ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΑΠΟΕΛ

Καλημέρα φίλες και φίλοι του κατενάτσιο. Χθες βγάλαμε μόνο το ένα σημείο από τα τρία στο κουπόνι μας. Πιστέψαμε στην Φροζινονε η οποία τελικά ηττήθηκε από την Πίζα, ενώ χάσαμε και την ισοπαλία στο ημίχρονο στο παιχνίδι της Λούτον με την Μπερνλι. Η δεύτερη έδειξε ξεκάθαρα τις διαθέσεις της για τη νέα αγωνιστική περίοδο και πώς θέλει να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια άμεσα. Σήμερα επιλέξαμε 3 ευρωπαϊκά παιχνίδια για το κουπόνι μας πάμε να τα δούμε.

Ο ΑΠΟΕΛ σίγουρα αδικείται από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα καθώς ήταν αρκετά καλός και σίγουρα θα μπορούσε να είχε πετύχει γκολ. Η Σλόβαν από την άλλη έχει την εμπειρία που χρειάζεται μία ομάδα σε τέτοια παιχνίδια. Εμείς πιστεύουμε ότι μπορεί να κερδίσει σήμερα η ομάδα από την Κύπρο όμως για την πρόκριση δεν θα μιλήσουμε.

Δύο ομάδες οι οποίες αντιμετωπίζουν τα παιχνίδια με καθαρά επιθετικό στυλ. Άλλωστε το είδαμε και στο προηγούμενο ματς μεταξύ των δύο ομάδων το οποίο έληξε με σκορ 2-1. Η Σάλτσμπουργκ είναι πιο έμπειροι σε τέτοιου είδους παιχνίδια αλλά όλο αυτό ισοσταθμίζεται με την δυναμική που έχει η Τβέντε στην έδρα της. Εμείς επιλέξαμε το αμφίσκορο σε συνδυασμό με το over 3,5 γκολ.

Παιχνίδι ανάμεσα σε 2 ομάδες που απο τη μία η Φερεντσβάρος στο πρώτο παιχνίδι δεν ήταν αρκετά προσηλωμένοι και το πλήρωσε, όμως της προηγούμενες ημέρες πέτυχε νίκη στο πρωτάθλημα και η ψυχολογία της έχει ανέβει κατακόρυφα και είναι έτοιμοι να τα δώσει όλα στο σημερινό παιχνίδι. Από την άλλη οι Δανοί δεν έχουν ηττηθεί ακόμη ούτε στο πρωτάθλημα αλλά ούτε και στην ευρώπη μοιάζουν σκληρό καρύδη και θα προσπαθήσουν να προστατέψουν σήμερα τα κεκτημένα.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!