Κόλετζ Γιουρόπα vs Σαντ Τζούλια ΟΥΕΦΑ Europa League

Κόλετζ Γιουρόπα

Η Κόλετζ Γιουρόπα δεν τα κατάφερε την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά έφυγε από την Ανδόρα με ένα σκορ που δεν είναι απαγορευτικό πρόκρισης. Ηττήθηκε με 3-2 στην έδρα της Σαντ Τζούλια και όλα θα κριθούν στον σημερινό επαναληπτικό. Στα του αγώνα, ξεκίνησε ιδανικά και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 4ο λεπτό με κοντινή προβολή του Γκαγιάρδο. Στη συνέχεια, θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά της, αλλά λίγο πριν το ημίχρονο δέχτηκε την ισοφάριση. Αυτό δεν την επηρέασε και ένα λεπτό μετά την έναρξη της επανάληψης, πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ. Ωστόσο, μέχρι το τέλος δέχτηκε την ολική ανατροπή και έφυγε με άδεια χέρια από το γήπεδο. Σήμερα παίζει στην έδρα της και θέλει να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση, όπου περιμένει η Λέγκια Βαρσοβίας. Δεν αναφέρεται κάποια απουσία.

Σαντ Τζούλια

Με το… δεξί μπήκε στα ευρωπαϊκά ματς η Σαντ Τζούλια. Η ομάδα από την Ανδόρα νίκησε με 3-2 εντός την Γιουρόπα και έχει τον πρώτο λόγο, για την πρόκριση στον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League. Όσον αφορά στο παιχνίδι, αυτό δεν ξεκίνησε ιδανικά, αφού μόλις στο 4ο λεπτό έμεινε πίσω στο σκορ. Μέχρι να συνέλθει, κινδύνεψε να δεχτεί κι άλλο, ωστόσο, λίγο πριν την ανάπαυλα κατάφερε να ισοφαρίσει. Στην επανάληψη, έμεινε και πάλι νωρίς πίσω στο σκορ, όμως, με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή στις καθυστερήσεις, παρότι είχε αριθμητικό μειονέκτημα από το 75’. Τώρα, πάει στο Γιβραλτάρ και θέλει να υπερασπιστεί το υπέρ της σκορ και να φύγει με την πρόκριση στις αποσκευές. Τιμωρημένος είναι ο Σίσε (Ε, 1/0) που αποβλήθηκε στο πρώτο ματς.

Εκτίμηση
Η Γιουρόπα «αυτοκτόνησε» στην πρώτη αναμέτρηση και σήμερα καλείται να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Είναι ανώτερη και αν εμφανιστεί σοβαρή θα κερδίσει. Άσος για στήριγμα.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!