ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του κατενάτσιο. Χθες πέρασε μόνο το ένα σημείο από τα τρία στο κουπόνι μας αλλά εμείς κάθε μέρα γινόμαστε δυνατότεροι και η ψυχολογία ανεβαίνει όσο μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την έναρξη των αγαπημένων μας πρωταθλημάτων.

Η Σλόβαν παραδοσιακά είναι πολύ ισχυρή στην έδρα της έχει σε 6 παιχνίδια 5 νίκες και μία ισοπαλία σε όλες τις διοργανώσεις. Ο ΑΠΟΕΛ δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι έτοιμος ακόμα οπότε θα προτιμήσουμε τον άσσο.

Η Κοπεγχάγη παρόλο που δεν εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της βρίσκει πάντα τρόπο να σκοράρει είτε εκτός είτε εντός έδρας και ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Στα πέντε πρόσφατα παιχνίδια που έχει δώσει 3 για το πρωτάθλημα και δύο για την ευρώπη έχει τέσσερις νίκες και την πρόσφατη ισοπαλία με την Ράντερς. Εμείς θα πάμε με τη νίκη της Κοπεγχάγης και το G/G.

Παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων οι οποίες βρίσκονται σε πτωτική φάση αμφότερες. Πιθανόν να παίξουν ανοιχτά για να βρουν τη νίκη που θα ξαναδώ σει ψυχολογία σε όποια την πάρει και να ξεφύγει από αυτό το κακό σερί

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!