυνατή τριάδα. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια παρέα.

Σήμερα, η Hull City θα αντιμετωπίσει τη Sheffield United σε έναν αγώνα του αγγλικού Championship. Το ματς θα διεξαχθεί στο Kingston Communications Stadium της Hull, . Οι δύο ομάδες έχουν μια πλούσια ιστορία αναμετρήσεων, με τη Sheffield United να έχει το προβάδισμα σε νίκες (10) έναντι των 5 της Hull City, ενώ έχουν έρθει και 4 ισοπαλίες.Η Sheffield United έρχεται από μικτές εμφανίσεις, με δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Η Hull City έχει επίσης μια σειρά από αμφίρροπες εμφανίσεις, καθιστώντας το αποτέλεσμα του αγώνα αρκετά αμφίβολο.Όσον αφορά τις στοιχηματικές αποδόσεις, η Sheffield United θεωρείται φαβορί με απόδοση περίπου 2.16, ενώ η Hull City έχει απόδοση γύρω στο 3.39 για νίκη.

Η Sandhausen βρίσκεται σε καλή φόρμα, με αρκετές νίκες πρόσφατα, ενώ η Borussia Dortmund II είναι πιο ασταθής, έχοντας αναδείξει ισοπαλίες και ήττες στα τελευταία της ματς. Το παιχνίδι προβλέπεται να είναι ανταγωνιστικό, με τις πιθανότητες να γέρνουν ελαφρώς υπέρ της Sandhausen.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, με την Κόρδοβα να βρίσκεται στην 21η θέση με 2 βαθμούς και τη Λα Κορούνια στην 16η με 4 βαθμούς. Η Κόρδοβα έχει αποσπάσει ισοπαλίες σε 3 από τα 6 παιχνίδια της, ενώ η Λα Κορούνια έχει δείξει αδυναμία στα εκτός έδρας παιχνίδια, με μία ήττα σε δύο αγώνες.Προβλέπεται ένας ανταγωνιστικός αγώνας, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βελτιώσουν τη θέση τους στη βαθμολογία.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!