Σκοράρουμε και απόψε….

Καλησπέρα απο τον “Κροκόδειλο”,

Πληρωθήκαμε για ακόμα μια ημέρα και συνεχίζουμε σήμερα με μια τριαδούλα πολύ δυνατή.

Ο πρώτος τίτλος της σεζόν κρίνεται απόψε στη Βουλγαρία, με τις Λουντογκόρετς (πρωταθλήτρια) και Λοκομοτίβ Πλόβντιβ (κυπελλούχος) να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τελικό του Σούπερ Καπ στο «Vasil Levski» (χωρητικότητας 44.000 θέσεων) της Σόφιας. Στις δύο περσινές αναμετρήσεις τους για το πρωτάθλημα πανηγύρισαν από ένα «διπλό» με το ίδιο σκορ (1-0).Στην τεχνική ηγεσία της Λουντογκόρετς βρίσκεται από τις αρχές Μαρτίου ο Στόιτσο Στόεβ, στις13 αναμετρήσεις που έδωσε σημείωσε έξι νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες (22-6 τα γκολ). Στην αντίπερα όχθη έχουμε τον Μπρούνο Ακράποβιτς ο οποίος σε 59 συνολικά αναμετρήσεις (σ.σ. βρίσκεται στον πάγκο από το 2017) σημείωσε 17 νίκες, 18 ισοπαλίες και 24 ήττες (63-66 τα γκολ).Η Λουντογκόρετς έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση κατάκτησης του τίτλου, ωστόσο δεν περιμένουμε να δούμε ένα θεαματικό παιχνίδι μιας και βρισκόμαστε πολύ νωρίς στη σεζόν. Πάμε με το combo 1 & under 3,5 σε απόδοση 1,90.

Η Χιλή είναι ανώτερη τόσο σε θέμα ποιότητας, όσο και σε θέμα εμπειρίας και παραστάσεων, ενώ παράλληλα έχει κατακτήσει τα δυο τελευταία Κόπα Αμέρικα, δείχνοντας να έχει βρει τη σωστή… συνταγή. Το Περού από την πλευρά του βρίσκεται εδώ από «θαύμα», πέρασε την Ουρουγουάη με αρκετή δόση τύχης και θεωρούμε ότι έχει ακουμπήσει το ταβάνι του στη διοργάνωση βάσει του ρόστερ του. Αν η Χιλή παρουσιαστεί σοβαρή πιθανόν να μη συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα, ο άσσος σε απόδοση 1.80 μας αρέσει και θα προστεθεί στις επιλογές μας.

Η Σουντούβα σκοράρει κατά ριπάς και δεν χαρίζει κάστανο. Νιώθει καυτή την ανάσα της Ζαλγκίρις πίσω της. Η Σπίρις βρίσκει δίχτυα εδώ και τέσσερις αγώνες. Μπορεί να το πράξει και πάλι μετατρέποντας σε ροντέο την αναμέτρηση. Σε πρώτο πλάνο το over, το οποίο κρίνεται αποδεκτό στο 1.70 .

 

 

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!