Καλημέρα Κατενάτσιο καλημέρα κόσμε. Επιστρέψαμε με μισή καρδιά στην βάση μας αλλά πλέον τα πράγματα μπαίνουν σε κανονικούς ρυθμούς ζωής και πρέπει να επανέλθουμε στην στοιχηματική επιτυχία. Σήμερα θα πάμε με τριάδα από Δανία Ολλανδία και Τουρκία ψάχνοντας στην ουσία τα γκολ γκολ και με επιμέρους ζητούμενα.

ΛΙΓΚΜΠΙ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ 20:00

Το δυσκολότερο πρόγραμμα απ όλους είχε η γηπεδούχος καθώς έπαιξε με όλους τους Τοπ στις πρώτες αγωνιστικές και σήμερα έχει την τέταρτη ομάδα. Όμως με την Μιντιλαντ έχει και την προϊστορία που τις ρίχνει κάθε χρόνο φάπες εντός έδρας και σήμερα θα προσπαθήσει να επαναλάβει αυτό που κάνει κάθε χρόνο. Έχει αξιόμαχο σύνολο και πιστεύω ότι σήμερα δύσκολα θα περάσει από εκεί η φιλοξενούμενη.

Η Μιντιλαντ έχει μπροστά της τα παιχνίδια με την Σλόβαν για το Champions League και το μυαλό της είναι εκεί και μόνο εκεί καθώς το οικονομικό κέρδος είναι τεράστιο. Όχι ότι θα βάλει σε δεύτερη μοίρα το σημερινό ματς αλλά σίγουρα δεν καίγεται αυτή την στιγμή γι αυτό. Από ένα γκολ και τα κορνερακια και όλα καλά.

ΦΕΝΛΟ – ΦΙΤΕΣΕ 21:00

Κλασικο παιχνίδι Β Ολλανδίας με σύλλογο όμως πρώτης κατηγορίας. Η Φιτεσε έκανε κρύο ντουζ στην πρεμιέρα χάνοντας μέσα στην έδρα της και σήμερα θέλει να πάρει το πρώτο τρίποντο για το μακρύ και δύσκολο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας για να επιστρέψει στα σαλόνια. Από την άλλη η Φενλο είναι μπαρουτοκαπνισμενη στην κατηγορία και θέλει και αυτή φέτος να κάνει συμμετοχή στα play-off.

Ανοιχτό παιχνίδι με γκολ προβλέπω σήμερα με δύο επιθετικές ομάδες που μπορεί να μας δώσουν το ζητούμενο που ψάχνουμε και από πολύ νωρίς κι ολας.

ΚΟΝΙΑΡΣΠΟΡ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ 21:00

Εδειξε την ποιότητα της η Γαλατά στην πρεμιέρα με ένα καρό χαμένες ευκαιρίες και πολλές τελικές. Πήρε το τρίποντο και τώρα πάει στην σκληροτραχηλη Κονιαρσπορ για το 2/2. Πολύ δύσκολο παιχνίδι όμως καθώς η Γαλατά έχει και σε 3 μέρες το ματς για το Champions League και όπως καταλαβαίνετε για τις Τουρκικές ομάδες που ξοδεύουν ένα καρό χρήμα η συμμετοχή στους ομίλους είναι αναγκαία υποχρέωση να μπουν στο γκρουπ καθώς η χασούρα θα είναι μεγάλη.

Η Κονιαρσπορ έδειξε στην πρεμιέρα ότι φέτος θα έχει άλλο στυλ παιχνιδιού και όχι αυτό το αμυντικό που είχε τα τελευταία χρόνια. Σήμερα Θέλει να κάνει την ζημιά απέναντι σε μια Γαλατά που έδειξε ότι έχει αδυναμίες στα μετόπισθεν και θέλει να το εκμεταλλευτεί. Και ο βαθμός δεν θα τους χαλάσει σήμερα οπότε πάμε με το γκολ γκολ και στο Χ2 που πληρώνει τίμια.

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη