ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες του κατενάτσιο. Χθες πέρασαν τα δύο σημεία από τα τρία στο κουπόνι μας. Έχει αρκετό διάστημα που έχουμε πέσει σε ανομβρία αλλά όπως και να έχει θα βρούμε τον τρόπο να επανακάμψουμε. Φτάνει να το πιστέψουμε. Σήμερα επιλέξαμε ένα παιχνίδι από την αγαπημένη μας Aγγλία και δύο για το κύπελλο της Iταλίας.

Δύο ομάδες οι οποίες πέρυσι αγωνίζονταν στην πρώτη κατηγορία της Αγγλίας στην Premier league. Η δυναμική που παρουσίασαν ωστόσο δεν ήταν αυτή η οποία θα μπορούσε να τις εξασφαλίσει την παραμονή τους και έτσι αμφότερες υποβιβάστηκαν στην championship. Κατά κάποια περιέργη σύμπτωση η πρώτη αγωνιστική της φέρνει αντιμετωπες. Διάφορες αλλαγές έχουν προκύψει αυτό το διάστημα και στα δύο στρατόπεδα και χωρίς πραγματικά να γνωρίζουμε την ακριβή κατάσταση που βρίσκονται οι δύο ομάδες θα προτιμήσουμε να παίξουμε πιο επιφυλακτικά και έτσι επιλέξαμε την ισοπαλία στο ημίχρονο που φαίνεται αρκετά πιθανή με το σκεπτικό ότι είναι η πρώτη αγωνιστική και οι δύο ομάδες θα ψάξουν και αυτές τα πατήματα τους σιγά-σιγά.

Ομάδες που έχουν θέσει ως στόχο να πρωταγωνιστήσουν φέτος η κάθε μία με το δικό της τρόπο και τη δική της δυναμική. Αμφότερες με νέα πρόσωπα στον πάγκο και νέους σχεδιασμούς εντός αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου. Εμείς πιστεύουμε ότι η γηπεδούχος θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και ήσως καταφέρει να πάρει την πρόκριση.

Καθαρό φαβορί η Λέτσε στο συγκεκριμένο παιχνίδι χωρίς καμία αμφιβολία. Στα φιλικά δεν τα πήγε και τόσο καλά έχοντας σε 3 παιχνίδια ισάριθμες ήττες που βέβαια ήταν απέναντι σε αρκετά ισχυρούς αντιπάλους, παρόλα αυτά η εικόνα που παρουσίασε ήταν αρκετά ενθαρρυντική. Αντίθετα η Μάντοβα θα προσπαθήσει να προσδιορίσει το εν λόγω παιχνίδι σαν γιορτή μιας και δεν έχει συχνά την ευκαιρία να παίζει με ομάδες τέτοιο επιπέδου.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!