Ενγκορντάνι vs Λα Φιορίτα Πρ. Europa League

Ενγκορντάνι

Ιδανικά ξεκίνησε τη φετινή ευρωπαϊκή περιπέτεια η Ενγκορντάνι. Η ομάδα από την Ανδόρα ανέτρεψε τα προγνωστικά και πέρασε νικηφόρα με 1-0 από την έδρα της Λα Φιορίτα. Όσον αφορά στο ματς, ξεκίνησε δυνατά και από τα πρώτα λεπτά πήρε τα ηνία. Στο ημίωρο, δικαιώθηκε για την υπεροχή της και ο Σάντσες με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ. Στην επανάληψη, έδωσε χώρο στην αντίπαλο για να διαφυλάξει το αποτέλεσμα, στάθηκε τυχερή σε κάποιες στιγμές, αλλά εν τέλει κράτησε την πολύτιμη νίκη. Στη σημερινή ρεβάνς καλείται να υπερασπιστεί το 1-0 και να προκριθεί στον 1ο προκριματικό γύρο του Europa League. Χάνει το ματς ο Ντέιβις (Α, 1/0) που αποβλήθηκε στο πρώτο ματς.

Λα Φιορίτα

Η Λα Φιορίτα πάλεψε για ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Ενγκορντάνι από την Ανδόρα, αλλά δεν τα κατάφερε. Η ομάδα από το Σαν Μαρίνο έχασε 1-0 και πλέον η υπόθεση πρόκριση έχει δυσκολέψει αρκετά. Στα πρώτα λεπτά το ματς ήταν ισορροπημένο, αλλά όσο πέρναγε η ώρα δεχόταν πίεση από την αντίπαλο. Στο 31’ έμεινε πίσω στο σκορ, πληρώνοντας την αδράνεια άμυνα σε στατική φάση. Στο δεύτερο 45λεπτο, μπήκε καλύτερα, θέλοντας να φέρει το ματς στα ίδια. Δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, αλλά ήταν άστοχη στην τελική προσπάθεια. Στα τελευταία λεπτά το ματς χάλασε με τα σκληρά μαρκαρίσματα και των δύο ομάδων και στο 87’ ο φορ Βασάλο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη. Σήμερα πάει αυτή στην έδρα της Ενγκορντάντι και θα προσπαθήσει να πετύχει πρώτη τέρμα για να αυξήσει τις πιθανότητες για την ανατροπή και την πρόκριση. Τιμωρημένος είναι ο Βασάλο (Ε, 1/0).

Εκτίμηση
Η Εγκορντάνι έδειξε καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τη Λα Φιορίτα στο πρώτο ματς και σήμερα μπροστά στον κόσμο της έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη-πρόκριση. Η ομάδα από το Σαν Μαρίνο θα παλέψει για την ανατροπή, αλλά δύσκολα ν’ αντέξει. Άσος.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!