ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΑΣ

καλημέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες της ομαδάρας μας κατενάτσιο. Χθες είχαμε καλές προοπτικές στο να βγάλουμε την τριάδα μας αλλά κάπου στράβωσε πάλι η δουλειά και εν τέλει βγάλαμε μόνο ένα από τα τρία σημεία στο κουπόνι μας. Σιγά-σιγά πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στην έναρξη των αγαπημένων μας πρωταθλημάτων, που ένα εκ των οποίων είναι η Αγγλία. Σήμερα επιλέξαμε δύο παιχνίδια από την Αγγλία και ένα από το Βέλγιο. Πάμε να βγάλουμε τριάδα πριν μπούμε στο σαββατοκύριακο.

Τον πρώτο λόγο στο εν λόγω παιχνίδι τον έχουν οι γηπεδούχοι της Μπάρνσλει, αφού ως πρωταρχικό στόχο έχουν την άνοδο και σίγουρα ξέρουν καλά πώς είναι να παίρνεις τέτοιου είδους παιχνίδια ιδιαίτερα όταν τα έχεις εντός έδρας. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι της Μάνσφιλντ έχουν να αντιμετωπίσουν κάτι νέο σε αυτή τη φάση και ίσως να μην ξέρουν τον τρόπο να το διαχειριστούν. Οάσος μας προσφέρεται σε πολύ καλή απόδοση και δεν μπορούμε παρά να τον επιλέξουμε με κλειστά μάτια.

Η Τσέστερφιλντ έχει διατηρήσει τον κορμό στην ομάδα, έχει κάνει κάποιες ποιοτικές προσθήκες που αναβάθμισαν το ρόστερ και σίγουρα η έδρα σε τέτοιου είδους παιχνίδια παίζει μεγάλο ρόλο οπότε δεν θα ξεφύγουμε από αυτόν συνδυάζοντας τον, με τουλάχιστον ένα γκολ στο ημίχρονο.

Την δεδομένη χρονική στιγμή φαίνεται η ζυγαριά να γέρνει προς τον άσω και τηνΣταντάρ Λιέγης. Βρίσκει τρόπο να καλύπτει τα κενά και να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα και προβληματίζουν πολύ με τις εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, με τον προπονητή της ομάδας να ζητάει επειγόντως μεταγραφές που ίσως καλύψουν τις αδυναμίες της ομάδος. Εμείς όπως και να έχει θα επιλέξουμε τουλάχιστον ένα γκολ στο ημίχρονο και 1χ διπλή ευκαιρία.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!